What are you looking for?
úterý 26. prosince 2017

RŮŽOVÁK



Na začátku prosince 2015 jsem vám psala nadšenej článek o tom, jak jsem byla na schůzce se dvěma sympaťákama, co v rámci projektu do školy, vymysleli motivační diář Doller a zkoušeli ho nakopnout na startovači. Ten článek měl nezvyklou čtenost a už v době, kdy vyšel, byl cíl startovače překonanej o skoro dvojnásobnou hodnotu. Byla jsem z toho fakt nadšená a pokud vás zajímá můj prvnotní popis diáře, mrkněte TU. Slogan "Žij své s sny s Dollerem" se ukázal jako na místě už v mnoha případech. Jako první si ukažme právě na kluky, kteří ho vymysleli. Původně pouze úkol do jednoho z mnoha předmětů na vysoký, o dva roky později absolutní pecka a kdo o Dolleru neslyšel, jakoby nebyl. Klukům se povedlo něco neuvěřitelnýho - v obrovský spoustě různých výrobců diářů si vybudovali jméno a není den, kdy mi se mi někde neukázali. Tady přednáška, taky fotky na facebooku, tady super cool instastories. Mezi svými kamarády jsem našla spoustu lidí, co si Doller chválí a opravdu si stojí za tím, že jim v jejich cestě za sny pomáhá. Ono totiž když si něco napíšete a nakonci každýho měsíce to musíte opět písemně zhodnotit a napsat si k tomu i co zlepšit, tak nějak se potom i víc snažíte. Co je psáno, to je dáno, chápem se.

Druhým případem, komu se za ty dva roky splnila spousta snů, jsem já. Ahoj! Asi je to klišé, ale největší posun v mým životě nastal opravdu v těch posledních letech. Přesunula jsem se do Prahy, dodělala si titul, viděla spoustu krásných míst, rozjela blog takovým stylem, že se mi o tom ani nesnilo, začala jsem pracovat v marketingový agentuře, kde jsem si to naprosto zamilovala a potkala tam lidi, kteří patří k mým nejbližším. Nedávno jsem se navíc přestěhovala do svý vysněný ulice (i když to jsem v Dolleru neměla, pravda :D). 
A co že mám v cílech na nějakou blízkou budoucnost tentokrát? Třeba se konečně naučit stojku a další srandy s vlastním tělem. Díky tomuhle snu se každý týden drtím na street workoutech a z každýho posunu se raduju jak malý dítě. Chci se naučit psát i o věcech, který mi nejsou uplně blízký. Hledám si teda nějakej kurz. Chci se naučit přednášet, protože mi to přijde jako skvělá schopnost, kterou zatím ovládám jen s totálníma nervama a třesoucím se hlasem. A chci jet na kluziště před radnici do Vídně. A tentokrát tam už pojedu i kdybych měla jet sama!!

Tohle a ještě mnohem víc jsem si do svýho růžovýho krasavce napsala já. Každej týden si tam můžu psát i spoustu drobnějších úkolů a povinností a postupně se tak dostávat dál a dál. Přišla jsem totiž na to, že není nic horšího se zaseknout na místě a nemít se kam vyvíjet. Nebo se nesnažit, nechtít. Pokud vedle sebe máte někoho, kdo by v tomhle směru potřeboval trochu pošťouchnout, zkuste mu Doller pořídit. Nebo si ho pořiďte vy, jestli milujete takovýhle motivační věci. Nebo i když zrovna jen potřebujete diář a na tu motivaci si až tak nehrajete - ono vás to totiž pak hodně rychle chytne, haha. Při objednání do 19.12. vám navíc přiletí ještě před Vánoci. Do 22. si ho můžete vyzvednout na odběrných místech a kdyby náhodou jste se rozhoupali až později, nevadí - diář je totiž nedatovanej a můžete ho tak začít používat kdykoliv. 

Co vy a Doller? Znáte? Máte? Chcete?











Add your comment

  1. Doller je pecka nápad pamätám si ako som dva roky o ňom rozprávala kamarátkam a oni ani len netušili o čom rozprávam a dnes ho majú aj oni
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek! Já jsem o Dolleru slyšela už mnohokrát, ale stále váhám, zda do něj zainvestovat, jelikož mi psaní diářů a sešítků nikdy moc dlouho nevydrží. Taky jsem vůbec nevěděla, jak tenhle diář vlastně vznikl a musím říct, že mě ten 'příběh vzniku' moc zaujal. :))

    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat
  3. Doller je nejlepsi, moc diky za inspiraci!!! Taky si budu muset poridit novej kalendar na novej rok, takze treba padne volba zrovna na doller...
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Domi a dá sa Doller poslať aj do zahraničia? ja tu už hľadám niečo podobné po obchodoch aj na nete ale neviem nic také nájsť..iba obyč diáre..

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, na webu jde zatím objednat jen do ČR a na Slovensko. :(

      Vymazat
  5. Mám ho teprve tři týdny a moje nadšení je obrovský!
    Ale ačkoliv jsem milovník všeho růžovýho, Doller se mi nějak víc líbí černej.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý! :))) Já jsem si ten růžovej právě uplně zamilovala za těch pár dní, co ho mám!

      Vymazat
  6. Velké díky patří Tobě, protože kvůli tomu článku tehdy, ve kterém mě zaujal, jsem si ho hned objednala! A už mám třetí, a tentokrát taky růžový :). Odjakživa jsem měla diáře, protože jsem dost organizačně založená :D, ale DOLLER je prostě TOP!

    OdpovědětVymazat
  7. Samé splněné sny, práce, lidi, bydlení. Už jen novýho kluka a máš to komplet. Hihi :O

    OdpovědětVymazat
  8. Dollera jsem si v růžové napsala k Ježíškovi...:) Snad přiletí!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤