What are you looking for?
sobota 4. listopadu 2017

KDYŽ TEN KÝČ PROSTĚ POTŘEBUJEŠ



Řekla bych, že co se týká stylu oblečení, jsem v podstatě minimalista. Bavěj mě jednoduchý střihy, kvalitní materiály, základní kousky v přírodních barvách. Pochopila jsem, že základem jsou kvalitní boty a kvalitní kabelka, který všechno dotáhnou a doladěj. Někdy se mi to ale trošičku vymkne... Třeba když mě v Aldu praštila do oka tahle šílená kabelka. Honzík z našeho sunního týmu socek, ji okamžitě nazval cikánskou a vlastně to asi fakt sedí. Nic kýčovitějšího jsem asi v životě neviděla, jednou jsem jí tam teda s úsměvem nechala a jen si jí vyfotila "pro případ". O pár dní pozdějc jsem se pro ni ale samozřejmě vrátila. Prostě mě baví, je vtipná a občas má člověk chuť na takovejhle kýč. Já teda určitě.
Outfit jsem k ní volila co nejjednodušší. Černý kalhoty z Topshopu, Gantí botky, zlatý hodinky a pásek a hlavně naprosto boží svetr s extrémně širokýma rukávama. Ten je z NA-KD, což je něco jako ASOS a mezi světovejma blogerkama neskutečně frčí. I u nás ho teď vidíte všude možně a není se čemu divit, ty kousky jsou totiž strašně super. A pokud jste se doteď nerozhoupali ke koupi nějakýho kousku, možná vás k tomu pošťouchne můj kód na 30% slevu - to už je přece znát -"dominikaa30". Svetr je krásně teploučkej, má boží střih a jen jedno negativum - nevejde se přes něj jinej kabát než hodně oversized, právě díky těm nabíraným rukávům. Ty jsou na něm ale zároveň samozřejmě to nejlepší, dokonce mi je pochválil uplně náhodnej spolucestující ve vlaku. Tak jsem zvědavá, co na to řeknete vy - na svetr i na tu bláznivou kabelku.



























Svetr - NA-KD / kalhoty - TOPSHOP / boty - GANT / kabelka - ALDO / pásek - ASOS / 

Add your comment

  1. och, pri tejto kabelke by mi bolo absolútne jedno, či je to kýč alebo nie, ale brala by som ju všetkými 10timi! A outfit krásny, toto ti neskutočne pristane Domi! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se teda asi úplně nejvíc líbí ten svetr, protože si umím představit, jak strašně pohodlný musí být. Ale i ta kabelka je super a pokud to nepřeženeš - což, jak říkáš, nehrozí, tak jsem určitě pro! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Já nechápu, kde ty kousky hledáš, já snad permanentně nemůžu nic najít..... SLuší ti to, jsi krásná Domi.....

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkoušela jsi ten over-size svetr volně přes kalhoty? Váhám, jestli by to tak nebylo lepší (teda na mně určitě - já už do kalhot nic necpu, stačí, že tam mám nacpané břicho ;-). Ta kabelka se mi z blízka krutě nelíbí, ale musím říci, že v tom outfitu, který jsi zvolila, je docela snesitelná.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Z toho svetru pohodlnost úplně čiší, musí v něm být jak v nebíčku:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle se ti moc povedlo ! <3

    OdpovědětVymazat
  7. Nelíbí se mi vůbec ani jedno, není to můj styl. Ale naopak se mi strašně moc líbí ty fotky, krásně jsi to pozadí k outfitu doladila a má to super atmosféru.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se nelíbí ten svetr, naopak kabelka mi připadá úžasná!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤