What are you looking for?
čtvrtek 18. ledna 2018

MOMENTKY A MOMENTY



Myslela jsem si, že klasický photodiary články zkrouhnu na jeden měsíčně - měsíční shrnutí, žejo, tak se to přece dělá. Akorát se mi hned objevily dvě JENŽE. První je o tom, že hrozně nerada píšu o věcech, co nejsou aktuální a od kterých už uplynula nějaká delší doba než pár dní. Druhý je pak o tom, že fotím všechno, co mi dělá radost a kdejakou blbost a těch fotek mám prostě spoustu už teď, takže se žádný zkrouhávání konat nebude a jdem na dosavadní hezký momenty roku 2018. Tadááá!



Tady jsem si třeba dala rande sama se sebou v Esce, protože jsem měla nepřekonatelnou chuť na jejich chleba. Vzala jsem si s sebou knížku Kreativní zápisník, kterou/kterej jsem dostala od bráchy a místo sjíždění Instagramu jsem u kafe vyplňovala pár náhodnejch úkolů. A víte co? Hrozně jsem si to užila, takže to budu praktikovat častějc.



Nejsem si jistá, jestli jsem si někdy při cestě z Hubu, dokázala nevyfotit tohle panorama. Naprosto to totiž miluju a mám málem husinu. Přesně na tomhle místě mi pokaždý dojde, jak moc Prahu miluju a jak jsem vděčná, že tady jsem.



Prahu miluju i ve chvílích, kdy sedím někde na skvělý snídani. Nejčastějc je to v Korunní, protože proč chodit někam dál, žejo. Spižírnu už snad poznáváte všichni.



Vzhledem k tomu, že v práci snídám vždycky nasladko (jogurt nebo kaše), venku sahám spíš po slaných snídaních. Takže vajíčka, vajíčka a někdy taky vajíčka, ehm. 



A chai latté. Protože, nechápu proč, ale kafe mi teď nějak moc nikde nechutná. 



Jedna brejlounkovská nesmí chybět!



Člověk by řekl, že si zvyknu na to, že mě občas někdo někde pozná a dá se se mnou do řeči, ale... Já jsem z toho pokaždý tak strašně naměkko! Tady jsem třeba ve Starbucksu nevěděla, jestli mám větší radost já nebo slečna baristka. Uplně ňuňu. 


Další část ze série "Miluju Prahu!". Tady jeden kouzelnej západ slunce z terasy Tančícího domu. 


Nefalšovaný #happykid.



Nová mani.



S Denčou v Cacau. Místo normální snídaně jsme ochutnaly snad polovičku menu a málem se nám to nevešlo na stůl. Ne že by to v mým případě bylo v Cacau něco neobvyklýho, podle mě by ty stoly měly bejt větší. :D





A abych to vyvážila, tak jsem se zas konečně pustila do pořádnýho cvičení. Od září jsem se hrozně šetřila kvůli přetrženýmu vazu v koleni a vzhledem k tomu, že už jsem fakt potřebovala do něčeho investovat energii, dávám si zas pěkně do těla. Většinu dní fňukám při vstávání nebo oblíkání kabátu a ve fitku si užívám ten pocit, kdy nevím, jestli se pozvracím nebo to zvládnu. Speciálně u hiptrustrů, který miluju. 



V John Reedovi mě nejvíc baví funkční sál, ta spousta vybavení a taky nonstop otevíračka. Není tak uplně neobvyklý, že mě tam najdete třeba v jedenáct večer. 



Kde mě taky najdete poměrně často, je BTW Bistro na nábřeží. Měla jsem tam jedno fajn randíčko a nějak záhadně jsem si to tam oblíbila. Pro jídlo, aperolky, interiér, obsluhu, atmosféru a taky to, že tam vlastně žádnej večer nedopadne tak, jak čekám. Podle mě je to trošku magický místo. Znáte, neznáte?



Fotit outfity zoufale nestíhám a tak jsem si zvykla občas něco cvaknout takhle v práci v zrcadle a házím vám to na Stories. A proč to nevyužít i tady, žejo. Ponožky sladěný s mikinou mi zaručily až nečekaně narvanej direct a já je teď budu asi nosit furt. Respektive si musím pořídit i nějaký jinak barevný. 



Po dlouhý době jsem kývla na kampaň, se kterou jsem se necítila uplně sladěná, ale asi ke mě promluvil můj šestej smysl, protože jsem díky tomu objevila super pleťový masky, který jsem začala používat na pravidelný bázi (do tý doby jsem si dala v životě asi dvě) a nemůžu si je vynachválit. A přesně vím, že až mi ta zelená dojde, tak si půjdu koupit nový balení. A to by se mi bez týhle kampaně rozhodně nestalo. 





Abyste si nemysleli, že zatímco já vlastně ovlivňuju vás a vy si podle mě někdy něco pořídíte, já těmhle svodům odolávám... U někoho na Stories jsem viděla tuhle knížku a okamžitě jsem si ji šla vygooglit a objednat z Amazonu. James je moje láska a teď každej večer usínám u jeho zpovědi. 



Zrcadlo v šatně hradeckýho Extrifitu, kde si už druhej rok fotím "progressovky" - někdy by se dalo říct spíš "regressovky", ale neva :DDD. 



Když jdu s pejskama po poli, tenhle pohled mě uplně nepotěší. První mě napadne, že je v poli Demogorgon, tak přidám do kroku a u vašich odpovědí na Stories se pak bavím tím, že vás všechny napadne spíš to, že to na někoho přišlo. No... Nevim teda. 



Před pár dny jsem si udělala takovej svůj beauty večer - masku na obličej i na vlasy, dlouhá vana s Lush hvězdou... A další den jsem byla jak po nějaký silvestrovský party, protože jsem ty třpytky měla UPLNĚ VŠUDE!!! Takže holky, kdybyste někdy měly v plánu nějakou velkou noc a chtěly se pořádně připravit, tak víte kam jít! :DD



Ve finále mám stejně pocit, že tenhle styl je mi nejbližší a cejtím se v něm nejlíp. Žádný crazy kombinace, prostě basic věci. Basic bitch. 



Nejlepší (!!!) snídaně z Coffee Roomu. Jednou jsem obětovala avotoast za vyzkoušení týhle novinky - talíře plnýho avokáda, hummusu, halloumi sýru, rajčat a dalších dobrot - a nejsem si uplně jistá, jestli si ještě někdy dám něco jinýho. 



No a na závěr radosti z Answearu. Já mám vždycky nějaku dobu takový nenakupovací období, pak se podívám právě na Answear, najdu spoustu uplně skvělejch věcí, objednám si jich plnou krabici, dojdu to na výdejnu vyzkoušet, pár kousků si odnesu a rovnou se po cestě stavím ještě Na Příkopech a tam to lítá. To si asi umíte představit. Zara, Gant, Mango, HM, Tezenis. Ještěže tam není i Stradivarius a Pull and Bear, to už by bylo uplně zdar. 

No a na další fotce věci rovnou v akci. Co na tom, že je kosa jak blázen. Když máš něco novýho, musíš si to přece hnedka vzít, i když počasí nespolupracuje. 



A to by mohlo pro dnešek stačit, co? Od víkendu vás budu dost pravděpodobně zahlcovat fotkama pejsků, protože je budu mít na týden na hlídání v Praze. Takže pokud máte nějaký tipy, kam s nima tady "na výlety" nebo máte vy nějakýho kamarádskýho chlupáče, dejte mi vědět, potřebuju je co nejvíc zabavit a co nejvíc socializovat.

Add your comment

  1. Vždy ma neskutočne inšpiruješ Domi :)perfektné fotky, komentáre, spôsob písania - jednoducho všetko :)len tak ďalej :)čím ďalej viac ma to ťahá do Prahy na pár dní s prechádzkami a skvelými raňajkami, kávou.. Len na taký chill, a podniky asi budem vyberať práve podľa tvojich fotiek :) IG: anna_nufi.sk

    OdpovědětVymazat
  2. ŇO! Veľa jedla, jedla a jedla! Mňaaaam.. vieš čo? Ja som ešte nikdy nebola nikde na raňajky v meste. Tu, kde bývam (v mini mestečku) je niekoľko kaviarní a tak, ale nikdy ma do nich nejak nelákalo vojsť na raňajky, lebo vôbec nevyzerajú lákavo, ako nejaké v Prahe.. no ale možno to zmením a raz tam predsa len zájdem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyhle články tak miluju!! Nádherné fotky, Domčo! <3 Můžu se jenom zeptat - nevíš náhodou, jestli ten supr čupr talíř plný humusu, avokáda a taaaak v Coffee roomu je k dostání jen jako snídaně, nebo si ho tam můžeš dát celý den? Děkujiiii :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náš brunch! <3 přísahám, že o tom se mi bude zdát pokaždý, až si v Holandsku budu pachtit pořád do kola vajíčka a párky :D a tu knížku Jamese moc nutně potřebuju!

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda jsem nakoukla. A ten salát (nebo co to je) z Coffe roomu vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  6. 1) Tak na ten chleba příště spolu!
    2) Brýle ti nejvíc sluší!
    3) Tu třpytící Lush krásu nutně potřebuju!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤