What are you looking for?
středa 21. března 2018

JAK JSEM SI POPRVÉ UŽILA FASHION WEEK



Svůj první Fashion week - asi rok a půl zpátky - si pamatuju, jako by to bylo včera. Respektive svoje pocity z něj, ne tu událost jako takovou. Byla jsem v Praze teprve chvíli, blog byl relativně v rozjezdu, učila jsem se fungovat v blogerský komunitě a strašně se na tu událost těšila. Ještě před první přehlídkou jsem ale měla na krajíčku a chtěla odejít a už nikdy se mezi těmahle lidma neobjevit. Přišlo mi, že se tam každej přišel jen ukázat, nahodit co nejokázalejší nebo nejšílenější outfit a kritickým okem hodnotit každýho, kdo to vzal obyčejnějc. Na sobě jsem měla tenkrát černou mini, volný pánský triko a STRAŠNĚ jsem to pak schytala v komentářích od anonymů - kdyby si někdo chtěl počíst, tak TADY. Uznávám, že to nebyl uplně vhodnej a světobornej outfit, ale come on, v těch komentářích jsem dostala fakt šílený psycha a nechápu, že jsem se z toho tenkrát nesesypala. Každopádně ten první Fashion week jsem si fakt neužila, ač jsem se možná nakonec tvářila že jo. Ten další jsem trávila s berlema, takže jsem šla asi jen na jednu přehlídku a zase jsem z toho byla tak akorát rozhozená.

A letos? Troufám si říct, že jsem uplně jinde, než před tím půl rokem. Půjčila jsem si pár kousků, ve kterých jsem to byla 100% já. Nebylo to vůbec nic šílenýho, v podstatě uplně obyčejný věci, co bych si mohla vzít úplně kamkoliv a nevypadal bych jako blázen, což pro naprostou většinu fashion weekových outfitů neplatí a cítila jsem se dobře. Byla jsem v klidu. Bylo mi uplně jedno, že nebudu na žádných streetstyle fotkách a že se někomu může zdát, že jsem do Clam-Gallasova paláce zabloudila omylem. Byla jsem to prostě já a nepotřebovala jsem si na nic hrát. Nepotřebovala jsem kombinovat věci, co bych si nikdy jindy nevzala jen proto, že ostatní to dělaj. Jasně, bavilo mě to pozorovat - úplně jsem ty šílenosti hltala - ale byla jsem ráda, že jsem tomu nepodlehla a že se cítím pohodlně a svá. A tuhle změnu sama v sobě jsem hrozně moc ocenila, protože jsem si díky tomu užila každou minutu těch uplynulých náročných dnů, kdy jsem se v podstatě nezastavila. 



Celej FW jsem trávila s Alex, se kterou jsme dostali VIP lístky od značky BOSE, která stojí za zvukem celýho Fashion weeku a já si navíc vzala na starosti takeover jejich Instagramu, díky čemuž jsem poctivě chodila na většinu přehlídek a dál v článku vám tak můžu kromě svých outfitů, který mi nafotil Maty, ukázat spoustu modelů, co mě zaujaly.



Sako - ANSWEAR / šaty, kabelka - KARL LAGERFELD / boty - ASOS





Parka, kabelka - KARL LAGERFELD / boty - PUMA





Kabát - PEAK PERFORMANCE / triko, boty - ANSWEAR / kabelka, pásek - GUCCI / čepice, kalhoty - ZARA







Toť moje "modely" a následují ty opravdový modely bez uvozovek, který podle mě fakt stojej za to. Tak schválně mrkněte a dejte mi vědět, jak se vám líbily moje volby outfitů a jak vás zaujaly fotky z přehlídek. Budu se těšit. ♥










































































































Add your comment

  1. Všechny tři tvoje letošní (jsou tři? :D ) outfity se mi líbí a přijdou mi 100x lepší než některý kombinace, co jsem viděla na stories.. ano, ponožky v lodičkách, k tomu brejle jak lady gaga, sportovní podprsenka přes rolák a k tomu "business" sako... nevím, kde tahle "móda" nabrala grády, ale mám pocit, že do teď se tam většina chodí jen ukázat.. a dost divně.
    A co se týče toho loňskýho outfitu, MNĚ se líbí. No a co, že není extravagantní, že je trochu do sportovna a pohodlnej, černá a bílá kombinace nikdy nevyjdou z módy a mně přijde, že snad v případě Fashion weeku míň je někdy víc. Takže za mě jo :)
    A ta parka je naprostej strop!
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, to ti moc preju! Jsem rada, ze sis to tak moc uzila. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiši, znovu jsem se podívala na ty komentáře z loni a znovu jsem se u toho naštvala :D já sama se nebojím v komentářích i kritizovat, když se mi chce, ale nikdy nepochopim ty naprosto zbytečný urážky a vyloženě zlý komentáře s cílem ubližovat. Já nedávno na instáči svěřila, že nemám uplně supr období a hned mi přišla na blog dobře míněná rada, ať se jdu zabít, že tim to vyřešim nejlíp. No nic, to jen jestli tě třeba povzbudí, že blbci jsou všude :D Letos se mi líbí první a poslední outfit, prostřední moc ne, ty boty mě děsí trošku, ale asi jsou pohodlný:D A možná fashion weeku hrozně křivdim, nikdy jsem tam nebyla, ale na mě to působí hrozně snobsky a děsně mě to neláká. Ale fotky hezký:) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, to je taky strašný teda!! :D Moc děkuju za komentář a zhodnocení! :)

      Vymazat
  4. Koukla jsem se na minulej článek a tybláho, nikdy mě nepřestane udivovat, co jsou lidi schopní někomu napsat. Debilové. :D Jak nikdo může vůbec plýtvat svojí energií (a časem?!) na napsání podobnýho komentáře? Každopádně, je moc dobře, že letos sis to konečně užila. Všechno je to podle mě jen o lidech se kterýma jsi a v jejichž společnosti se buď cítíš šťastně a sebevědomě a nebo úplně na nic. Já se na fashionweek nakonec dostala úplně naposlední chvilku a to, že tam jdu jsem se dozvěděla dvě hoďky před začátkem přehlídky. Následně jsem pobíhala jako blázen po Příkopech a sháněla nějakej adektvátní outfit, protože tenisky a mikina mi nepřišly dost dobrý (když jsem pak viděla některý modely ostatních, mohla jsem si to klidně nechat..). Jakmile jsem do Gallasova paláce vešla, chtělo se mi brečet a utéct, ještě k tomu jsem tam totiž šla sama a měla jsem dvě velký tašky, protože jsem ten večer měla přespat u kamarádky a fashion week v plánu nebyl. Nejdřív mi přišlo, že mě tam všichni pozorujou a asi si říkaj, co je to za hroznou buranku...díky bohu jsem tohle během několika minut přestala řešit, užila si přehlídku a ještě se skamarádila s pár skvělýma slečnama, takže můj první fashion week (nebo spíš fashion hour :DD) shledávám za úspěšný/ou.
    www.apreschic.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, tak to mám radost, že to nakonec dopadlo dobře, byla by škoda, kdyby ne! ♥

      Vymazat
  5. Mně se tvoje outfity moc líbí a jsem ráda, že jsi se nenechal od fashion weeku odradit. Na druhou stranu jsem taky ráda, že jsi tak upřímná, protože - samozřejmě nemůžu mluvit úplně z první ruky (!) - si myslím, že hodně lidí z téhle "industry" prostě taková je. Nevím, ale něco na tom bude...
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že sis to užila a tvé outfity jsou moc povedené :) Já naopak nejsem fanda těchto šíleností, ale jak se říká: Proti gustu .... :) :D
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi pořád stejná prasnice. Přežíráš se a moc se nezměnila spíš k horšímu. A vlasy máš nerovnoměrné. Máš skoro 4 barvy na té hlavě. Nevadí ti to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z tohohle způsobu vyjadřování je evidentní, že prasnice je tak leda tvoje máma. Jestli takhle vystupuješ i v běžném životě, jsi vulgární buran - netušila jsem, že v Chanově už máte internet, nebo v jiný jeskyni, kde si vyrůstal/a. Nebo tohle není tvůj běžný způsob vyjadřování a píšeš to tu jen proto, abys měl/a dobrej pocit, že jsi někomu ublížil/a, tak je mi tě líto asi ještě víc, určitě tě muselo v životě potkat něco fakt smutnýho - karma je zdarma (čti dobře ti tak).

      Vymazat
    2. Podívej se na sebe do zrcadla. Co na to říkáš? Nevadí ti to? :)))

      Vymazat
    3. Když myslíš. :)
      A 4 barvy by mi nevadily, je to přechod z mý přirozený barvy do odstínů blond.

      Vymazat
  8. Sandro Slusna, kolikati blogerkam to komentujes? a jakto ze nedavas uz odkaz na svuj blog? :D Jo Dominika zase "ohromila" outfitem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, už zase útočíme nejen na Dominiku, ale i na její čtenářky? Na úrovni koukám. :)

      Vymazat
  9. První jo, druhý ne, třetí - no dejme tomu... :-) (a mimochodem, když jsem koukla na ten na odkazu, tak ten se mi docela líbil taky). Ale mne neber vážně, protože já si nad těmi dalšími fotkami uvědomila, jak jsem out, protože mně to přijde téměř bez výjimky děsné a bylo by mi líto času na to koukat. Ale jasně - každej máme jiný hobby. Je fajn, že sis to tentokrát užila podle svých představ.
    (A předpokládám, že "chytré" anonymy jako je ten kousek nade mnou, už jen házíš za hlavu - protože kdo se neumí/neodváží podepsat, sám dává najevo, jak málo si za svým názorem stojí)

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě rozhodně outfit číslo 3, to jsi prostě celá ty..., když tedy přivřu oči a pominu ten fakt kombinace loga na pásku a kabelce. Vím, že to nenosíš jenom ty, viděla jsem na více blogerkách, ale prostě mi to přijde moc, takový prvoplánový :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Domi,

    ty ,,pravé" modely (ty přehlídkové) jsou fakt šílené, asi bych tam umírala smíchy. :-))

    Tvoje mi přijdou OK, jen čepice se mi nelíbí. Ten první z odkazu mi také přijde docela zajímavý, jen chtěl asi doplnit něčím extravagantnějším na krk, aby byl poznat záměr jednoduchého trička.

    Jinak obecně jsi hezká holka, to snad víš! A navíc zdravá a toho si važ.

    Týna

    OdpovědětVymazat
  12. Těším se, jestli plánuješ svoji přirozenou barvu vlasů. ;-) Kiki

    OdpovědětVymazat
  13. Ten první a třetí jsou za mě boží❤
    Bunda/parka se mi na takovou událost nelíbí, ale když tam většina lidí chodí jako by zabloudili při venčení psa a vynášení odpadků v teplákách, je to víc než dobrý! :D

    Jo a ten minulej FW outfit se mi taky líbil moc. Bílá a černá v takovým provedení nemůže být nikdy špatná!

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi první a třetí outfit (bez čepice) jsi tam famózní a krásná! Jinak z FW se mi líbila přehlídka Jakuba Poláky,Lukáše Lindnera, Moniky Drápalové a Michaela Kovacika.

    OdpovědětVymazat
  15. No oproti Alex jsi strašně velká.. Ohozy raději nekomentuji, nechápu, co je to zase za trend vypadat jak šašek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex je extra štíhlounká, vedle ní by každý vypadal ,,velký". Předpokládám, že i ty, anonyme. :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤