What are you looking for?
čtvrtek 7. prosince 2017

3D MICROBLADING OBOČÍ



Ahoj holky - tenhle článek je fakt pro vás. Asi každá se pamatujeme na to období, kdy bylo moderní mít obočí co nejtenčí a kdy na nás mamky zhrozeně koukaly, co jsme si to na tom obličeji dokázaly vytvořit. Pak zas přišel trend hustýho a divokýho obočí a tak jsme si všechny ve velkým pořídily několik produktů na obočí, zkoušely, co nám sedne a díky čemu si ho domalujeme nejlíp. Já osobně považuju obočí za jeden z nejdůležitějších prvků na obličeji a kdybych si mohla nalíčit jen jednu jedinou věc, bylo by to právě obočí. A právě proto, že mi na něm tolik záleží, jsem ráno trávila u zrcadla spoustu času jen nad ním, každej den ho udělala trošku jinak a každej den se rozčilovala, že je ani nedokážu udělat obě stejný. V browbaru jsem byla dvakrát a pokaždý jsem z toho byla strašně na nervy. Poprvé jsem byla spokojená, podruhý ne a stejně jsem si ho dál domalovávala. Když jsem se pak objednala do Medical Esthet & Spa Biologique Recherche Institut na permanentní obočí čepelkovou metodou, byla jsem z toho šíleně nervózní, to se přiznám. Protože nechat si někým sáhnout na obočí a ještě s tím, že je to dlouhodobý, to je na mě dost silný kafe. 

Pokud ale sledujete moje instastories, víte, že to mám už nějakou dobu za sebou a že jsem z toho totálně nadšená. A protože mi hned v den zákroku přišlo několik dotazů o bližší info, sepsala jsem pro vás tenhle článek.



V Medicalu používají jako první pražský salon novou švýcarskou přístrojovou techonologii Swiss Liner TOP sensidrive, díky které se pigment vpravuje do vláskových linií a přístroj tak vytváří velmi přesné a ostré tenké linie napodobenin přirozených chloupků obočí. Proceduru navíc provádí jen majitelka salonu, Jaruška, která je v této oblasti zkušená a na její Instagramu můžete vidět jednu hezčí proměnu obočí za druhou. S nejkvalitnějšími barvami Swiss navíc Jaruška pracuje jako jediná v ČR. Celá procedura začíná konzultací, úpravou aktuálního obočí a samozřejmě fotkou před.







Pak se třeba hodinu ladí ten správný tvar. Jaruška vše měří na milimetry, nic nepodcení a pak se několikrát ujistí, jestli je to tvar, co člověk chce, jestli nechce víc ostré nebo víc zvednuté. Můj "nákres" jsme jednou předělaly, protože jsem právě zvyklá na ostřejší linku na začátku. Jakmile jsem se Jarušce svěřila pod ruce, uklidnila jsem se, protože mi bylo jasný, že ví co dělá a že vůbec nemusím mít strach.

















Když je obočí finálně schválené, ještě jednou se detailně přeměří a následně se nanese anestetikum.





S anestetikem si člověk počká 20 minut, dá si v salonu kafe s něčím dobrým a když začne anestetikum působit a vy tak trochu ztratíte schopnost s obočím hýbat, může se jít na věc.



Jaruška pak nano jehlou vytváří jednotlivé vlásky, kterými tvaruje a vyplňuje obočí do požadovaného tvaru. Díky anestetiku to vůbec není cítit a když po nějaké době začne, natře se znovu a tentokrát s působením ihned.









Tady už můžete vidět výsledek.







Co se týká ceny, vyjde to celkem na 5800,- s tím, že obočí vydrží krásné dva roky. Poté je vhodné proces zopakovat nebo aspoň udělat korekci. Celá procedura trvá okolo 3 hodin, s tím je určitě třeba počítat a já jsem potom byla šíleně unavená. Což už znám z tetování, po něm jsem vždycky uplně odrovnaná a to klidně na dva dny. Tohle bylo uplně stejný. Je to prostě zásah do těla a to se s tím musí vypořádat. 
Čerstvě hotové obočí je třeba mazat a udržovat ho mastné až dokud se nevyloupou všechny stroupky - musí samy, nesmíte jim pomáhat! Na závěr ještě vkládám fotku před a po abyste viděly, co můžete čekat. TADY se navíc můžete podívat na spoustu dalších proměn.


Myslím, že všicni uznáte, že to vypadá naprosto přirozeně a nádherně a já jsem strašně ráda, že jsem proceduru mohla podstoupit. S klidným srdcem vám mohu Medical doporučit a to nejen na obočí. Jsem si jistá, že každá z mnoha procedur stojí za to, já tam chodím pravidelně na nehty a rozhodně plánuju vyzkoušet i něco dalšího.

Co vy? Investujete do takovýchto věcí? A líbí se vám můj výsledek?

Add your comment

  1. Vysledek se mi moc libi a myslim, ze se ta investice fakt vyplatila, naprosto skvely!!! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Je to úžasný! :O Všechny její proměny, super že to vypadá tak přirozeně, vůbec nechápu jak je to možný ale je bezvadný že to existuje, až člověk jendou bude pelichat, vyplatí se na to ušetřit! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to hezky :-)
    Já mám zas opačný problém - obočí mi roste hrozně rychle, takže ho musím občas i stříhat nůžkama, aby nebylo až moc přerostlé :-D Možná má vliv i to, že jsem si ho nikdy netrhala do žádných uzoučkých čárek. Vždycky jsem jen trhala chloupky mezi obočím a ty, které rostly pod spodní linií.

    OdpovědětVymazat
  4. Výsledek vypadá skvěle, taky by se mi tato procedura hodila - obočí mi roste každé trochu jinak, jedno je vyšší, druhý zase začíná jinde, navíc není moc husté.. a pak to musím ladit kosmetikou :D Rozhodně tedy mám o čem přemýšlet :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Výsledek se mi Domi hodně líbí, krásný

    OdpovědětVymazat
  6. Nikde nevidím označení "Content Marketing - Elite Bloggers"??

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤