What are you looking for?
středa 19. července 2017

CO TĚCH BAREV?



Krásné středeční ráno! Doufám,že hodně z vás dnes vstávalo se stejným nadšením jako já - dnes totiž začíná Colours a rovnou ve vší parádě, objeví se tam Birdy a Imagine Dragons, což jsou dva interpreti, kvůli kterým tam jedu. A pak taky teda kvůli prostorům a celkový atmosféře, uplně už se mipo tom areálu stejská! Teď sedím ve vlaku a fakt strašlivě moc se těším. Určitě vám pak o tom všechno napíšu a jsem sama zvědavá, jak se moje dojmy budou lišit od mých dvou minulých návštěv.


Dnes mám pro vás ale ještě outfit. A na moje zvyky poměrně hodně barevnej. Když jsem si ale z ASOSu objednala červenou krajkovou podprsenku a v Zaře k ní našla dokonalý tričko plus navíc střihově naprosto boží kalhoty, musela jsem zas jednou uplně vynechat černou a vlastně skoro všechny neutrální barvy. Přidala jsem i červenou rtěnku - když už, tak už! Nejvíc mě to baví bez tý džísky a docela bych ocenila, kdyby někdy fakt bylo počasí na dlouhý kalhoty a krátkej rukáv, přijde mi, že je buď zima nebo totální vedro a tyhle svý oblíbený kombinace nemám šanci dostatečně unosit. Roztomilý někdo-by-to-řekl-jinak starosti, já vím, ale dnes mám fakt dobrou náladu, tak si do sebe klidně i sama takhle rejpnu.
Fotky jsou od Alex, která naprosto nesnáší fotit na objektiv 45mm, tak je to vždycky vtipný a strašně rychlý. Tak mi schválně dejte vědět, jak se vám na mně takhle výrazná červená líbí a já se jdu učit texty Imagine Dragons, ať v noci nevyřvávám blbosti!





























Bunda, triko, kalhoty - ZARA / podprsenka - ASOS / boty - CONVERSE via ANSWEAR / kabelka - TOSCA BLU / rtěnka - SMASHBOX / hodinky - CLUSE / náušnice - COS / prstýnek - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. Ach Birdy? Závidím. Outfit je krásny, jednoduchý ako vždy! Mala by si nosiť červenú častejšie. Moc sa ti hodí!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je super, ta červená k tobě jde a červené rtěnky patří mezi moje nejoblíbenější. :) Užívej festival!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko se mi líbí - hezká červená. U rtěnky se nemůžu rozhodnout, jestli je moc výrazná nebo tak akorát ;-). A kalhoty ... - mně ten střih přijde divný nebo ti sedí nebo je to divně nafocený (prostě mi přijde, že se zvláštně krabatí tam, kde by neměly).
    Užij si Colours (v tom vedru, co má zítra být, to bude náročný)

    OdpovědětVymazat
  4. Mooooc ti to slusi, hlavne ta halenka je top!!! Fakt super kombinace.
    Jinak uzivej festival, uz se tesim na vsechny fotky!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný outfit,Dominika! :) Ja som bola minulý rok na koncerte Imagine Dragons v Bratislave a boli úplne úžasní, takže ti prajem podobný zážitok a poriadne si to uži! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kombnace mě uchvátila, tohle se mi fakt líbí!:) Jinak ty Imagine by za to stály!:) ÁÁÁ docela ti to závidím, jsou skvělý.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je opravdu hodně dobrý :).
    B.

    OdpovědětVymazat
  8. Příjemná změna, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤