What are you looking for?
neděle 7. ledna 2018

ZA SNĚHEM



Long story short: Byla jsem smutná, že nemám ani fotky se světýlkama, ani fotky se sněhem, tak jsem si udělala výlet za Alex do Liberce, kde byla nejen spousta světýlek, ale hlavně ten sníh, kterýho se v Praze evidentně zas jen tak nedočkáme. Jsem teď navíc uplně naladěná na všelijaký krátký výlety a v plánu jich mám hned několik - otázkou zase zůstává, jestli vůbec nějakej vyjde, ehm. Ten do Liberce byl totiž uplně na poslední chvíli, ale když jsem slyšela, že v liberecký Aréně budou hrát všechny liberecký kapely, bylo mi jasný, že si to nějak zařídim a přijedu. Vždyť už jste asi pochopili, že mě ty backstage fakt bavěj. Tady jsme si pak navíc dali se skoro všema účinkujícíma tour de liberecký bary a já si uplně představovala, jak sem chodili pařit naši, kteří v Liberci oba studovali. 

Abych se ale dostala i k outfitu, kterých teď přidávám pomálu - nemám fotografa, nedá se nic dělat - a kterej mě v kombinaci s tím sněhem fakt baví. Doopravdy jsem samozřejmě měla ještě šálodeku a čepici, přes kterou mi není vidět do očí, ale to byste toho pak z outfitu moc neviděli. Doufám, že spíš oceníte, že jsem si nechala zachumelit (a zkroutit) vlasy! :D Na sobě mám novej kabát a tričko z NA-KD. Ano, opět a doufám, že ne naposled. Tenhle světově populární e-shop mě fakt baví a pokud i vás, opět mám pro vás slevu, tentokrát na 20% a kód zní "dominika20cz". Tak ho třeba využijete na nějaký odměny za zkoušky, za dodržování předsevzetí (pokud teda nemáte nějaký o šetření...) nebo jen tak pro radost. Rovně střiženej béžovej kabát je klasika, co bude stylovej vždycky a tričko s nápisama Painkillerasi docela logicky zaujalo. K tomu basic kalhoty, nejnošenější Gantí boty, konečně vysoký ponožky a pásek, kterej jsem si nadělala sama pod stromeček. 

Co vy na to? Líbí/nelíbí?

























Kabát - NA-KD / svetr - TEZENIS / triko - NA-KD / kalhoty - TOPSHOP / pásek - GUCCI / kabela - POMIKAKI via FASHION PLANET / boty - GANT / ponožky - ANSWEAR / šperky - MOOYYY

Add your comment

  1. Ty fotky jsou úplně úžasný 😍 😍 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou úžasný.S každým článkem, kde je kabát této barvy mám pocit, že ho víc a víc potřebuju, grrr...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuuu! Přesně tak jsem to s tím kabátek taky měla.. :D

      Vymazat
  3. Fotky sú krásne, a práve som zistila, že ja tento rok nemám vôbec žiadne zasnežené fotky ! a ten kabát je perfektný ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, však ono toho sněhu ještě moc nebylo, já pořád čekám (a věřím), že to ještě přijde!

      Vymazat
  4. Proč jste se rozešli s Kubou???

    OdpovědětVymazat
  5. jedny z nejhezcich fotek za posledni dobu! :))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  6. Paaaani, krasny fotky! Taky bych si prala snih u nas. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mně teda vůbec nevadí, že neni sníh. :-D Ale tyhle fotky jsou fakt kouzelný. A musím říct, že si opravdu ceníme toho, že sis nechala dobrovolně zkroutit vlasy, opravdu to za ty fotky stálo. :-D A tvůj outfit je úplně můj styl, takže za mě paráda. :) A věřím, že brzy najdeš nějakého fotografa. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Děkuju!! ♥ Tak já mám naštěstí moje blogerský holky, tak to občas klapne. :)

      Vymazat
  8. Domi, divím se, že ti už nehrábne z těch dotazů na tvůj poslední vztah a obdiv, že sem pořád dávaš i takové otázky, aby byly zveřejněny. Je to jen vaše věc. Tebe a jeho. I když někdo namítne, že jste svůj vztah prezentovali online a každej den zamilovaný fotky a hastagy plný lásky, i tak je to pořád vaše věc a hlavně - rozchody nejsou jednoduchý a bolí. A je úplně jedno, že jste to žili dost online. Je mi jasný, že brzo bude další kluk ve tvým životě a tyhle otázky skončej. Tak si takovýma věcma nekaž den, protože kdo se zajímá hlavně o to, co se mezi Váma posralo, má sám asi zbytečný čas navíc :D Jo a ty tvý ponožky v tom outfitu jsou naprosto blogerkovský! (*tenhle příspěvek nemusíš zveřejňovat, jen jsem ti chtěla říct, že lidi fakt zajímaj naprostý zbytečnosti a měli by řešit *cojávím, třeba svůj život a když o tom nepíšeš, tak se blbě neptat:D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně, občas mám pocit, že už mi z toho hrábne.Tady je takových dotazů jen pár, ale co mi chodí do zpráv na Instagramu, to nepochopim. Naštěstí se pak ale objeví i takovej komentář, jako je ten tvůj a já mám zas dojem, že zbyl i někdo normální a zůstávám v klidu. Každopádně děkuju, děkuju moc. ♥

      Vymazat
  9. náádherné fotky :) aj outfit sa ti naozaj podaril!

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne fotky Domi ♥ Kiež by ešte napadol sneh lebo táto zima je na nič :/ Outfit ti veľmi pristane. K štýlu "vykúkajúcich" ponožiek som si ešte nenašla cestu, ale možno príde aj na mňa rad :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
  11. Fotky jsou skvělé, ten sníh je prostě kouzelný! Jinak já v Liberci nikdy nebyla, ale docela bych se tam přála podívat - mamka tam totiž taky studovala! :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  12. musím se přidat k ostatním, opravdu nádherné fotky. :) Já letos sníh ještě pro fotky nevyužila, jestli ještě napadne, musím to napravit. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Konečně mi neběhá mráz po zádech z holých kotníků! :-) :-) Fotky s padajícím sněhem jsou kouzelné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, chápu, konečně jsem se naučila nosit vysoký ponožky! :D

      Vymazat
  14. Domi, nejdřív jsem myslela, že je na té kabelce napsáno DOMINIKA a přemýšlela jsem, kde sis zas takovou parádu nechala udělat :D <3
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Domi, prosímtě na co jsi fotila tyhle fotky? Ten padající sníh je zachycený uplně perfektně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, foceno na Olympus EPL8 a objektiv 45mm, fotím na to všechny outfity. :) Děkuju moc!

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤