What are you looking for?
pátek 9. února 2018

LEDEN V OBRÁZCÍCH



Jak moc je vidět, že momentálně absolutně nezvládám svůj život a svý povinnosti, když je za pár dní půlka února a já vydávám článek "Lednové střípky"? :D Skočil na mě nějakej bacil, asi tak tři tejdny zpátky a protože nejsem schopná si dát víc než dva dny volna, kdy bych jen ležela a léčila se, nedaří se mi ho ze sebe sklepat, takže jsem akorát vzteklá, že nemůžu cvičit a že jsem pořád unavená a rozmrzelá. Po fyzický stránce jsem teda v momentálně dost dezolátním stavu a s ohledem na poslední dva články vám asi došlo, že ta psychická na tom nebude o moc líp. Každopádně si stále držím to svoje přesvědčení, že si má člověk užívat maličkosti a přesně to dělám. No a ty maličkosti vám dneska právě ukážu. 



Třeba taková Spižírna. Jsem tam minimálně jednou týdně a kromě toho nejkrásnějšího prostředí miluju i fakt, že maj pokaždý trochu jiný menu a nikdy jsem tam neměla dvě stejný věci. Dřív by mě taková věc štvala a radši bych chodila někam, kde si můžu pokaždý dávat to svý oblíbený, ale nějak jsem asi už víc dospělá. Hahaha, to jo.



Tohle je přesně ten spoko obličej, když máš v ruce dobrý kafe chai latte a přes sebou voňavou snídani.



Nejhezčí za celej leden byl jednoznačně ten týden, kdy jsem měla v Praze na hlídání pejsky. Protulili jsme spolu dlouhý hodiny, prozkoumali okolí Korunní, vyřádili se na Parukářce a prostě byli pořád spolu. ♥





S Kristý jsme nechodily jen na párty a snídaně, ale i po blogerských akcích. Třeba showroom Tezenis/Calzedonia/Intimissimi neměl chybu.







Večerní světlo u vody, to si říká o pár fotek...přece! :))









Homeless Domča s Prahou za zády.




Největší a nejlepší omeleta v Praze opět v akci. Na fotku sice nic moc, ale prosim vás, schválně si na ni do Styl a Interiér zajděte, ručím za ni.



Jedna vzpomínka na první polovinu ledna, kdy jsem normálně fungovala a trávila večery ve fitku. Taky to konečně začalo být trochu vidět. A pak jsem onemocněla. Klasickej zákon schválnosti. 





Naprosto kouzelnej západ slunce v Grébovce. Uplně jsem si tady vysnila nějaký jarní focení. 



Jednou jedinkrát jsem je vzala do kanclu a víckrát to neudělám, haha, produktivita na nule, stres na sto. Doma v posteli je nám mnohem líp! :D



Nebo v parku.



Následuje outfitové okénko, respektive pracovní záchodový zrcadlovky. Občas jsem takhle něco nahodila na stories a po pár dnech jsem měla plnej direct proseb, ať to dávám pravidelně. No tak jsem z toho udělala outfitové okénko, který vám občas hodím i do těhlech článků, outfitový články už fotím mnohem míň než dřív, tak proč nevyužít tyhle rychloukázky.











Cobru zbožňuju, zažila jsem tam totiž tolik fakt různorodejch posezení (ve dne i v noci), že má pro mě tohle místo uplně neskutečnou energii a atmosféru. Máte to tak s nějakým místem taky? Teď mě napadlo - víte, jak jsem psala před pár dny ten článek "Střihy"? Možná ho jednou napíšu celej jen z prostředí Cobry.





To jsem takhle jednou moderovala akci pro 80 lidí. Ze stresu mi bylo celej den špatně a zachránily mě až dvě skleničky vína před akcí. No a teď už plánujem další díl. Na ten se těším moc, dokonce jsem se zařekla, že ho zvládnu s pouhou jednou skleničkou. :D



Testování nového menu v Cacau. ♥



A nákupy. Na tuhle kšiltovku si teď brousím zuby. Jsem z ní nadšená, ale když vím, jak často jsem nosila moje Adidasový kšiltovky, nevím nevím, jestli se mi taková investice vyplatí..

Na závěr vám ještě můžu slíbit, že únorový střípky budou fakt koncem února. Už teď do nich mám totiž slušnou dávku fotek a tenhle měsíc bude asi zase všechno, jen ne odpočinkovej. A vlastně proč ne! :))


Add your comment

  1. Ty fotky jsou božíí :-) Už se těším na další článek ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To Spizirny zitra konecne zajdeme a moc se tam tesim! Jinak Cobra byla bozi, hlavne vegan livance, wooow!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky. Taky jsem to teď dlouho měla nějaký všelijaký a pořád mě čekáme spousta práce. To zvládneš a já taky. Jen tomu věř a brzy už bude i sluníčko, kytičky a dobrá nálada bude přímo vyset ve vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem tieto články a hlavne od teba si jedna z mojich obľúbenkýň na tieto posty :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  5. Příjemně jsem si početla a nakoukla do podniků, kam nechodím. Outfity dobrý - nej... jsou zelené šaty, ale líbí se mi i šedá košile, šedé sako a bílý svetr.
    A pokud jde o bacil, doporučuji tomu dát čas, vyležet to (a přidat si případně den na rekonvalescenci). Jinak se to s člověkem táhne a otráví si tím nechutně dlouhou dobu. Prověřeno životem ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky jsou super, já vždycky umírám u těch s jídlem, mňam! A snad už ti teda bude líp a všechno ti vyjde. Já mám třeba teď v únoru takovou náladu na nic, protože prostě ten únor...! To počasí a celková atmosféra mi vůbec nesedí, nejmíň oblíbený měsíc za mě. :D
    Kout světa

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤