What are you looking for?
pondělí 17. července 2017

JEDEN POŘÁDNĚ NABITEJ VÍKEND



No čáu, já mám pocit, že jsem vám strašně dlouho nic nepsala, přitom to není vůbec pravda! Hádám, že to bude tím, že mám za sebou totálně nabitý 4 dny a nechápu, že měly klasickejch 24 hodin. I když je pravda, že jsem toho naspala mnohem míň než normálně, čímž se to asi trošku vysvětluje. V nadpise je víkend, ale já vám budu vyprávět události už od čtvrtečního večera. To jsme totiž měli se Sunem jednu z pravidelných společných akcí a tentokrát padla volba na návštěvu veslařského klubu. A protože jsem byla v práci jen dopoledne, stihla jsem si ještě před akcí dojít zacvičit, upéct muffiny a sejít se s Alex.



Ve fitku se mi teď daří vychytávat časy, kdy tam jsem skoro sama. A je mi jasný, že jsem to tímto zakřikla a dnes večer tam bude uplně narváno. A přestože jím víc než před minulým létem a vážím víc než předminulým létem, jsem tak nějak celkově spokojenější, vyklidněnější. To jen tak na okraj s ohledem na pár komentářů, který komentovaly tohle téma u minulých článků. Chápu, že při low-carb a no-alcohol režimu vypadá tělo líp, ale věřte mi, že letos mám priority trošku jinde a spíš se snažím svoje tělo poslouchat, obměňovat cvičební režim a neprasit víc, než je nezbytně nutný. O tom všem ale v nějakým příštím článku.



S Alex se srážíme pravidelně buď v Cafefinu nebo v Cacau. A protože v Cafefinu to je poslední dobou uplně narvaný, zmatečný a obsluha protivná, padla volba zase na Cacao. A tam na aperolky, salát a mojí oblíbenou mísu plnou šunek a sýrů.









Fotily jsme i outfity a zhruba takhle vypadaj vždycky ty "zkušební fotky", kdy zjišťujem, jak se hodíme do prostředí a jak dobrá je to kompozice :DDD.



No a pak byl čas na tu firemní akci. Veslařský klub. Nemám jinou fotku, než tuhle s vínem, přestože hlavním bodem byly sportovní aktivity. Do lodě si ale nikdo telefon nebral, takžeeee nic no. Vyzkoušeli jsme si pádlování na dračí lodi, dojeli jsme až na Náplavku a zpátky pak docela s vypětím sil. Většina pak odpadla, respektive šla jíst a pít, pouze pár jedinců (včetně mě!) to nevzdalo a šlo vyzkoušet další vodní srandy. Někdo veslování a někdo paddleboardy. Já se jich strašně bála, nejdřív jsem na jeden akčně vlezla a málem hned skončila ve vodě (a byla fakt zima, žejo!), tak jsem s křikem skočila zpátky na molo, holky se mi vysmály a až pak jsem si dala druhej pokus, kterej už byl úspěšnej a trošku jsem se i projela :D. Rozhodně vím, že jsem na tom nestála naposled, teď v hezkým počasí to je dokonalej program.



Pak jsme teda samozřejmě něco popíjeli a domů jsem se dostala docela pozdě. A ráno hezky do práce. A hned po práci na další firemní akci. Tentokrát dvoudenní výlet s oddělením sociálních sítí do Českých Budějovic a Třeboně. První večer jsme trávili v Budějovicích, nejdřív poměrně vyděšení ze čtvrti, kde jsme bydleli, ale večer to byl nakonec strašně fajn.





Noční Budějovice jsou krásný, když člověk ví, kudy jít a kam ve správnou chvíli zapadnout.



Na večeři jsme byli v Masných Krámech a z fotky je asi jasný, že maso jsem tam nezvolila :D. Na smažák jsem měla chuť už strašně dlouho a protože nás na tom takhle bylo s holkama několik, tak jsme si ho prostě daly. A předtím teda ještě tatarák - aby se neřeklo. Každopádně na zbytek noci jsme aspoň měly dobrej základ a vůbec jsme se neopily. A to jsme prošly tři kluby. Jeden - Velbloud - byl teda mimo moje chápání, druhej - Imperial - byl zase totálně posh a plnej divnejch, nevkusnejch a nepříjemnejch lidí, nicméně i přesto jsme si s holkama maličko trsly a pak ještě v třetím - K2 - což zase bylo uplný feťácký doupě, kde jsme navíc málem dostali po papule od vyhazovačů, protože jsme nevědomky prošli dovnitř bez placení vstupnýho :D.



Druhej den ráno jsme přejeli autobusem do Třeboně, kde byla miliarda lidí díky právě probíhajícím slavnostem, prošli jsme se kolem rybníku Svět (takže cesta kolem Světa, chápete), parkem, občas něco pofotili a čekali, jestli přijde ta hlášená bouře. Chytla nás naštěstí až v poslední půlhodince než nám jel vlak domů a to už nám ani nevadilo. Já do Třeboně jezdila s našima na kola, když jsem byla mladší, tak jsem si to tam hezky připomněla.



Outfitové okénko: kalhoty - BERSHKA / svetr - ZARA / boty - LOST INK via ASOS / kabelka - TOSCA BLU.



Na oběd jsme se stavili v Šupině a Šupince, což je vyhlášená rybí neasi restaurace. Já si dala candáta s bramborem a trochu tak vyvážila to prasení den předtím.



Ale taky desert no. Ten se teda jmenoval "Maliny" a maliny v něm byly dvě, tak jsem z toho byla trošku nabručená. Po příjezdu zpátky do Prahy jsme dali ještě závěrečnej drink a véču v Cobře a rozjeli se do svých domovů. Nebo aspoň já, o zbytku si nejsem až tak jistá :D.



Na neděli jsem si pospala krásnejch 12 hodin, načerpala energii a s Kubou jsme na jedenáctou vyrazili na Jiřák, kde majité Coffee Roomu otevírali svůj druhej podnik - Donut Shop Prague. Vypadá to tam stejně stylově jako právě v Coffee Roomu a několik hodin tam byla dlouhá fronta, z čehož jsem měla upřímnou radost. Dobrý donuty člověk jen tak někde nesežene, natož v nějakých speciálních příchutích nebo třeba veganský. A tady teda jo, já jsem si dala Salted caramel a Kuba šel do kokosový klasiky. Přístě si brousím zuby na Maple syrup + bacon a na Wild berris + basil









Mlíko do kafe měli ale jen ovesný a s tím to tak nějak nebylo ono, takže jsem šla uspokojit svoji třídenní chuť na kafe o pár kroků dál.



Další kroky vedly do Pizza Nuova, kde jsme s Kubou byli poprvé a bylo to boží. Jen nemáme žádnou fotku, protože fotit ty miniporcičky z degustace by bylo dost divný :D. Ale přestože nejsem těstovinovej ani pizzovej typ, určitě jsme tam nebyli naposled.



No a na třetí hodinu jsem spěchala do našeho blogerskýho Hubu, kde se chystala velká sláva. Tajnej "baby shower" pro naší Terez, která s tím velkým bříškem uplně září. Hub byl nádherně vyzdobenej a plnej dětí Terezky kamarádek. Bylo to strašně roztomilý a milý a když Terez přišla (šla jakoby jen pro klíče) a my na ní vykoukly a bouchly konfety, hned z toho bylo slzavé údolí! Součástí týhle skupiny jsem prostě šíleně ráda. 



A tenhle dort -panebože ten byl!!!

















A tuhle poslední fotku uplně miluju, takovej roztomilouš, jak do sebe klopí džusovýho panáka :D. Z Hubu jsem pak ještě byla cvičit a dala si po dlouhý době silovej trénink, abych ty snědený dobroty aspoň využila a do noci jsme pak ještě s Kubou koukali na rekapitulace Game Of Thrones, ať jsme na dnešní premiéru ready.

Řeknu vám, bylo to náročný, ale děsně super. Tak doufám, že máte za sebou podoboně príma dny a další takový před váma! Mě teď čekají dva dny práce a pak Colours a Rakousko, už se nemůžu dočkat!

Add your comment

  1. Super fotky, jako vzdy! Takovyhle randomy ja u tebe proste uplne nejradeji, hlavne to jidlo, mmmmmhh. Treba ty donuty bych si dala hned, haha. <3 Nebo dobry kafe!!! ;) Doufam, ze sis to i pres ten stres uzila a mela si hezkej vikend.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Večerní ČB vypadají super (myslím fotky, na kluby mne neužije ;-)), u Schwazernberský hrobky ti to sluší. A nechápu, co kdo vidí na donutech - na mne působí tak přeslazeně, že vůbec nemám chuť nějaký ochutnat (mám zas jiné sladké hříchy :-D- třeba 90% hořkou čokoládu, sněhové pusinky nebo samotnou šlehačku)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to přesně tak, jak to popisuješ, muselo to být opravdu super několik dní! :) A já smažák úplně miluju, už od dětství, občas na něj mám taky takovou chuť, že si ho prostě dát musím! :D A baby shower vypadá naprosto úžasně!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Krááásne fotky :) A ten dort !!!!! Už oblizujem monitor.

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som po týchto fotkách dostala neskutočnú chuť na nejaký super koláčik, ale žiaden nemám bohužiaľ.. :P Mnam..tvoje fotky su stale super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤