What are you looking for?
středa 22. listopadu 2017

OBŘÍ DAYS IN PICTURES



Dnes se podíváme zpátky do minulosti na toooo (taky v tom slyšíte ten tón z Evropy 2? :D) co jsem dělala v uplynulých pár týdnech, kde jsem byla a jaký nový místa objevila. Nějakou dobu tady žádný Days in pictures nebylo a už jsem měla tolik fotek, že jsem musela udělat novou složku a to je vždycky nejvyšší čas se konečně pustit do sepsání článku. Takže tři dva jedna, jdeme na to!



Fotka jídla, který jsem si uvařila, je pro mě už pár týdnů něco docela neobvyklýho. Vůbec jsem netrávila čas doma a vůbec se mi nechtělo vařit. Dělala jsem si tak jen dokola míchaný vajíčka a tyhle lívance jsou asi jedinou výjimkou. 



Vždycky si říkám, jestli vás vůbec baví, že tyhle dvě lásky pořád někam cpu, ale kolikrát mi píšete, že ty fotky s nima jsou vaše nejoblíbenější (a moje taky žejo) takže... jsou tu zas a ne naposled. Tentokrát ostříhání na fešáky!



Teniskology na střeše Kotvy. Ta střecha byla asi tak jedný, co mě na tý akci bavilo a zaujalo v pozitivním slova smyslu. K tomu jsem už ale vyjadřovala v jednom z minulých článků, tak to asi není třeba nějak rozvádět.










Tričko Maappi bych mohla nosit nonstop, jak hrozně mě tenhle projekt baví a jsem strašně ráda, že jsem byla součásti kampaně na podporu něčeho takovýho!



V Café Letka jsem byla kdysi dávno a odešla asi po deseti minutách, kdy nepřišla obsluha a v lístku mě stejně nic nezaujalo. Nedávno jsme tam ale vyrazily s holkama na víkendovej brunch a já si na Instagramu vyhlídla vafle s pečeným banánem. Protože na pečenej banán já prostě slyším :D. Akorát jsem nevěděla, že o víkendu je jiný menu, takže jsem si napoprvé dala něco slanýho a v týdnu tam pak šla na ty vafle. Ty byly každopádně tak moc sladký, že radši doporučuju ten víkendovej slanej brunch.



Poprvé jsem taky byla na nehtech! Byla to pro mě docela událost, protože jsem si od malinka nehty kousala a nějak nad tím nedokázala vyzrát. Naši mi vyhrožovaly i pepřovým lakem či co a stejně to nezafungovalo. Při každý stresový situaci (nebo i když jsem se hodně nudila) jsem si je okousala tak, že mě dalších pár dní bolely celý prsty. Až třeba rok zpátky jsem se dokázala občas dostat do stavu klidu a nehty mi narostly. To jsem si je pak klidně obden lakovala, protože kdykoliv jsem je měla nějak oloupaný nebo uštípnutej lak, už jsem byla nervní. No a když jsem teď začala chodit na nehty, který mi vydržej krásný dva týdny a pak jdu rovnou na nový, jsem z toho naprosto nadšená a konečně se za svý ruce nemusím nikdy stydět. Takže pokud máte stejnej zlozvyk, doporučuju tuhle cestu!













Tady už tihle dva ve svý hodně zarostlý podobě, kterou mám asi stejně nejradši. A tahle moje podoba v teplákách a bez líčení mě taky ba. Znamená totiž jediný - víkendovou pohodičku v Hradci.





S Kristý jsme byly na snídani ve SmetanaQ, kde mě nadchnul interiér a tak trošku jsem čekala, že to bude moje nový oblíbený místo. Jídlo i pití mě ale dost zklamalo, bylo to takový nemastný, neslaný, dokonce ani chai latté nemělo žádnou chuť. Takže bohužel.









Oproti tomu obří omeleta se sýrem ze Styl&Interiér dostála svý vysoký ceně, byla nejlepší na světě a zasytila mě na skoro celej den.





Jedna z fotek pro aktuální kampaň Pandory, která je bezproduktová a fakt mě strašně baví. 



A následují moje oblíbený modely z Fashion Weekendu v Ostravě, kam jsme minulý víkend vyrazily s Alex. Bylo to zas něco trochu jinýho a vypadnout na víkend z Prahy se mi dost hodilo.





















Další příjemnou akcí byl Puma večer na houseboatu v Holešovicích. Naprosto skvělej prostor na party, výborný drinky a občerstvení a kromě jednoho skvělýho hudebního vystoupení nebyl vůbec žádnej oficiální program. To mě bavilo, všichni jsme si tak mohli hezky pokecat a užít si fajn večer. 





No a moje nový uplně nejoblíbenější místo je Coffee Corner. Zaprvý proto, že bydlím v podstatě vedle a chodím tam na wifi, zadruhý proto, že maj naprosto skvělý jídlo - lepší vejce Benedict jsem neměla - a zatřetí díky krásnýmu interiéru a atmosféře.







S Alex jsme taky konečně vyhlásily jednu hezkou soutěž a výherkyně Eliška se s námi potkala ve Vermontu a vybrala si tam super věci. 



A já si pořídila kulíška. Toho jsem měla naposledy jako malá a uplně strašně si ho teď užívám. 



Tím bych se s váma pro dnešek rozloučila, v Coffe Corneru totiž zavíraj a já se musím přesunout do svý offline zóny, nedá se nic dělat. Docela mě ale baví chodit spát v půl desátý, protože dýl nemám co dělat, konečně se tak pořádně vyspím. :D

Add your comment

  1. Úžasný fotky a tipy na podniky.. super článek. Odkud máš prosím ty tepláky (fotka s pejsky)? Děkuji za odpověď! ♥

    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Answearu - přímej odkaz tu: http://bit.ly/TeplackyAnswear :) a děkuju moc!

      Vymazat
  2. Dominiko to jsi mě tedy pěkně nalákala na Coffee Corner, chodím tam okolo něj, když mám pracovní pochůzky a na seznamu ho mám už nějaký ten pátek. :D A ve Spižírně 1902 už jsi byla? Ta je o kousek dál a potom již všemi i mnou milovaný Coffee Room. Krásné fotky i chlupáči! Ať se ti krásně bydlí a sžívá s Vinohrady a někdy se zastav v knihovně (třeba na wifi)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, tak to musíš vyzkoušet! :)) Ve Spižírně jsem byla jednou a je to tam nádherný, to teda jo! A Coffee Room miluju už spoustu měsíců, jejich avotoast je nejlepší v Praze. Každopádně moc děkuju a kde je knihovna si zjistím :D

      Vymazat
  3. Téda, coffee corner určitě musím vyzkoušet! Já miluju hrozně moc Cafefin a Emu <3

    OdpovědětVymazat
  4. Kulíšek je super. A tenhle typ článků já ráda. Akorát tedy z těch fotek jídla mám teď hlad...

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok, takéto mixy fotiek a krátkych príbehov ma veľmi bavia! A čo sa týka toho Smetanaq, tam som síce ešte nebola, no už sa mi stalo u veľa vychytených kaviarní, že som tam nebola spokojná a nemala odtiaľ veľmi dobrú skúsenosť. Väčšinou sa snažím dať tomu ešte šancu no ak je to úplný prepadák, u mňa končí :/
    http://myparisianheart.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Pejsci a jídlo nikdy neomrzí ♥
    Jinak s nehty jsem na tom asi jako ty, takže bych asi mělo vyzkoušet něco podobného. :)
    Je super, že jste byli u nás v Ostravě, podle mě tam má ten Fashion Weekend takové to industriální kouzlo ve všech těch super prostorech. :)
    A ta čepice je skvělá, taky letos uvažuju o kulichu. ♥

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤