What are you looking for?
sobota 9. září 2017

OH KARL



Na nějakou designérskou kabelku si po-ma-louč-ku (čti šetřit neumim) šetřím už nějakou dobu. V hlavě mám samozřejmě Neverfullku od LV, nicméně to je ještě trochu jinej level a tak bych začala nějakou menší. A když jsem měla na fashion week půjčenou tuhle žlutou krásku Karl Lagerfeld, udělala jsem si hodně rychle jasno v tom, po jaký značce budu koukat jako první. Karl je totiž láska na první pohled, první sáhnutí i první oblečení. Kabelka se mi vracela s těžkým srdcem a samozřejmě mi v hlavě uzrává plán, že si pro ni zajdu. Jen nevím, jestli je chytrý začínat takhle výraznou barvou. 

Nemáte někdo zkušenost? Neokouká se rychle? Nezačne nudit?

Z toho jednoho dne s ní jsem nejvíc nadšená. Zkombinovala jsem jí naprosto jednoduše s celočerným outfitem a zlatými detaily. Kalhoty ze Stradivaria s vysokým pasem teď nosím každej den, protože se mi pod ně vejde obvaz a pořád to vypadá dobře. Úzkým croptopem se nedá nic zkazit, k tomu delší sako, chlupatý pantoflemasivní náušnice (jakožto jedinej šperk) a tmavě hnědá rtěnka. Jednoduchý a zároveň dost efektní. Co myslíte?





























Sako - ZOOT / kalhoty, crop top - STRADIVARIUS / boty - TAMARIS via ANSWEAR / kabelka - KARL LAGERFELD / náušnice - ASOS


Add your comment

  1. Černou se prostě nic nezkazí a ještě když tu temnotu rozbiješ tou žlutou je to pecka:) líbí se mi to. :) Jen když tě vidím v těch pantoflích je mi zima :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. No jako ... ta kabelka je božská!! A celý outfit super, moc ti to sluší! Přesně jak píšeš - jednoduchý, nositelný ale super efektní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se outfit opravdu hodně líbí, přes to, že nemám moc v lásce žlutou. Ale jak je to jenom takovýhle jediný doplněk (a navíc tak luxusní), tak se mi to jednoduše líbí! :) Moc ti to sluší!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty vypadají hrozně, jsou vrcholně nevkusné, promiň...
    třeba baleríny, by vypadaly daleko líp.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle outfit je naprosto TOP a krásné líčení Domi. Myslím si, že kabelka od LV už je nuda, má jí skoro každý a tahle je jedinečná, neokoukaná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Být tebou, než kabelku bych si koupila kvalitní a pěkné kožené boty. A jestli k tomu kabelku, tak je jasné, že neutrální barva se hodí k více věcem...a to neříkám proto, že bych byla tak usedlá, ale protože to je jednoduše ekonomické (malý výpočet...víc kabelek=víc peněz).

    OdpovědětVymazat
  7. Proč bys proboha chtěla Neverfull od LV? Má ji úplně každej, působí jako z tržnice, okoukaná a ani ne moc hezká. Není daleko lepší si našetřit a nechat si třeba koženou kabelku ušít podle vlastního návrhu? Nejenom, že je to levnější, ale hlavně ji budeš mít podle svýho a za půl hodiny v centru Prahy nepotkáš třicet stejných. Nebo si snad značkou chceš potvrdit nějaký společenský status?))

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám teď objednaný slip-ony, které vytvořil pro Vans. Pane jo já se těším. Moje první designérská kabelka byla Hamilton od Michael Kors, ale dneska už bych šla spíš do nějaké Prady. Výraznou barvu bych asi nepořizovala u první takové kabelky, protože bych ji chtěla nosit k čemukoliv a ne se omezovat na barvu...
    Jinak teď jsem spíš v módu, že bych za ty peníze jela spíš na dovolenou než mít doma další kabelku. #yolo

    OdpovědětVymazat
  9. Ježiš, tohle je náááádherný. Boty, Domčo, ignoruju. K tomuhle ne. Jsi nádherná, elegantní, šmrncovní - jsi hvězda, ale těma pantoflema je to trochu zabitý. Souhlasím tedy s anonymy - jiný boty by to vytáhly ještě o dva levely nahoru. A Karl je třída, to je jasná věc :). B.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký outfit, akorát opravdu boty bych zvolila jiné..Jinak kabelka je Top!

    OdpovědětVymazat
  11. Když jsem viděla poprvé fotku tohoto outfitu na instagramu, zůstala jsem jen zírat.. to je fakt pecka, strašně ti to sluší!! :) .. dokonce tak moc, že nějak přežiju i ty chlupaté pantofle, které nesnáším na komkoli :D

    OdpovědětVymazat
  12. Paráda.. krásně outfit povznese rozáří.. a ty naušnice... :-) Pecka :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Mívala jsem podobně žlutou kabelku podobného typu (jen tedy naprosto obyčejnou z řetězce) a hodila se prakticky ke všemu, s jakýmkoli oblečením udělala parádu. Za mě je tedy žlutá jednou s nejlepších batev pro kabelku. Toť má zkušenost se žlutou barvou :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nevim kdo pise ze Neverfullka je okoukana a ma ji kazdej, je to naprosta klasika :) a ani nemusi potvrzovat nejakej "status". Tahle kabelka Karl je skvela ale jelikoz nesnasim zlutou tak bila by byla 👌🏻

    OdpovědětVymazat
  15. Toto je krásne! A tá kabelka je pre ten outfit ako stvorená! Keby som bola tebou išla by som skôr do nej ako do LV. Táto je podľa mna krajšia, originálnejšia a podľa mna by sa viacej hodila do tvojho šatníka. (ale beriem každý máme iný štýl) inak ešte raz krásny outfit!

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkně sladěný - když tedy přehlédnu ty pantofle. Přijdou mi všeobecně děsný a k tomu ostatním zvlášť.
    Když už bych si pořizovala značkovou kabelku (což asi nikdy nebudu, protože značka pro mne nemá takový význam, abych za ni byla ochotná utratit tolik peněz, co za ni chtějí), tak bych sáhla po neutrálnější barvě, jak kvůli okoukání, tak kvůli nositelnosti. Ta žlutá vypadá k vybranému outfitu moc dobře, protože se tam tím výrazným prvkem, ale se spoustou věcí bude obtížně kombinovatelná.

    OdpovědětVymazat
  17. Domi ta černá ti moc sluší!
    Měj se hezky,
    Tina
    www.tinasmerdova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Mně bohužel vadí takové ty kabelky značek, které jsou hodně falšované. Což právě LV je a když na někom vidím kabelku LV, hned ji automaticky považuji za fake (i kdyby byla ,,sebeopravdovější"). Proto bych si ji ani nikdy nepořídila. :) Co se týče této, je moc pěkná a vypadá i prakticky (tvarem a pevností). Zvolila bych určo neutrálnější barvy (třeba pudrovou, pokud máš ráda), protože ji prostě potom podle mě víc vynosíš a užiješ, když už za ní dáš tolik peněz. Navíc není nic otravnějšího, než muset shánět a kupovat oblečení a boty jen proto, aby šly k neuniverzální kabelce. Jóóó a tady ti moc sluší líčení - nějaký bronzer? :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  19. Ty pantofle to dle mě bohužel celé kazí.. :/

    OdpovědětVymazat
  20. Ty náušnice jsou krásné, už jsem koukala na ty červené s třásněmi, jak máš v nějakém jiném článku, ale musím říct, že ty boty se mi vůbec nelíbí, ale já teda nechápu celou tuhle módu domácích pantoflí na ven :(
    V.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤