What are you looking for?
sobota 15. července 2017

SCHOVANÁ



Pamatujete, jak jsem vám kdysi říkala, že občas jsem ve svým oblečení ráda zachumlaná a schovaná, přestože je venku třeba x milion stupňů? Tenhle outfit je toho jasnou ukázkou. Naštěstí zrovna nebylo až takový vedro a já k oversized volnejm šatům mojí oblíbený značky Cheap Monday mohla mít ještě další vytahenej kus oblečení a to bílou potrhanou džísku, která je mým nejnošenějším kouskem za posledních pár týdnů. Když si sama v sobě něco řeším, s něčím se vyrovnávám a nejde mi to uplně snadno, chci se cejtit přesně tak jako v tomhle outfitu.

Možná je to i proto, že když se cítím odhalená psychicky, potřebuju být co nejvíc zahalená fyzicky.

Zkuste se nad tím schválně zamyslet, jestli to tak nemáte taky. Mě to popravdě napadlo až při psaní těhlech řádků, ale asi na tom něco bude. Pokud se totiž cejtím dobře, nad věcí a nic negativního neřeším, mám ráda ty svoje uplý kousky - Freddy džíny, úzký sukně s vysokým pasem, crop topy. Jakmile ale nejsem v psychický pohodě, beru zavděk vším volnějším, co ve skříni najdu. Tak by mě zajímalo, jestli to máte někdo podobně a jestli se vám líbí i takováhle pytlovitá kombinace?

































Šaty - CHEAP MONDAY via ZOOT / bunda - MISSGUIDED via ANSWEAR / kabelka - MANGO / boty -ADIDAS / hodinky - KOMONO 

Add your comment

  1. Ahoj, mně by se outfit možná líbil, kdyby šaty nebyly tak ke krku. Zajímalo by mě, jaký mají rukáv. Škoda, že jsi nedala fotku bez bundićky. Asi to celé vyjadřuje tvou náladu, prostředí, střihy, barvy, rtěnka... "Šedivý" dojem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volnej a zhruba k loktům :) vyfotím to někdy i samotný, neboj :)

      Vymazat
  2. Mně se moc nelíbí, že ty šaty jsou až ke krku, jinak s tím problém nemám a celkem se mi to líbí, někdy je fajn být v "pytli"...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy mne taková souvislost mezi oblečením a náladou nenapadla. Ale jestli ono to nebude tím, že si nic obepnutého nemůžu dovolit, i když jsem sebevíc "happy".
    Jinak se mi to docela líbí, byť na můj vkus by ta džíska mohla být míň orvaná (ale vím, že teď "čím víc děr, tím víc trendy" :-)). To, že je to celé takové šedivé asi vystihuje tvé rozpoložení, ale já mám šedivou docela ráda, tak mi to nevadí.
    Přeju, ať dorazí dny na uplý kousky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Stáňo :) na tvoje komentáře jsem vždycky uplně zvědavá :))

      Vymazat
  4. Když mám náladu pod psa, necítím se dobře, většinou mám tendenci se zabalit do cardiganů a podobně, teď v létě si to asi tolik neuvědomuju, ale je fakt, že pokud se necítím dobře, něco moc odhalujícího si asi nevezmu :) zajímavý zamyšlení :) Přestože nemám ráda vršky až ke krku, tahle kombinace se mi moc líbí. Přeju krásný dny :)

    OdpovědětVymazat
  5. No.. asi na tom něco bude! U mě teda ještě vždycky vyhrává černá. Jinak outfit se mi líbí moc, ale přeji tedy návrat dobré nálady ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ta myšlenka :D I když já to moc neřeším, oblečení podle nálady u mě moc nefunguje, spíš se zajímám o to, abych se cítila prostě v pohodě :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  7. Když se necítím dobře, nejdu fotit outfit, kde se směju od ucha k uchu. Buď jsi falešná jako grešle nebo nevíš co to je psychická nepohoda. Ani jedno není milé zjištění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oukej :D Protože ono je trestný se usmát, když má člověk zrovna špatnej den :))

      Vymazat
  8. Mně se ta kombinace líbí, ale hlavně ti to fakt sluší. :) Já to mám dost podobně. Někdy ani nemusím mít něco volnějšího, spíš prostě svůj starý dobrý oblíbený kousek nebo jednoduše něco, u čeho vím, že neudělám chybu. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám rada také oversize veci, do ktorých sa môžem schovať, ale pritom vyzerajú stále dobre. :) Tá bunda je skvelá!

    https://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Boty jsou moc prima :-) Šaty za mě neee. Príma dny, Týna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤