What are you looking for?
pátek 6. října 2017

PODZIMNÍ



Přestože většina podzimních dnů je chladná, propršená a celkově hodně depresivní - existuje vůbec depresivnější období než podzim?! - dá se na něm i tak najít spousta pozitivního. A nemyslím tím tu klišé kombinaci vonných svíček a chlupatý deky. Myslím tím spíš těch pár dní, kdy je hezky. Barevný koruny stromů. To horký kafe (a chai latte) chutná tak nějak líp. Můžeme vytáhnout všechny oblíbený šálo-deky, co nám už pár měsíců ležej ve skříních. A trench coaty. A pořídit si nějaký nový, barevný. Třeba přesně tenhle žlutej, co jsem objevila v Zaře a trošku si nadávám, že jsem si ho nevzala ve více barvách. Tématicky k fotkám by se hodilo říct ještě třeba to, že Náplavka není plná lidí a dá se na ní fotit. Všechno je to spíš asi jen o úhlu pohledu a přestože je strašně snadný se v tom venkovním šedivu a chladnu tvářit nešťastně a poddat se každý špatný myšlence, která nám prolítne hlavou, to pravý umění je nenechat se tím strhnout. Usmát se na svět skrz průhlednej deštník nebo přes zmoklou ofinu. 

Ale uznávám, že až si na tenhle odstavec vzpomenu ve chvíli, kdy budu zmoklá a zmrzlá nastupovat do autobusu narvanýho lidma, kde se pro změnu nebude dát dýchat, možná se sobě tak trochu vysměju. Každopádně dnes to nebude a to se taky počítá!
Konec řečí, vy už se teď mrkněte na podzimní fotky na mým oblíbeným foto spotu.





































Kabát, košile, kabelka - ZARA / boty - GANT / šála - LUKÁŠ MACHÁČEK / šperky - PANDORA A H&M

Add your comment

  1. Líbí. Ta žlutá je podzimní a přitom outfit rozsvítí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento podzim naprosto miluju zlutou a omg, tobe ta barva tak slusi!!!! <3 Super kombinace a ta rtenka k tomu je perfektni.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je teda nejdepresivnější období zima - málokdy vyleze sluníčko, člověk se půlhodiny vypravuje k tomu, aby vůbec mohl vystrčit nos z domu a neumrznout, všechno je mokré a nebo pro změnu je všechno zmrzlé a bojím se udělat krok, jestli sebou někde neplácnu.. Nene, podzim je proti tomu dokonalost sama <33

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kabát je dokonalý, ja túto farbu moc nemusím ale na tebe je úžasná! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já jsem asi dost vzácný druh, každopádně podzim je moje nejoblíbenější roční období a užívám si ho do morku kostí. A to ať už svítí sluníčko nebo je naprosto ošklivě. Prostě ta celková atmosféra jednoduše jde k mé duši. :D A ten kabát je naprosto dokonalý!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Měla by ses naučit tvářit na fotky...

    OdpovědětVymazat
  7. Jn ono se to snadno takhle říká, když člověk zrovna nemokne a nezmrzá :D. Kabát je super, potřebuji něco v takové barvě taky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Kabát a šála super. :-) Akorát mi kombinace délky sukně (košile) a bot nepřijde lichotivá. Boty by se mi osobně víc líbily k úzkým džínsům. :-) Krásný podzim přeji, Kristýna

    OdpovědětVymazat
  9. Ta žlutá barva se opravdu hodí k podzimu, ty botky se mi líbí, ale možná by se k tomuto hodil trochu podpatek..

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤