What are you looking for?
pondělí 19. února 2018

TYHLE (NE)ZIMNÍ OUTFITY



To, že jsem už tři tejdny nebyla pořádně cvičit, protože sotva se oklepu z nějakejch bacilů, hned na mě skočí další, souvisí dost pravděpodobně s tím, že mám problém se oblíknout přiměřeně počasí. Vlastním x kabátů, který jsou jen na jeden knoflík - takže k ničemu - a pořádnej kožich jsem si koupila až před týdnem. Teplý boty jsou to samý v bledě modrým. Uggy ani Timberlandy se mi nechce nosit, abych se v nich pak pařila v práci, vysoký ponožky na mně uvidíte výjimečně a rukavice téměř pokaždý zapomenu doma. Jako bonus jsem navíc ztratila svojí nejoblíbenější čepici. V tomhle outfitu bych vám ale chtěla ukázat dvě novinky. První je šála značky Vangel, která mě zaujala právě tím, že se prostě opravdu nosí uvázaná kolem krku a zacvakne se tak. Baví mě ten detail kožený přezky, která podle mě skvěle doplní jednoduchý zimní outfity, i to, že mám konečně zakrytej krk - já totiž i ty klasický šály nosím většinou rozhalený, ehm. Kromě týhle černý klasiky jsem si vybrala i jeden károvanej a těším se, až ho zkombinuju třeba s trenchcoatem. S ním budu hodně kombinovat i druhou novinku - malou Karl kabelečku, kterou jsem ulovila v novoročních slevách. I kvůli ní se na jaro těším ještě o kousek víc, tyhle světlý barvy mi k tomuhle ročnímu období tak dobře nejdou.  

Jak to máte vy? Zvládáte se oblíkat fakt teple a bez převahy černý barvy?






















Kabát - NA-KD / kalhoty - ZARA / košile, svetr - MANGO / kabelka - KARL LAGERFELD / boty - VAGABOND via ANSWEAR / šála - VANGEL

Add your comment

  1. Super outfit Domi, moc moc ti to slusi!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Problem se zimnima botama (Timberlandy i valenky) v praci jsem vyresila tim, ze jsem si z domu prinesla do prace prezuvky v podobe balerinek, ktery se mi hodej ke vsemu ;)
    Jinak ja chodim letos v zime docela nabalena, protoze jsem si prosla dvema zanety mocovych cest, ktery jsem musela lecit tak 3 tydny a asi vsechny holky zname, jak je tohle neprijemny:/ takze ja ted nevyjdu bez silnych silonek z calzedonie pod vsema kalhotama a natelnikem pod trickem, od ty doby je mi fajn:)
    Kabelka krasna!

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný outfit. Ja sa tiež veľakrát neoblečiem primerane podľa počasia. Skoro všetky nohavice mám kratšie, takže mám pravidelne holé kotníky z čoho moja mama blázni. Ale ja tak chodím celú zimu.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka je úžasná. Ja mám dosť problém sa vyhnúť čiernej a tiež mám problém s teplým obliekaním :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Kabát a šála - dobrá kombinace, líbí se mi. Já teď nosím Riekery s kožíškem a v práci mám lodičky (k sukni) a kožené nízké pantofle (k džínám) na přezutí. Jen tuhle na jednání na jiném úřadě jsem trochu trpěla....

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, nechceš si nechat odrůst kdejaké ty barvy a nechat si svojí přirozenou barvu? Vypadá to dle odrostů, že bude moc hezká a bude ti sedět. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě je super si do práce donést boty na přezutí. Ale my máme v práci zimu, tak to u mě vypadá spíš obráceně.. Venku chodím nabalená, vždyť je to tak super se zachumlat do obr měkký šály a měkkých rukavic a čepic i ponožek. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná kombinace! Moc se mi líbí ty boty!

    OdpovědětVymazat
  9. hrozně se mi líbí ta kabelka a botičky =)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤