What are you looking for?
úterý 19. prosince 2017

DÁRKY OD SEBE PRO SEBE



Články s tipama na dárky najdete skoro na každým blogu. Já osobně jsem si přečetla dva články na tohle téma a další už jsem neotevírala. Stejně jsem se tím v podstatě nikdy neinspirovala, ale vybírala věci podle toho, co vím, že mají rádi moji blízcí a co se líbí mě. V rámci toho nakupování ostatním jsem ale vybrala i několik věcí sobě. No a o ty se s váma podělím, protože mám dojem, že by se vám to mohlo líbit jak pro vás, tak třeba pro nějakou vaši kamarádku. Takže moje tři tipy na poslední chvíli, here we go.

MILK AND HONEY

Knížku "Milk and honey" jsem viděla na stories u spousty lidí, ale nikdy jsem se o ni nijak víc nezajímala. Přece jen takhle vídám titulů spoustu. Když jsem ale v knihkupectví hledala jednu anglickou knížku, padlo mi oko právě na tuhle, otevřela jsem ji a v tu vteřinu mi bylo jasný, že ji kupuju. Podobně mě nadchla i Neradost, ale tohle je ještě uplně jinej level. Není jen depresivní, je i totálně láskyplná a není den, kdy bych ji neotevřela a nezasnila se u ní. Ty básničky mají neuvěřitelnou moc a já s nima hrozně ráda utíkám mimo reálnej svět a sním. Až na ni někde narazíte, nakoukněte do ní. Věřím, že budete mít podobný dojmy.

"i do not what to have you
to fill the empty parts of me
i want to be full on my own
i want to be so complete
i could light a whole city
and then 
i want to have you
cause the two of us combined
could set it on fire"



ŠPERKY A HODINKY

Uvědomila jsem si, že jsem si za posledních pár týdnů nekoupila žádnej kus oblečení. Doplňků mi, na druhou stranu, přibyla slušná hromada. Svoje basic kousky točím ráda pořád dokola a ozvláštňuju si to právě změnama detailů. Nějakou dobu už si takhle užívám nový Cluse hodinky, vedle tý spousty Wellingtonek, co mám já i všichni ostatní, je to pro mě příjemná změna. V kombinaci s nima mě pak hrozně bavěj minimalistický šperky dánský značky Skagen.

Určitě jste zaregistrovali i značku Mooyyy a to hlavně kolekci Elements. Já jsem si od nich objednala element ohně, do kterýho spadá moje znamení, v zlatý i stříbrný a skoro je nesundávám. I díky tomu teď konečně pořádně kombinuju kovy a strašně mi to vyhovuje.



LEDVINKA

O týhle ledvince jsem vám už psala v outfitovým článku, ale je to podle mě tak vděčnej a originální kousek, že to musím zmínit. Moc jsem jich v obchodech neviděla, ty ze Stradivaria zmizely rychlostí blesku, stejně jako třeba ty z Garand Brandu. Já si rozhodně plánuju pořídit ještě nějakou černou. A myslim si, že i pro kamarádku, co si ráda občas takhle stylově ulítne, by to mohlo být to pravý. Nebo na klasiku od vás pro vás. Protože mít volný obě ruce je strašně super!



Co myslíte vy? Pořídily byste něco z toho sobě nebo kamarádce?

Add your comment

  1. Mňa veľmi zaujali tie hodinky, vyzerajú veľmi elegantne a už dlhšie zháňam niečo v takomto štýle:) Možno že aj moja mamina by sa im potešila:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Milk and honey jsem si taky koupila a tu knizku uplne zeru!!! <3

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som určite išla do doplnkov, inak tie náhrdelníky a náramky k hodinkám sú krásne a minimalistické, musím si nejaké aj ja dokúpiť :) ja som si už tiež dlhšie nič nekúpila, čakám na povianočné zľavy :D a chcela by som nejaký kvalitný sveter alebo kožúšok a potom kvalitnú kabelku do zbierky :)

    www.sinnamona.blogspot.co

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že jsem o tý knížce nevěděla dřív, nakonec bych vybrala tuhle a ne tu jinou.. :) a ta básnička! The Linheart

    OdpovědětVymazat
  5. Mě Milk and honey přijde spíš jako snůška nějakých amatérských záležitostí a ne něco, co si může říkat poezie. Nikdy bych za tohle nezaplatila. Ledvinka, no jedna z věcí, která opět sluší jen určitým typům lidí a teda jsi jediný člověk, kterého jsem s ní zatím viděla.... a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych určitě šáhla po té knížce, i když normálně na takové věci moc nejsem. Ale věřím, že zrovna tahle by mi fakt sedla. :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  7. Cluse mám už dva roky rosegold s hnědým řemínkem :) Láska z Holandska <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ach ľadvinkaaa je život! Táto je krásna!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, mne ta knizka dle ruznych stories (i dle tehle basnicky) prijde jako sileny pateticky placani a byla bych asi dost zklamana, kdyby se nekdo rozhodl mi ji nadelit:D nicmene hodinky jsou super! Ja mam hodinky Skagen a prave jsem zjistila novinku, ze maji i dalsi doplnky...achjo...dik moc:D A.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤