What are you looking for?
pondělí 13. listopadu 2017

GUCCI GANG V OSTRAVĚ



Z Instagramu vám asi neuniklo, že jsem byla poslední dny v jednom kole. V pátek se konal Marketing festival, kde jsem pomáhala u našeho stánku od brzkýho rána až do večera a kde jsem se tajněe propašovala i na několik přednášek, ze kterých jsem byla uplně unešená a do toho marketingovýho světa se zamilovala zase o kousek víc. Nevynechala jsem ani afterparty v Roxy, která se docela protáhla a tak jsem pak do ranního vlaku do Ostravy nastupovala nevyspalá a pěkně rozmrzelá. Naštěstí mě to rychle přešlo, protože se sešla strašně zajímavá skupina lidí - lidi z bulváru, modelky, celebrity a další, minimum blogerek. Pro mě strašně příjemná změna oproti běžným blogerským akcím, takže jsem se rychle probrala a celou dobu vstřebávala informace a dojmy. Ostravu mám odjakživa spojenou s Colours, který se konaj na stejném místě, jako byl Ostrava Fashion Weekend (letos už druhý ročník). S Alex jsme se chtěly odpoledne válet na hotelu a na přehlídky jet až večer, ale protože jsme si uvědomily, že bychom neměly světlo na fotky a to by byla v tomhle prostředí fakt škoda, tak jsme vyrazily už okolo třetí, nafotily outfity a pak do večera koukaly na přehlídky. Já jsem byla samozřejmě po předchozí noci ready na spaní už někdy v deset, ale skoro všichni účastníci zájezdu jsme se slezli na hotelový recepci a seděli tam nakonec až do půl třetí. O tom, jakou náladu jsem pak měla v neděli, vám asi povídat nemusím, haha.

O čem ale určitě ještě povídat chci, je moje nová kabelečka. Stála mě rok šetření a důkladnýho přemýšlení, přičemž jsem si fakt nebyla jistá, do jaký nakonec půjdu. A pak jsem si jednoho dne řekla, že už nadešel ten správnej čas, prošla si Pařížskou a další ráno si jela pro tuhle dokonalou Marmontku. Byla to láska na první pohled, je to podle mě naprosto nesmrtelnej kousek, kterej bude dělat parádu navždy, dá se nosit jako crossbody i jen na rameni a krásně se ladí - na odpoledne jsem si k ní vzala jako kontrast Vansky a večer jsem se přezula do klasických chealseaček. No co vám budu povídat, moje ostatní kabelky budete asi vídat dost málo :D. I když - víc jak týden jsem jí měla doma zabalenou v krabici, jak jsem se na ni bála sáhnout a poprvé ji vynést ven.























Kabát - STRADIVARIUS / košile - LINDEX / kalhoty -TOPSHOP / boty - VANS / kabelka - GUCCI/ šperky - CALVIN KLEIN / rtěnka - SMASHBOX

Add your comment

  1. Ty máš tak krásný outfity, mě poslední dobou přijde, že nemám ani na ponožky :-DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Je to trochu od věci ale už delší dobu se chci zeptat, jak to máš s tetováním, myslím tím, štve tě někdy, že sis ho dala, nebo jsi s tím v poho a nelituješ ? Jako, není to žádná narážka, jen mě to napadlo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediný, co mě štvalo, bylo to první, protože jsem bála do toho tatérce mluvit a neměla jsem to tak zdaleka podle mejch představ. To jsem už ale nechala předělat a ničeho jinýho jsem nikdy nelitovala. Naopak mě mrzí, že jich nemám víc a že jsem měla teď takovou dlouhou pauzu bez novýho tetování.

      Vymazat
  3. Ta kabelka je naprosto boží!! Cena je teda děsná, ale také by se mi líbila :)) s těmi teniskami je to super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka a outfit celkově super, ale ubrala bych minimálně polovinu šperků, jsi hrozně ověšená zlatem :D řetízek od kabelky, výrazný náhrdelník, masivní náušnice, obří prsten, hodinky... je toho prostě moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak za mne tentokrát ne. Přijde mi, že ti nesluší kalhoty v kombinaci s kabátem. A kabelka mne taky neoslovila - určitě to není kousek, za které bych dala nějaký hříšný peníz. Ale důležité je, že se líbí tobě

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší :) Kabelka je jednoduchá a líbí se mi, jaký má pořádný řetěz :D Držím palce v blog awards!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty naušnice nee. :-) K

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, před pár měsíci jsem sledovala tvůj blog, ale přestala jsem. Teď jsem na něj zase narazila, projela jsem pár posledních článků a musím říct, že přestože tvé některé názory a aktivity jsou pro mě nezajímavé, umíš do textu vštěpit osobitý nádech, což se velmi cení. (Ten osobitý nádech by tam byl,i kdyby si psala spisovně, opravdu :) ) A také první, co mě napadlo, když jsme projela čtyři nejnovější články, tak jsi ještě hezčí než předtím, taková rozkvetlejší.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤