What are you looking for?
neděle 30. července 2017

TMAVOVLASEJ OUTFIT



Vzhledem k tomu, že se z toho podzimního počasí stalo během pikosekundy zase nechutně horký léto, připadám si během úpryvy těhlech pár dní starých fotek trochu jako blázen. Ale co... Já žádnej fanoušek těhlech horkejch teplot nejsem, takže mi ty uplynulý chladnější dny přišly vhod a moc ráda jsem zas na chvíli vytáhla dlouhý kalhoty, bundičky nebo právě trenchcoat z tohohle focení. Celej outfit jsem ladila k novým botkách, po New Balanckách jsem koukala od doby, co ty moje první začaly vypadat moc použitě a dlouho se mi nedařilo najít ideální barevnou kombinaci. Dokud jsem neobjevila TYTO, který jsem si hned uměla představit ke spoustě outfitů a taky s červenou rtěnkou, protože takový detaily já kombinuju nejradši. Tentokrát jsem je ale sladila hlavně s kabelkou a taky trochu s prostředím, haha. 
Co je ale nejvíc novinka - vlasy. Když jsem před pár týdny chystala workshop pro začínající blogerky a hledala nějaký svý fotky z blogových začátků, docela se mi zastesklo po výrazných tmavých vlasech a protože jsem doma měla vzorečky barevný masky Maria Nila, plácla jsem si takhle jednou ve sprše na hlavu odstín Cacao Intense s tím, že růžová se mi minule vymyla hned, tak tohle bude určitě stejný. Ehm... Kakaová barva to fakt není, spíš taková šedá s fialovými odlesky, po každým umytí to vypadá uplně jinak, ale rozhodně se to teda nevymejvá :DD. Tak uvidíme, jak budu vypadat za pár dní. Hrozně rychle jsem si na tu tmavou zvykla a cejtím se v ní fakt strašně dobře, takže si dám dost možná od blond na nějakou dobu pauzu. Co myslíte vy? 
































Kabát - MANGO OUTLET (FASHION ARENA) / kalhoty - TOPSHOP / košile - LINDEX / kabelka - MANGO via ANSWEAR / boty - NEW BALANCE via ANSWEAR / náhrdelník - BE CHICK / náušnice - COS

Add your comment

  1. Vlasy jsou nejvic, je to top strop.. rozhodne by navrat ke hnede barvicce nebyl krok vedle, klidne si umim predstavit i tmavsi! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to :) Veľmi sa mi páčia tieto vlasy.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  3. ty boty jsem šla hned okouknout :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný outfit, krásná kabelka! Vlasy máš super.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě ta kabelka na tom úplně tluče do očí, možná bych dala nějakou tlumenější barvičku, ale účel chápu. Moc pěkný outfit.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to strašně zajímavě, jak ti to udělalo šedivé konce :))

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit, zase neco jinyho! <3 Ale moc moc ti to slusi. ;) Obdivuju na tobe, jak si na tom vzdycky das zalezet az do posledniho detailu a vsechno k sobe tak perfektne ladi. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Za mne dobrý, jen kalhoty mne tedy zrovna neberou... Naopak se mi k tomu líbí ta kabelka. Nová barva vlasů ti docela sluší, takže změna na nějakou dobu - proč ne.

    OdpovědětVymazat
  9. Vlasy Ti sluší, za mě ale světlejší, s tou Tě mám spojenou nejvíc zatím. :D :) Červená kombinace super, také bych si zpátky přála trochu té zimy, ale jenom malinko... ^^
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych byla pro, aby jsi už přestala s vlasy experimentovat. :) Také jsem si nechávala dělat melíry, blond, pak na to hodila hnědou, až jsem vydržela, nechala si svoji přirozenou barvu a od té doby nechci jinak - zdraví a lesk vlasů fakt nejde srovnat. :-) A i ta barva je skvělá, i když jsem si vždy myslela, že nebude. :-) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  11. V tmavých vlasech jsi to zase ty, ta netuctová kočka :) Prosím blond už neeee :)))))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤