What are you looking for?
středa 14. února 2018

NOC A DEN



Noc. Hlavu mám zabořenou do polštáře a hluboký ticho narušuje jen pravidelný oddechování vedle mě. Zhluboka se nadechnu, vydechnu a pár vteřin čekám, jestli se mi to celý nerozplyne. Zdá se, že ne a tak se jen rozespale převalím a přitulím se. Lípnem si jednu rozespalou pusu a druhá mi ještě přistane na čele. Se zavřenýma očim se usmívám a tisknu na něj obličej. Vdechuju vůni, která se zdá být tak známá a přitom není. Nechávám se zaplavit pocitem, kterej mi byl pár měsíců cizí a zase se dobrovolně stávám tou zranitelnou holkou. Silou vůle se snažím hned neusnout a chvíli si tenhle okamžik vychutnat. Kdyby šel zastavit čas, zastavila bych ho právě teď. Kdyby šla uložit vzpomínka, do který bych se pak mohla kdykoliv vnořit, byla by to tahle.  Přesně tahle. Teď, v tuhle chvíli, v týhle bublině, kde jsme jen sami dva. V polospánku, propletení rukama i nohama a nevnímáme nic jinýho. Nepřemýšlíme, nemluvíme, jen jsme. Chvíli předtím, než mě přepadnou pochyby a ta známá úzkost z toho, že si akorát nabiju tlamu a skončím ještě rozbitější, než jsem teď, usínám.

S prvníma náznakama denního světla mě zvonění budíku probere ze spánku, poslepu ho posunu a chci se ještě přitulit. Nahmatám ale jenom studenej naducanej polštář. S povzdechem rozlepím oči a zaženu tuhle živou vzpomínku, co se mi zas a znova vkrádá do snů a vstávám. Naučeně se nachystám se do práce a celočernej outfit se na poslední chvíli rozhodnu změnit, už toho bylo dost. A tak natáhnu sytě žlutou mikinu, pusu přetřu mátově vonící červenou rtěnkou a rázně za sebou za sebou zabouchnu dveře od bytu. 

Už je den, další den a kdoví, co může přinést. Já jsem ready. 


































Kabát - NA-KD / kalhoty - TOPSHOP / mikina - HM / boty - GIOSEPPO via ANSWEAR / kabelka - POMIKAKI via FASHION PLANET

Add your comment

  1. Strašně jsem doufala, že ten článek neskončí nějak "špatně", takže jsem fakt ráda, jak jsi ho ukončila - tak to má být! ♥ Ta mikina je naprosto skvělá, taky bych potřebovala nějaké ty barvy se svou černou, bílou a šedou...
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  2. Máš dar písania! :))) Inak tá mikča to tam krásne oživila :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Domi, fakt jedeš s tím psaním. :) Dřív jsem milovala psaní Dominiky Pokludove a říkala jsem si jak jste si vlastně podobné ne jenom jmenem, ale i tím stylem psaní. Jenže Domcu jsem nějak preferovala vic. Upřímně, teď vedes na plné čáře. ❤
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, děkuju moc! :) Domča píše "bulvárnějc", to mě teda taky baví číst! :D

      Vymazat
  4. Moc ti to jde Domi to psani a ja to strasne rada ctu. <3 Jinak super outfit, moc se mi libi zluta mikina. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Článek je jedno obrovský klišé, který najdeš v každým druhým románu pro náctiletý holky. Je mi líto ale v tom bohužel nevidím žádný talent na psaní.
    Outfit lepší průměr, nelíbí se mi kabelka - materiál vypadá gumově, ani boty - podrážka super, zbytek děs, do závějí asi dobrý, ale do Prahy ne, skvěle naopak vypadá detail omotaných tkaniček na mikině, žlutá mikina se k ležérnímu gucci pásku a camel kabátu úžasně hodí, díky ní to celé dohromady vypadá mladě a zábavně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak se to dá zhodnotit, beru to. :)
      Za hodnocení a rozbor outfitu děkuju, vážně, tohle mě baví číst!

      Vymazat
  6. hrozně ráda čtu tvoje články ❤ píšeš vážně skvěle! :) taky bych si někdy některé okamžiky "zakonzervovala" a vrátila se k nim kdykoliv, kdy bych chtěla...
    skvělý outfit, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mikina je super - hlavně barevně, úplně svítí. Kabát se mi taky moc líbí. Kalhoty a boty nekomentuju (ty se mi u tebe líbí málokdy a tenhle outfit není výjimka). A tentokrát se mi nelíbí ani kabelka - ani tvarem ani materiálem (aspoň podle fotky).
    Pokud jde o článek - věřím, že to tak cítíš, ale když se to napíše, tak to fakt má trochu tendenci znít jako klišé (jak už tu psal přede mnou anonym). Ale držím ti palce, abys potkala někoho, kdo ti tu pusu na čelo dá (a z vlastní zkušenosti doporučuji moc se na to hledání nesoustřeďovat - je to kontraproduktivní ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne napísané :) a mikina to celé oživila :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  9. Kabela je děs, jak tvarově, tak ta umělá jakožekrokodýlí kůže, jak z tržnice za dvě stovky. A ještě k tomu vzít tuhle rádobyelegantní a dámičkovskou kabelku k mikině, no to už ani značkovej pásek nezachrání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu kabelku díky její velikosti jako nijak elegantní nevnímám, takže mi to k sobě jde. Ale naprosto chápu, že to nesedí každýmu. :)

      Vymazat
    2. Přidávám se k anonymovi, podle mě ten elegantní dojem dělá právě ten jakože "krokodýl", což hrozně kontrastuje s velikostí tašky, nějaká jednodušší by seděla stopro víc - ale zas chápu, že když seženeš takhle obrovskou kabelu, hned tak se jí nevzdáš :DD

      Vymazat
  10. Domi, článek super, už už jsem myslela, že je to popsaná realita. :-)

    Mikina je super, moc se mi líbí tkaničky a viditelná struktura látky.

    Za mě kabelka také ne.

    Týna

    OdpovědětVymazat
  11. Nechápu, co kdo má proti botám? Podle mě jsou dokonalé!!! :) <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤