What are you looking for?
sobota 28. října 2017

KDYŽ SE AKCE VYDAŘEJ



V dnešním článku bych vám chtěla říct o dvou blogerských akcích, na kterých jsem v posledních dvou týdnech byla a díky kterým jsem si uvědomila, že je dobře, že na většinu akcí nechodím - i když to třeba není proto, že bych nechtěla, ale že si prostě nemůžu brát v práci volno kvůli všemu, co by se mi třeba mohlo líbit. A tak si vždycky vytipuju jednu dvě akce, který budou podle mě stát fakt za to a který si pak dovolím naplno užít a neřešit, co bych měla/mohla dělat místo toho jinýho.

Co jsem taky zmiňovala už na Instagramu je fakt, že od doby, co pracuju v marketingu a mám za sebou přípravu pár akcí, případně odpozorováno, jak to chystaj kolegové, koukám na tyhle eventy, na který jsem pozvaná, uplně jinak než dřív. Na první pohled odhaduju, kolik času to muselo zabrat, kolik promyšlených věcí tam je a strašně to oceňuju. A o tom, co byla fakt bomba, se s váma chci podělit. Dnes teda bude řeč o Absolut Uncover Party v Tančícím domě a jenom beauty odpoledni se značkou Rimmel. Každý bylo uplně jiný a svým způsobem boží.



Když vám přijde pozvánka na párty v Tančícím domě, je celkem jasný, že si čas uděláte. To jsme si s Alex odsouhlasily hned. Nehrajem si na to, že bychom se alkoholu nedotkly, takže proč ne. Navíc jsme daly dohromady super partu a užily si krásnej výhled, modrý třpytky a flitry všude, výborný drinky zdarma a protože nám strašně vyhovovalo, jak byla akce volná, v podstatě bez programu a přitom hrozně hezky esteticky zpracovaná, zhodnotily jsme ji jako parádní a protože se nám vůbec nechtělo brzo domů, pokračovaly jsme pak až do ranních hodin, protancovaly střevíce a následně prospaly celej víkend. Protože proč ne.



Jednu limitovanou lahev jsme dostaly i na doma a nešlo odolat jednomu "party flatlayi" s boží Karl kabelkou (pořád nevím, jakou si mám doopravdy pořídit, mám asi 4 favority :D) a novým setem spodního prádla. No řekněte, nejde to k sobě uplně dokonale?!







Druhou akcí, která si rozhodně zmínku zaslouží a ze který mám navíc logicky o mnoho víc fotek, je event značky Rimmel. Holky z Rimmelu to totiž celý vymyslely naprosto dokonale. Pozvaly nás v minimálním počtu, v podstatě jich bylo asi 4x víc než nás. Já jsem byla pozvaná na dobu, kdy tam byly Alex a Sharlota, takže super partička a pořád se nám někdo věnoval. 



Nejdřív jsme se nechaly nalíčit. Já mám hrozně ráda, když mám změnu od těch svých obvyklých looků a svěřím se do rukou někoho cizího, kdo ze mě na chvíli udělá novýho člověka. A to se teda zase podařilo, to uvidíte na dalších fotkách.



A ještě než jsem fotila ten svůj look, pofotila jsem si celý prostory ateliéru, protože něco tak hezkýho jsem snad nikdy neviděla. Každej kout byl fotogenickej, uplně dýchal inspirací a stylem.







V rámci líčení jsme se slečnou vizážistkou zvolily výraznou linku a ještě výraznější pusu. Když jsem viděla ty šedivý odstíny rtěnek, měla jsem jasno - trošku si zaexperimentujem. Nakonec jsme z toho udělaly jemný ombré s růžovou ve středu, aby to nebylo tak mrtvolný. Myslela jsem, že se v tom určitě nebudu cítit, ale nakonec mi to přišlo jako uplná pecka a samozřejmě mám triliardu selfíček a dalších fotek, který si můžete prohlídnout dále.























Mám dojem, že v tomhle bílým prostoru bych mohla fotit už navěky. Nejlepší, nejlepší, nejlepší.





A co teprve ten jídelní servis! Dostaly jsme výborný sendviče, domácí ledový čaje, spoustu ovoce a zeleniny a dorty. Ten mrkvovej byl dokonalej. A protože se ke mně včera večer dostaly i oficiální fotky, co jsem v ateliéru nafotila, vkládám vám je sem taky a jsem opravdu zvědavá, co na to řeknete. Závěrem bych taky chtěla moc poděkovat holkám z Rimmelu za tak skvěle připravenou akci, že ji asi jen tak něco nepřekoná. ♥

















Co vy na to? :)))

Add your comment

  1. Ty prostory ateliéru vypadají fakt skvěle! Věřím, že jako blogerky jste musely bejt úplně nadšený. A celkově ty fotky nakonec vypadají super, moc ti to sluší, jak z nějaký reklamy. Až na tu modrou rtěnku, ta mi nějak nejde. :D Ale já jsem strašná konzerva! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotkách ti to sluší. Na většině jsem "skousla" i tu modrošedou rtěnku, byť můj šálek čaje to není.

    OdpovědětVymazat
  3. Na těch fotkách ti to šíleně sluší (i s tou modrou rtěnkou)!!

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně zajímavý odstín rtěnky!

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední foto je super! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤