What are you looking for?
čtvrtek 4. ledna 2018

BEAUTY PŘEKVÁPKO



Když se mi před Vánoci ozvali z Notina, že by mi chtěli v rámci zahájení spolupráce poslat balíček, do kterýho mi vyberou věci tak, jak si myslej, že by se mi líbilo, byla to pro mě příjemná změna. Ve většině spoluprácí jde buď o jednu konkrétní věc, kterou je třeba propagovat nebo si můžu sama vybrat věci v určitý hodnotě. Notinu jsem kývla a byla zvědavá, co na mě bude v balíčku čekat. Beauty sekce u mě na blogu moc bohatá není, co si budem povídat, naučila jsem ráno namalovat strašně rychle, protože jsem fakt neschopná vstát hned po zazvonění budíku a potřebuju tak svoje přípravy zkrátit na minimum. Většinu svýho kosmetickýho arzenálu tak ani nevyužívám, jedu si dokola ty svý oblíbený produkty a když mi nějakej dojde, chytá mě hysterie, protože na nic jinýho si zvykat nechci a nic uplně novýho si nikdy nekoupím. Proto jsou pro mě tyhle beauty spolupráce docela záchrana - je to přísun novejch zajímavejch produktů a hlavně mi to trošku rozšiřuje obzory. A docela se bavím tím, jak vlastně u poloviny produktů netuším, k čemu jsou dobrý a tak si detailně čtu popisky a googlím si je na netu. No co no.





Na fotce vidíte všechny produkty, který jsem obdržela. V balíčku bylo ještě pár miniatur, ale ty nejdřív ozkoušim a pak si je kdyžtak objednám, abych vám o nich mohla napsat víc. Na první pohled mě - předpokládám že i vás - zaujal Eos. Já kdysi od někoho dostala citronovej a naprosto jsem ho milovala. Dokud jsem ho někde neztratila. U tohohle mě trochu vyděšilo, že je vanilkovo-mátovej, protože (jak už píšu asi po padesátý) já nenávidim vanilkovou vůni. Pokud byste doma zapálili vanilkovou svíčku, budu muset okamžitě odejít, protože mi to dělá fakt zle. Vanilkovou zmrzlinu byste do mě taky nedostali ani násilím. Oproti tomu vanilkový rohlíčky a vanilkovej puding bych mohla jíst furt - nechápu. Každopádně kombinace vanilky s mátou je nějakým zahadným způsobem skvělá a umanula jsem si, že tenhle Eos teda rozhodně neztratim a to ho teď nosím všude.




Další věc, co mě fakt potěšila, byl štětec. Štětcema totiž zrovna neoplývám. Budu se s ním muset ale nějak opatrně naučit, zkusila jsem s ním udělat konturu a musela jsem se okamžitě odlíčit. :DD Umělec prostě.



Produkty na péči o pleť od Avene jsem taky přivítala s nadšením. Hlavně teda termální vodu ve spreji, která se používá na podrážděnou pleť. To se mě docela týká, podrážděnou mám poslední dobou i náladu, takže pokud to bude fungovat i na ni, tak ideální - dám vědět. Možná mám teda dost malý balení. 





Každopádně tyhle tři produkty jsou mými jednoznačnými favority z celýho balíčku a rozhodně stojej za zmínku. Z mého obměněného beauty koutku tedy zatím takto a slibuju, že ohledně tý vody dám vědět! :D

Add your comment

  1. tá kombinácie ten vanilkovej a mätovej musí byť podla mňa skvelá <3 ale fakt nechápem ako ti nemôže voňať vanilková sviečka, veď to je úplne krásna vôňa :D ale tak sto ľudí sto chutí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, že ti eos nakonec sedí! :) Pěkný balíček.
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, můžuž se zeptat, to ty jsi kontaktovala Notino, nebo oni tebe? :-) Jinak máš úžasné fotky, já mám prostě naprd foťák, takže budu muset investovat, ale můžu se zeptat, čím na blog fotíš ty? Díky za odpověď. Když mi dáš vědět na https://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/ budu moc ráda ( i za případný odběr :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, oni mě, vždyť to i píšu hned na úvod článku. :) Děkuju moc za pochvalu, fotím na Olympus E-PL8.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤