What are you looking for?
čtvrtek 6. července 2017

VE VARU S DOUGLASEM NA KVIFF



Tadáá, tak konečně můžu říct, že jsem se byla podívat ve Varech v době, kdy byl Mezinárodní Filmový Festival. Neříkám přímo na něm, protože jsem tam byla jen pár hodin a na žádnej film tak samozřejmě nestihlo ani dojít, ale považuju to za dobrej začátek a už vím, co si příští rok naplánovat a že to rozhodně stojí za pár dní dovolený. Vary mě totiž totálně okouzlily. A kdybych neměla doma dva osamělý chlupáče, za kterými jsem se musela v noci vrátit, rozhodně bych tam zůstala na dýl. No a teď jsou dvě ráno, jsem zachumlaná v peřině, z každý strany mě hřeje jeden pes a já vám ještě plná dojmů chystám článek na ráno. Tak doufám, že si aspoň počtete u snídaně. Stejně tyhle aktuální "čerstvý" články píšu nejradši.
Do Varů jsme se s Kubou vypravili včera po pozdní vydatný snídani, která byla po noci strávený na Rock For People potřeba. Z Hradce je to navíc skoro přes celou republiku, takže fakt otrava nic moc, co se trávení času týká. Jenže já už se tam fakt podívat chtěla a tohle byla super příležitost hned z několika hledisek. První bylo to, že můj oblíbenej Douglas je oficiálním make-up artistou a tím je daný, že se tam  Elitkama sejdeme v hojným počtu. Loni jsem s holkama nejela a na včerejšek jsem se tím pádem těšila fakt strašně moc!




Jela jsem teda naprosto neupravená a moje první kroky hned po příjezdu mířily právě do Douglasu,  kde se můžete nechat zdarma nalíčit, stačí se zaregistrovat přes jejich rezervační systém, stejně jako jsem vám to už psala v článku o beauty street.
Hned po příchodu se mě ujala slečna make-up artistka a následně i kadeřnice a vytvořily mi tak společně look, kterej jsem si užívala zbytek dne při objevování Varů. Zvolily jsme jemný denní líčení s poměrně nevýraznýma očima a výraznější pusou. Bylo to pro mě něco uplně jinýho, než jak se líčím obvykle a tyhle občasný změny mě fakt bavěj. Právě proto se takhle ráda svěřuju do rukou někoho jinýho, protože se tím něco přiučím a třeba to pak sama využívám. Tak mi dejte pod článkem určitě vědět, jak vám ke mně tenhle styl líčení sedí.









Účes jsem si zvolila celkem evidentně s ohledem na náušnici. Nechala jsem si jednu stranu zčesat, aby to hezky vyniklo a myslím, že se podařilo :))).











A když už jsme nešli na žádnej film, tak jsme si aspoň pořádně prošli kolonádu a fotili o sto šest. Řeknu vám, že jsem se tam cejtila totálně jako na dovolený. A panebože, já se tak těším, až tam budem příští rok na víc dní a dáme i nějakou tu slavnou karlovarskou párty!









Outfit jsem zvolila docela kultivovanej na mý poměry. Culottes jsou ze Zary, top z H&M, sako Dorothy Perkins ze ZOOTu, moje oblíbený boty z Asosu, kabelka Tosca Blu a náušnice Stradivarius. A řekla bych, že s právě s tím účesem a líčením to šlo všechno skvěle dohromady.





A s tímhle fešákem taky!







Must-have, neat!







Město se nám strašně líbilo hned z několika důvodů. Šel z něj uplně letní vibe, cítili jsme se jak někde v zahraničí, byl tam příjemnej ruch, nádherný - ale fakt absolutně nádherný - stavby a baráky obecně, zajímavý obchůdky a taky spousta vtipných detailů (na fotkách výše). To město má prostě na první pohled všechno!





No a než vám povím v dalším článku o dalším důvodu, proč jsem se do Varů vypravila, mrkněte ještě na pár outfitových fotek a dejte mi vědět, jak se vám to jako celek s vlasy a líčením líbí a užijte si volnej den! 
Pusu!



















Add your comment

  1. Mně se ten outfit strašně líbí! Za prvé mi k tobě fakt sedí, a za druhé sestává z mé nejoblíbenější barvy, takže... Jinak já ve Varech nikdy nebyla, ale už opravdu dlouho tam chci jet, tak snad mi to třeba taky zrovna další rok vyjde! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky jako vzdy! Urcite sis to tam moc uzila, vypadas naprosto uzasne! Moc ti to slusi a outfit je fakt super, zase neco trochu jinyho! Hlavne ten uces se mi moc libi a k tobe se neskutecne hodi!
    Ja jsem ve Varech nikdy nebyla, ale urcite to je skvelej zazitek! ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně moc ti to, Domi, slušelo <33

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit i líčení super, ovšem neodpustím si přidat svou osobní zkušenost s Douglasem :D Na tvé první "doporučení" jsem se tam šla nechat nalíčit a něco tak otřesnýho jsem na obličeji fakt nikdy neměla. Vypadala jsem jak mesíc po smrti a domu jsem dokázala dojet jen s velkýma slunečníma brýlema, kapucou a skloněnou hlavou, fakt trága :D Je mi jasný, že to byla prostě smůla a někdo jiný by mě třeba nalíčil hezky, ale jsem z toho tak traumatizovaná, že už se bojim někomu svěřit do rukou :D
    Jo a když už jsme u těch filmů, tak díky za insta tip na Perfet Strangers, dneska zkouknuto a skvělý, přesně mi to káplo do noty:)) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Andy, tak to mě fakt mrzí :/ jsi první od koho slyším negativní zpětnou vazbu, asi si fakt měla smůlu a slečna neměla svůj den :/

      Vymazat
    2. https://www.instagram.com/p/BT66WT4DaYa/?taken-by=nehladu Asi neměla :D Ale jak říkám, vidím jak se jim to vždy povedlo na tobě, tak holt jen smůla...no aspoň jsem se dobře pobavila :D A.

      Vymazat
  5. fešák je označení pro kastráta psa, neříkej tak proboha svému příteli! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já myslím, že se to naprosto běžně používá jako označení hezkýho chlapa a všichni chápu, takže klídek :)

      Vymazat
  6. Líčení se mi líbí i ten účes. Pokud jde o oblečení, tak na mne příliš mnoho černé, nějaký barevný (klidně jen třeba bílý) detail by mi přišel fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Já byla ve Varech poprvé před dvěma měsíci a taky mě naprosto uchvátily. Nemyslela jsem si, že je to tam tak nádherný. Ty stavby, atmosféra... prostě super! :) Jinak líčení i účes parádní. Co se týče outfitu, tak ti to taky moc slušelo, ale já prostě nějak nemůžu přijít na chuť těm culottes! :D Prostě se mi to nelíbí, ale každý má jiný styl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo! Je to tam kouzelný :)) A děkuju, chápu, že culottes jsou takovým hodně love-hate prvkem :D

      Vymazat
  8. Famózní outfit, vlasy, všechno! Kočička <3 Jop a Vary si musej získat snad každýho...měla jsem z nich úplně stejný pocity:)

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, mně se ohromně líbí vrchní část outfitu - včetně úžasné kombinace účesu + naušnice. To se moc povedlo. :-) Za mě bych tedy vyměnila kalhoty a boty, už kvůli černé kombinaci, ve které na dálku jednotlivé kousky splývají do jednoho černého fleku.

    Věřím, že jste si Vary užili. :-)

    Kristýna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤