What are you looking for?
sobota 1. července 2017

NE ZROVNA TURISTICKEJ OUTFIT



Poslední dobou se oblíkám víc podle nálady než podle příležitostí a akcí, co mě ten den čekaj. Zaprvé se to týká barev, zadruhý střihů. Nedávno jsem na sebe třeba navlíkla pytlovitý šaty a obří bundu, protože jsem prostě chtěla být tak nějak schovaná a myslím, že to i mám nafocený, takže uvidíte příště. Když jsme ale vyráželi na výlet do Liberce, měla jsem náladu na něco pohodlnýho, světlýho a zároveň jsem měla v hlavě, že by to mělo být něco, v čem budu schopná pochodovat a v čem zároveň můžu jít večer na blogerskou akci. A protože tohle jsou dva dost nekompatibilní požadavky, vznikl z toho po chvilce zoufalství tenhle outfit. Asi byste neřekli, že jsem takhle oblečená lezla na Ještěd, ale přece jen jsme šli pěšky jen kousek, tak se to dalo. Ale nový boty si už na celodenní výlet brát rozhodně nebudu, protože mě bolej ještě dnes. No a když světlounkej outfit, tak focení na pěkně temným místě, podle mě to k sobě krásně jde a každej kousek vynikne.
Co myslíte vy? Na Instagramu jste mi tuhle kombinaci chválili, tak jsem zvědavá na zpětnou vazbu tady.































Kalhoty, triko - ZARA / kabelka - ZOOT / boty - VAGABOND via ZOOT / podprsenka - TEZENIS / hodinky - CLUSE

Add your comment

  1. Krásná kombinace, sluší ti to. Já už si fakt musím pořídit něco světlého! :D:)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Ten outfit je vazne skvelej!!! Neskutecne moc ti to slusi. Ty kalhoty bych brala hned. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mne tentokrát nic moc - nelíbí se mi tmavé prádlo prosvítající pod tričkem (holt staromilec)a přijde mi, že kalhoty mají tendenci se krabait na nepříhodných místech.
    A co nechápu už vůbec - vzít si na nějaký výšlap nové boty. Nic mi nedokáže výlet zkazit tak, jako nepohodlné tlačící boty. To bych si raději obula něco pohodnějšího a boty na večerní akci přihodila do auta na přezutí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s sebou dokonce tenisky měla, jen tím, že jsme vyjeli až skoro nahoru, tak jsem nepovažovala za nutný se přezouvat :D

      Vymazat
  4. Domčo, škoda, že jste si Ještěd jako řádní sportovci nevyšlápli a oblečení na večer si nepřevlíkli poté v autě. Vyvézt se nahoru autem je dle mě škoda, možná i malinko ostuda pro sportovně založeného mladého člověka. :-( :-) Až na boty, které mi asociují nepohodlí (tenká podrážka,červená pata,..), se mi outfit moc líbí, i vykukující spodní prádlo. :-) Prima léto, Týna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤