What are you looking for?
sobota 8. července 2017

ICE ICE (COFFEE) BABY



Víte, jak jsem před poměrně dávnou dobou prosila o radu, jak přejít z lattéček na něco, co je víc káva? Bála jsem se, že to pro mě bude nadliskej výkon, ale na cappuccino se mi podařilo naučit téměř okamžitě, protože jsem si jeho chuť zamilovala. Ale ne všude. Jen v pár mých oblíbených kavárnách, kde je dostatečně jemný a chuťově odpovídá mým potřebám. Když jsem se ale ve středu v Nespresso VIP Lounge, kam jsem byla pozvaná na speciální blogerskej event, zeptala, jestli mají sojový mlíko, dostalo se mi odpovědi, že teda dostanu drinky bez mlíka - a já si málem poskočila radostí, protože jsem konečně měla šanci zjistit, jestli mi to bude chutnat i tak, navíc z rukou opravdových mistrů. A víte co? Bylo to geniální a já si hned další den dala v Hradci Espresso Tonic! Ale to předbíhám. Schválně se mnou pojďte kouknout, jaký speciální ledový kávový receptury nám byly v Nespressu představeny a jak jsme si to s Terez a Eliškou užily.







Nepochybuju, že o týhle POP-UP kavárně Nespressa jste už slyšeli, je jí totiž všude na sociálích sítích plno. Ale ještě aby ne - maj výbornou kávu a dokonalou polohu s výhledem na Vary. Na horní terase je navíc absolutní klídek a člověk by tam vydržel sedět a pozorovat dění klidně hodiny. My jsme na to ty hodiny zrovna neměli, ale i tak jsme si tam s Kubou poseděli hezky. Na chvíli jsem ho tam pak nechala s Johnim a pár dalšíma a vevnitř si užila soukromý míchání drinků. Kávových. Další mý poprvé!







Na ledovou kávu má Nespresso speciální kapsle, aby člověk nekazil ty klasiký přípravou přes led.





První drink byl pro mě a byl naprosto, ale naprosto geniální. Kombinace espressa, tonicu a grepovýho sirupu by mě nenapadla ani ve snu a přitom ty chutě tak neskutečně ladily dohromady, že bych to mohla být každej den. 



Dělám, že nabízím, ale nenabízím, piju to celý sama, žádný dělení :D.





Pro naší těhotnou Terez se připravovalo decaf virgin mojito a to mi teda taky vyrazilo dech, takže jsem si ho pak objednala i pro sebe. Akorát teda ne decaf. A klidně bych mohla mít i alko, tak třeba jindy :D.





Eliška dostala nejdřív klasickou ledovou kávu z fotky výš a potom ještě nějakej nejvýraznější druh kávy, jakou Nespresso nabízí. To nebylo nic pro mě, ale bylo super vidět, jak i ve třech lidech máme uplně rozdílný chutě a každou nás nadchlo něco jinýho.







Na akci se ukázala i Ina a její medvědí psí miminko, který teda bylo naprosto k sežrání.





A my máme zase konečně nějakou pěknou společnou fotku!



A to už je to moje espresso virgin mojito na objednávku. Asi největší láska. Doufám, že mi to udělaj i někde v Praze, i když dost pochybuju. Aspoň ale vím, že můžu zkoušet různý kávový variace a že fakt nepotřebuju nudný iced-latté. 





Kdybych měla říct, co jsem si ve Varech užila nejvíc, tak to asi vážně budou ty dvě hodinky v Nespressu. A hned v závěsu ta procházka městem - to samozřejmě. Ale hrozně jsem si užila být zase chvíli v tom svým plně-blogerským-módu a navíc nejen s holkama, ale i s Kubou. 





A já teda ještě jednou moc děkuju Nespressu za pozvání, za skvělý drinky, rozšíření chuťovejch obzorů a naší skvělý skupince za krásný odpoledne ♥.

Add your comment

  1. Super clanek, to zni jako skvelej event, urcite sis to moc uzila a ja si teda vubec neumim predstavit, jak to chutna, haha. Ale vypada to fakt skvele!
    A fotky jsou taky jako vzdy super. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem totální nekafař, takže bych tohle neocenila. Ale máma má kávovar na kapsle právě od Nespressa a docela si ho chválí jak ona, tak manžel, který si u ní kafe občas dá (i když asi úplně skalní fajnšmekr na kafe by kafe z kapslí odsoudil). A taky je fakt, že mají dobrý servis - kdykoliv jdu mámě pro kapsle, tak jak na Chodově, tak v Pařížské je personál velmi ochotný.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤