What are you looking for?
čtvrtek 9. listopadu 2017

KDYŽ DĚKUJU NESTAČÍ



Je 25.10. a já mám zase náladu pod psa, nic se mi nechce, jsem demotivaná a smutná. Do toho zjišťuju, že skončily nominace v již tradiční blogerské soutěži - Czech Blog Awards - a začíná hlasování do TOP10. V rámci svý zvědavý palice a tý masochistický části mýho já se jdu podívat, jak letos vypadá naše lifestylová kategorie a když zjišťuju, že je v ní přes 150 blogů, z nichž spousta je uplně skvělá, padá mi nálada ještě hloubš pod bod mrazu. Tak nějak automaticky tuhle soutěž připisuju na seznam věcí, který mi za poslední měsíce nevyšly. A ten seznam je, moji milí, pěkně dlouhej a nečte se mi vůbec příjemně. Snad ze zvyku nebo ve chvilkách, kdy jsem líp naladěná, vám nasdílím odkazy a poprosím o vaše zapojení se do hlasování.

A pak, kdykoliv se mi soutěž připomene, přemítám v hlavě, o co vlastně jde a proč mi to v ní tolik leží. Proč mi tak záleží na tom, být mezi těma deseti ve finále. Proč tolik lpím na něčem, co je tam málo reálný a proč jsem z toho dopředu tak smutná. 

Odpověď nenajdu ani za těch deset dní, kdy hlasování běží a ve čtvrtek už od rána refreshuju stránku, abych konečně zjistila, jak to dopadlo. Pár mých nejbližších, co se v blogovým světě nepohybujou, se mě přes den ptají, jestli to klaplo nebo ne a já s maličkou dušičkou odpovídám, že  se to bude vědět asi až večer. Večer to pak zázračně pustím z hlavy, vykoupaná a v pyžamu lezu do postele ještě před osmou, koukám na seriály a dělám nějakou práci pro taťku. Kolem desátý mi padne oko na záložku s CBA a jen tak spěšně to refreshnu. Jakmile se to začne načítat, ztuhnu, protože vidím, že je tam něco novýho. Že už to tam je. Najednou je mi mega horko a nechce se mi s tou myší hejbat, nechce se mi rozbíjet tu křehoučkou naději, kterou v sobě mám díky tý spoustě zpráv, co mi od vás přišla. Ale jsem zvědavá - nejen na kategorii life, ale na všechny - a tak pomalu, pomaličičku sjíždím dolů a ve chvíli, kdy tam vidím svojí fotku, odhazuju počítač, odhazuju peřinu a házím sebou v posteli nadšením, tleskám do polštáře a nahlas se směju, raduju a nejradši bych otevřelo okno a vykřičela to na celý sídliště - to, že mám ty nejlepší čtenáře na světě a že jsem z toho totálně šťastná. 

"Tobě na tom fakt hodně záleželo, viď?"

Záleželo. No jasně že jo. Vždyť za to přece můžete vy všichni. Jsou to vaše hlasy. Váš čas a vaše neuvěřitelná podpora. Z těch 150 blogů, kterým jste mohli dát hlas, jste si vybrali zrovna mě a já nedokážu poskládat do slov, jak ohromně si toho vážím. Mohla bych vám tady děkovat do aleluja a stejně by to nestačilo. Takže prostě děkuju. Pro mě je tohle výhra. Pokud mi budete chtít dát hlas i v rámci té TOP10 ( tady ), budu stejně tak vděčná, ale jak říkám, pro mě letos byla i tohle zdánlivě nedosažitelná meta, takže... ♥

Add your comment

  1. Domi, máš můj hlas. Těším se na každý tvůj článek, pusu <3

    OdpovědětVymazat
  2. Palec hore za to, že si narovinu priznala ako veľmi ti na tom záležalo ;) Držím palce !!!

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  3. Neztotožňuju se s tvým stylem ani s tvým trochu, jak bych to řekla, kavárenským způsobem života a stejně jsi jediná blogerka kterou už ňáký ten pátek pravidelně čtu, protože málo kdo dokáže psát a podat všechno tak oduševněle a navíc, jsi fakt charismatická...přeju ti to a fandím dál:)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju, držela jsem ti palce! :) Mám, ale jednu otázku. Proč si nikde veřejně nepodpořila Jakuba? Přijde mi to dost zvláštní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. O Kubovi už tady nepadlo slovo poměrně dlouho, řešili jsme uplně jiný věci, než Blogerku roku.

      Vymazat
  5. Možná, že čtenáři ocenili, že jim napíšeš článek nebo post jen tak, prostě obyčejné sdílení pěkných i nepěkných věcí. Já jsem totiž hodně blogerek přestala číst a podporovat právě proto, že z blogu udělaly jen business a je to hrozně znát. U tebe je stále ještě vidět, že tě to i baví :-) držím palce, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost možná máš pravdu, taky mě nebavěj ty vyloženě sluníčkový blogy, spíš hledám tu opravdovost a autentičnost. :) Děkuju!

      Vymazat
  6. Čtu tvůj blog docela pravidelně, i když věkově (i v podstatě stylem života) jsem úplně jiná skupina. Přeju ti, že jsi postoupila do "top" a držím palce, ať uspěješ i v tom dalším kole co nejlíp. Ale hlavně ti přeju, ať ti vychází ten opravdový život a ať tě psaní baví.

    OdpovědětVymazat
  7. Na to "tady" mi z nějakýho záhadnýho důvodu nejde kliknout, ale myslím, že to zvládnu odhlasovat i bez toho :D <3
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju k top10, ale nějak pořád nedokážu pochopit, proč jsi v kategorii LIFESTYLE. Já tě vždy považovala spíš za fashion blogerku stejně jako jiné slečny, které jsou ale taky v LIFESTYLE kategorii. Holky z Acupofstyle taky už dávno nepíšou jen o módě, často mají články i z jiných oblastí a přesto jsou ve fashion.
    Dneska přece už málokterá blogerka píše čistě jen o jednom tématu, ale zabírá velký spektrum témat. Pak se ale stává, že jsi v kategorii společně s blogy, které jsou úplně o něčem jiném. Prostě víc ten LIFESTYLE než to, co děláš ty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko :)
      Tady s tebou ted abohužel vůbec nesouhlasím. Já jsem se jako fashion blogerka neprezentovala nikdy a vůbec tam o sobě nesmýšlím. Nosím podle mě uplně obyčejný věci, sleduju nijak moc trendy a nemám každou chvíli tisíc nových věcí a nevymýšlím žádný originální kreace, takže kdybych jela čistě jen outfit články, tak nikoho moc inspirovat nebudu.Je to ostatně vidět i na čtenosti jednotlivých článků, kdy právě ty outfitový jsou čtený o trochu míň. Takže já sebe do kategorie life určitě řadím. Souhlasím ale, že třeba holky z ACOS by mohly být v life a třeba Brixi by mohla být ve fashion. Faktem je, že do lifestylu bude vždy spadat nejvíc blogů a bude to různorodý.

      Vymazat
  9. Velkej palec nahoru, že jsi to popsala jak jsi to cítila. Fakt nevěřím těm, co akorát napíšou, že se o tom dozvěděly až ,,od fanoušků" že jsou v top 10 a vlastně je ta soutěž nezajímá...ale když už tam jsou, tak teda dík a hlavně hlasujte dál... Koho ta soutěž nezajímá, nebude to snad zmiňovat vůbec. Není nic špatného na tom, že ti na tom záleží. Sto bodů za upřímnost a přeju ať se umístíš vysoko :).

    OdpovědětVymazat
  10. Držím pěsti! Také mě čím dál méně berou až moc sluníčkový blogy. :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Domi. Jsem ráda, že jsi napsala takový článek a upřímně v něm vyjádřila, jak to cítíš a že ti na této soutěži záleží... A mimochodem, máš můj hlas ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤