What are you looking for?
středa 20. září 2017

3 DROBNÍ POMOCNÍČCI


Objevit novej gym a najít tak konečně směr, kterým se při cvičení chcete vydat a pak tam skoro dva měsíce nesmět jít a nemoct pořádně hnout zadkem je hodně blbý. Dá se to přežít, jasně, ale je to otrava. Zvlášť pro někoho, kdo se fakt hýbe proto, že ho to baví a ne s nějakým vedlejším cílem.  Takže moje naučení se stojky a dalších triků s vlastním tělem je odloženo na neurčito a já se zatím snažím přizpůsobit aspoň tím, že se zaměřuju na zdravý potraviny, který občas proložím nezdravým kalorickým chai latte ve Starbucksu - třeba za odměnu, že jsem zvládla odběry krve. Protože balanc, žejo. A protože se mi ve foťáku nastřádalo několik fotek na tohle téma, připravila jsem si pro vás dneska článek se svýma aktuálníma třema oblíbencema, respektive vychytávkama.



Koncem léta mi v práci na stole přistál sakramentsky těžkej balík s trochu vyčítavým pohledem slečny z recepce, která mi ho sem musela dovléct. Po jeho rozbalení na mě vykouklo několik pitíček s kokosovou vodou od výrobce Cocoxim, což jsem do té doby vůbec neznala. Když vám řeknu, že už si nikdy nekoupím kokosovou vodu od jiný značky, než právě týhle, mluví to myslím za vše. A co teprve ty příchutě? Citrusový džus, ananasový džus a příchuť lotos, což popravdě doteď nevím co je a neumím ani popsat tu chuť. Všechny pitíčka ale zmizeli rychlostí blesku a za mě stejně nejvíc vede ta čistá samotná kokosová voda, která nemá vůbec žádnej nepříjemnej ocas, jako mám zkušenost u ostatních krabicových kokosáků.





O druhý vychytávce jsem vám už psala na facebooku. Rio Mare je stejně jako Borotalco z minulého článku, klientem u nás v Sunu. A jakmile jsem něčím denně obklopení, začnete tomu propadat. Mám to tak upřímně se všema klientama, pro který něco tvoříme. O to silnější je to v případě, že jsem daný produkty měla ráda ještě mnohem dřív. A to přesně tyhle krabičky s různou variací tuňákových salátů jsou. Oblíbila jsem si hlavně jednu z novinek - 5 cereálií, odkjakživa mám ráda i tu variantu s kukuřicí, kterou mi vždycky kupovala mamka a včera jsem poprvé ochutnala Rio Mare s kuskusem a to aspiruje na novýho favorita. Některý dny mám v práci chuť na nějakej rozvoz, někdy se mi chce se projít do Delmartu pro salát, zcela výjimečně mám něco uvařeno a hodně často volím právě tuhle záchranu. Může to sice vypadat jako malá porce, ale výživově je to naprosto plnohodnotný jídlo a díky obsahu zdravých tuků pěkně zasytí. Takže za mě paráda - a když zrovna chytnete v potravinách slevy, je to paráda ještě větší, co si budem povídat.





Třetí věcí jsou tabletky 3D chilli, který jsem dostala na vyzkoušení už pěkně dávno. Vzhledem k tomu, že je to vedený jako tabletky na spalování tuku, byla jsem k tomu dost skeptická, na takový věci jsem nikdy nevěřila věřit nebudu, pokud chce člověk spálit tuk, musí se začít víc hýbat a míň se cpát, nic složitýho na tom není. Tyhle tabletky se ale aspoň netvářej jako nic zázračnýho a obsahujou samý přírodní látky. Navíc je barevně rozlišený, v jakou denní dobu si máte jako lupnout, což já samozřejmě dodržuju stylem, že ty zelený, co se berou večer, mám spotřebovaný skoro všechny, ranních žlutých pár a ty červený (kde je právě i chilli a mají teda podporovat spalování) mám skoro plný, protože na ně samozřejmě přes den zapomínám. Pro představu, v tom večerním je extrakt ze zeleného čaje, chlorelly a acai berries. Beru to teda čistě jako doplněk stravy a mám dobrej pocit, že pro sebe "něco" dělám a podle mě to takhle jako placebo funguje stejně nejlíp. Podvědomě se totiž člověk snaží líp jíst a víc se hýbat, když už zkouší nějaký takovýhle pilulky.





Add your comment

  1. Kokosovou vodu taky naprosto miluju, hlavne na acai a smoothie je genialni, ma min kalorii a je mnohem zdravejsi nez mlika, i zdravejsi nez ty rostlinny. <3 Diky za tipy, tyhle typy clanku muzes klidne delat casteji!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Že bych kokosovou vodu ochutnala, když o ní tak nadšeně píšeš? Zatím jsem si pokaždé řekla - za tři deci skoro padesátku? To nemyslí vážně...
    Tuňáky od Rio mare mám ráda, většinou tedy kupuji ty jen s masem - máme v práci možnost si nechat v ZJ namíchat salát, tak to využívám (oblíbená kombinace kukuřice, paprika, olivy, cherry rajčátka, cibulka) a do něj klopím toho tuňák. Nejčastější záchranný oběd, když se mi nic z nabídky ZJ nezamlouvá. Akorát ta cena .... (taky číhám na slevy a pak syslím zásaobu).
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤