What are you looking for?
neděle 3. prosince 2017

DO LUXUSNÍHO HOTELU V TEPLÁKÁCH



Když mi naši před pár týdny nabídli, ať s nima jedu na prodlouženej víkend na hory, nebyla jsem z toho tak nadšená jako ty roky předtím. Fakt jsem se totiž bála. Od operace kolene uběhlo jen něco málo přes dva měsíce a když jsem řekla doktorovi, že chci jet na hory, netvářil se na mě vůbec nadšeně. Riziko, že si to uplně dodělám bylo fakt velký, ale protože ježdění na prkně miluju, rozhodla jsem se to hecnout. A kdyby to nešlo, rovnou bych věděla, že na tu plastiku musím, protože tuhle aktivitu bych nikdy nebyla ochotná oželet. No a tak jsem to celý těšení se, plánování a balení točila jen okolo toho, jak to zvládnu. Hlavně, abych měla ortézu, krém na otok, nějaký vitamínky a tak. Navíc jsem zvyklá, že jezdíme každoročně do Itálie do apartmánu, kde potřebuju na sebe jen pyžamo a tepláky a nějak mi vůbec nedošlo, že jedeme do Rakouska a ne do apartmánu, ale do hotelu, kde budeme mít snídaně a večeře a kde by třeba mohl být nějakej dresscode. Došlo mi to tak až ve chvíli když jsme zaparkovali a já si uvědomila, že v kufru nemám nic jinýho, než věci na ježdění. A že teda budu celý 4 dny chodit na jídlo v teplákách a mikině, který jsem si vzala na pohodlnou celodenní cestu. A tak zatímco naši (včetně bráchy) točili jeden outfit za druhým a někteří na hotelu chodili dokonce v košili, Domča nosila tepláky a tvářila se jakoby nic. Já jsem sem totiž přijela sportovat a ne se parádit :D. Řekněte mi, že se vám někdy něco podobnýho taky stalo!
Takže v hotelu jsem nic nefotila a snažila se být co nejvíc nenápadná. Fotek ze svahu mám ale spoustu, přestože mi ty procenta baterky skákaly z devadesáti na dvacet během deseti sekund. Tak na to mrkněte, ledovec na Hintertuxu doporučuju, to poježdění z vrchu je něco úžasnýho. Když se k tomu navíc přidá ještě nekonečněj výhled na hory na všechny strany, je to naprosto dokonalý!






























Add your comment

  1. A co na to kolínko? Dobrý? Sice jsem letní typ, ale když vidím ta tvá panoramata, tak mám taky chuť vytáhnout prkno. Krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. wooow to je kráááása! už sa neviem dočkať kedy aj ja pôjdem na hory ! :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny fotky! Ja se teda strasne tesim na lyzovani!!!! Doufam, ze sis to poradne uzila. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já hory ráda, ale prkýnka, co kloužou s kopce dolů neee. Tak nanejvýš běžky. Raději tedy počkám, až bude na pohory.
    Ale doufám, že sis to užila a koleno vydrželo.

    OdpovědětVymazat
  5. Domiii, ty růžový prvky ti děsně seknou, už jsem ti to psala i na ig. :-) A něco podobného se mi stalo, i když né mým zaviněním. Jeli jsme s přítelem na naši první dovolenou u moře, zaplatili si přes německou cestovku takový docela luxusní hotel. A mě se po cestě letadlem ztratil kufr. Trvalo 4 dny, než mi ho doručili dodatečně na hotel, takže jsem půlku pobytu chodila na večeře (kde byli všichni v košilích a šatech), v klučičích kraťasech a obyč tričku z cesty. :-)) Pohledy ostatních jsem hold musela ignorovat. :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  6. V dnešní době je lidem jedno co máš na sobě. Doba pokročila natolik, že lidi všemožné otrhané ohyzdnosti ze kterých lezou kolena atd a všem je to jedno. Takže si myslím, že ani tvé tepléky nikoho nepohoršili. Hlavní je, aby ses v tom cítila dobře. Jak vůbec dopadlo koleno? Jela jsi na vlastní nebezpečí, nebo jsi to měla zajištěné, kdyby se něco stalo?

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, ty hory vypadají naprosto kouzelně! A Tobě to s tím prknem moc sluší! Doufám, že sis je pořádně užila a je moc fajn, že sis mohla zajezdit i po tom úrazu!

    OdpovědětVymazat
  8. Krása! osobně jezdíme taky do apartmánů a balím pohodlné oblečení na večer, ale chápu, musel to být šok :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤