What are you looking for?
neděle 19. listopadu 2017

CO JSEM TO ZA BLOGERKU?



Tak prosim vás, já jsem si na Czech Blog Awards zapomněla vzít foťák a nemám ani jednu jedinou pořádnou fotku. Posledních pár dní jsem se nezastavila a pořád toho mám nad hlavu a proto občas zapomenu nějakou dost důležitou věc. Třeba foťák na největší blogerskej event roku, ehm. Takže jen óchám nad fotkama všech ostatních, nad super outfitama a super prostorama hotelu Hilton a hlavně sky baru Cloud9. U mě teda můžete omrknout jen následujících pár fotek z telefonu, ale neva. Dojmy vám můžu napsat i tak.
Začala bych asi tím, že vím, že tady teď bylo několik dní nezvykle ticho. Ta zásadní informace a hlavní důvod absence příspěvků je, že jsem se přestěhovala. Je mi celkem jasný, že k tomu vyvstanou logický dotazy a proto se k tomu vrátím v nějakým dalším článku, až budu ready vám dát vědět co, jak a proč. Celej tejden jsem se ale těšila právě na sobotní večer. Na Czech Blog Awards v docela pompézním formátu - v hotelu Hilton, se spoustou hvězd na pódiu i v hledišti a s afterparty ve sky baru. Těžko říct, jestli bych si dokázala představit něco slavnostnějšího. Vzhledem k tomu náročnýmu týdnu jsem si nenašla čas ani na to, abych si šla půjčit něco na sebe, ale  dresscode byl poměrně uvolněnej, tak jsem to nějak splácala i z vlastní skříně krabice. Kdybych měla najít něco, co akci vytknu, byla by to naprosto nezvládnutá práce šatnářek. Přijely jsme s holkama včas, bylo ještě poloprázdno a i tak panoval u šaten uplnej chaos, slečny braly další a další kabáty, aniž je odnášely na ramínka a tak se jim to tam kupilo. A samozřejmě, při vyzvedávání člověk dostal buď cizí kabát nebo větu "Já se omlouvám, ale my to tady prostě nemáme." Kromě toho to ale bylo bez chybičky, díky přímýmu přenosu to hezky odsejpalo, vyhlašování se střídalo s vystoupeníma, vítězové byli kolikrát uplným překvapením a přestože jsem měla na začátku tak špatnou náladu, že jsem dokonce přemýšlela, že odejdu ještě před začátkem, nakonec jsem si to celý hrozně užila. Jak událost samotnou, tak i afterparty s tím nejkrásnějším výhledem a ve společnosti mých oblíbených žen. A ulovila jsem fotku s Leošem, žejo.



Ty boty jsem mimochodem málem vyhodila do koše hned po skončení přenosu a už nikdy si je na sebe nevezmu. Takhle oddělaný nohy jsem v životě neměla, takže pokud víte, kde sehnat hezký lodičky, ve kterých se zároveň dá být, dejte mi vědět!





Tenhle výhled fakt překonal uplně všechny místa, na kterých jsem v Praze byla.



A tohle je moje nejoblíbenější fotka z celýho večera :DD. To je tak, když se chceš vyfotit v totální vichřici a v mžiku máš holej zadek.



Můj oblíbenej gang.



Košili s hodně hlubokým (a nezapnutelným) výstřihem jsem logicky doplnila mojí oblíbenou podprsenkou z Tezenisu a z poměrně upjatýho outfitu tak udělala...neupjatej :D. 



Každopádně mít nejvíc fotek ze záchodů fakt není uplně dobrá blogerská vizitka, haha. Ale znáte mě, já se do toho zase opřu. S tím souvisí i to, že bych vám chtěla strašně moc poděkovat za všechny hlasy, ohromně si toho vážím a dodává mi to chuť se posouvat, zlepšovat a dál tvořit. Když vidím, kam se ta blogerská scéna posouvá a jakej význam se blogerům přikládá, jsem fakt hrdá na to, že jsem toho součástí. 

Byl někdo z vás na vyhlášení? Nebo jste koukali na Óčko? A co říkáte na výherce - vyhráli vaši favoriti nebo jste čekali uplně jiný jména? 

Add your comment

  1. Alex v těch botech bude chodit teď všude, ne? K teplákům, k šatům.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě záchodovky dobrý, tvůj zapomenutej foťák mě alespoň jednou ušetřil dokonalejch fotek a maj teď podobnou kvalitu jako ty moje :D
    A jinak gratuluju! A těšim se na to kafe <3

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda nevím, ale myslím, že šatnářky to mají docela těžký a moc se mi tohle stěžování nelíbí. Nedávno jsem si zrovna říkala, že kamkoliv jdu, tak se na ně někdo dívá s despektem, respektive pokud vše odsýpá,tak si jich nikdo ani nevšimne. Sama jsi takovou práci nikdy nedělala, ale dokážeš vše zkritizovat dokonale.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nikdy na nikoho s despektem nedívám, ale fakt mi vadí, když mi šatnářka nutí nějakej cizí kabát a pak mi říká, že ty moje věci prostě nemá. Jestli ti to přijde v pohodě, tak teda nevim.

      Vymazat
  4. Ale ale... dokonaly vystavovany a v x clancich vychvalovany parecek se nam rozesel. Aspon vidis, ze clovek ma zit offline. Fotky na instagramu nejsou laska. Nepreju nikomu rozchody, naopak preju vsem, aby nasli lasku a umeli ji nepropagovat. Ale je mi jasne ze budou nasledovat clanky typu : ted stojim na vlastnich nohou, jsem singl a uzivam si to, asi jsem nekoho potkala - ukazu vam jeho ruku a nohu, tak ok ukazu vam svoji lasku celou, milujeme se, je to nejlepsi kluk na svete, ... bydlim zase sama. Mam Gucci tasku a jsem desne happy. Mam Sun a Ing. a jsem desne happy. Mam Alex a jsem happy.... a zase porad dokola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovej je život, jednou nahoře, jednou dole. A vzhledem k tomu, že jsem se vydala cestou upřímnýho lifestyle blogu a neukazuju jen něco povrchově, odráží se tady i tyhle běžný životní pády. Nemyslim si, že by to byla chyba. Nikdy jsem se netvářila, že jsem děsně happy, když jsem nebyla, takže tuhle část komentáře moc nechápu, ale nebudu ti to vymlouvat. Kdo chce, vždycky si něco najde.

      Vymazat
    2. Jako co je tohle za komentář? To může člověk sdílet jen to, co chtějí ostatní vidět? Láska se nepopraguje, láska se žije, ale někdy máš z lásky tolik radosti a skvělejch pocitů, že to patří mezi jedny z věcí, o kterých se dělíš nejradši. Všichni si o tom seberádi čtou, protože jsou to hezký a pozitivní články a pak, když to skončí, tak máš držet hubu a krok, protože je to tabu a tohle se nesdílí? Haha. Jak říká Domča, jednou seš dole a jednou nahoře a i kdyby ses s tim měl srovnat díky Alex nebo jakýkoliv jiný kamarádce a Gucci tašce nebo kelímkem zmrzliny, všem ostatním je do toho úplný víme co. A lynčovat někoho za to, že má radost ze svý práce nebo že se mu povedlo dostudovat vejšku je trochu stupidní :)))
      Hezkej den přeju.

      Vymazat
  5. Domi, jsi statečná, že vůbec odpovídáš na komentáře. Ještě tě moc neznám, ale bavíš mě a dělat tuhle práci veřejné celebrity, opinion leadera a brát na sebe všechnu tu internetovou anonymní nenávist, to je strašně těžký. Tak se hlavně drž, uzdrav si srdíčko a na "nás čtenáře", co ti radí žít offline (ale čtou to a píšou online? haló?) se můžeš víšco :D Mám Gucci tašku a jsem děsně happy si musím někam poznamenat a začnu to říkat v reálném životě, to se mi strašně líbí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, ja boty na vysokych podpadcich kupuju (mimo i dalsich jinych:) v Geoxu a i kdyz mam jedny s cca 12cm podpadkem, vydrzim v nich cely vecer, i kdyz na podpadcich normalne moc nechodim kvuli spatne klenbe :)
    Jinak ta kabelka je sen, opravdu uzasna!
    Drz se v techto posmournych dnech a neboj, vzdycky zase prijde jaro :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jo, Domí, normálně moc komentáře nepíšu, i když všechny články moc ráda čtu, ale teď jsem prostě musela. Tak za 1) nechápu, že jsme se pak vůbec nepotkaly, i když to bylo možná tím, že já trávila většinu večera v blízkosti rautu! :D za 2) ti to moc slušelo a kabelka je prostě dokonalá a za 3) se na tyhle hnusný komentáře (co jsem si přečetla výše) můžeš zvysoka víš co..., protože my, co máme rády tvůj blog jsme ok s tím, co píšeš, ať je to sluníčkový nebo ne, necháváš nás nahlídnout do tvýho života ať seš zrovna happy nebo ne a podobný hejtovací komentáře jsou akorát tak pro zasmání, ještě, když se autor neumí podepsat. :D Jo a fotku s Leošem mám taky, hééééč! :D Měj se krásně, Léňa

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤