What are you looking for?
čtvrtek 8. března 2018

PRODLOUŽENÝ VLASY



Tak jo, holky, vítám vás u tolik žádanýho článku na téma prodloužených vlasů. Kdo už tady se mnou nějak dobu jste, víte, že jsem si prošla skoro všema odstínama i dýlkama, jaký existujou a pořád bych s vlasama vymýšlela něco novýho, protože jsem nikdy nebyla uplně spokojená. Ostříhaný vlasy mě bavily asi půl roku a pak už jsem z toho byla jen nešťastná, že mi to neroste a že už nikdy nebudu mít dlouhý. Tím jsem se samozřejmě začala zajímat o možnosti prodloužení a vždycky mě odradily dvě věci - cena, která byla uplně astronomická a to, jakej nápor na vlasy to je a jak strašně je to ničí. Plešky mít fakt nechci. A sedět u kadeřnice 8 hodin teda taky ne. Když už jsem se s myšlenkou dlouhých vlasů málem rozloučila, objevila jsem uplně jinou metodu aplikace. 

Objevila jsem Vlasové Pásky. Metodu, která se prezentuje jako nejrychlejší, nejméně zatěžující vlasy a taky nejlevnější. Všechny tyhle tři atributy pro mě byly hrozně důležitý a přesně to, co mě dřív odradilo, za což jsem teď fakt vděčná. Základní důvody proč zvolit tuhle metodu si můžete přečíst TADY a já vám teď ukážu fotky z nasazování, posouvání a toho, jak to vypadá v drdolu. Protože to vás samozřejmě zajímalo. A mě taky, co si budem povídat. Hrozně jsem se bála toho, že to bude vidět. Že foukne vítr a každej uvidí pásky. Že nebudu moct nosit vysokej culík ani drdol. Nebo že to bude nepohodlný. Že se s tím nesžiju. Měla jsem v hlavě i variantu, že si to nechám hned po nasazení sundat. Hahaha, jasně no. Zamilovala jsem si to během dvou minut. Tak pojďme na to.
Článek vznikl ve spolupráci s Vlasovými pásky.














Co vás zcela jistě zajímá skoro nejvíc je cena. Mohla bych vám napsat, že se to liší podle typu vlásů, délky, množství a tak, což je naprostá pravda, ale pro rámcovou představu vám napíšu, jak se to zhruba pohybuje, kolik co stojí a pro příklad uvedu, jako kombinaci mám já.

Ceny klasických vlasových pásků - 1 balení = 20 pásků = 50g vlasů
  • 40-45cm - 2495,-
  • 45-50cm - 2745,-
  • 50-55cm - 2995,-
  • 55-60cm - 3245,-
Ceny mini-vlasových pásků - 1 balení = 20 pásků = 30g vlasů
  • 40cm - 2495,-
  • 45cm - 2745,-
  • 50cm - 2995,-
  • 55cm - 3245,-
Aplikace nových vlasových pásků - 1 balení - 250,-
Kompletní posunutí vlasových pásků - 1 balení - 650-750,-

Jak jsem říkala, nic extra drahýho to není, ale záleží na tom, kolik si toho necháte připnout. Potom si to musíte samozřejmě všechno násobit. Většina lidí si prý nechává dát nějaký dvě balení, třeba kombinaci klasických a mini. Já osobně mám 3 balení těch mini pásků, takže 90g vlasů, to jen pro vaši představu. Co se týká rozdílu mezi klasickou velikostí a tou mini, tak mini je spíš pro lidi, co maj jemný vlasy a mají jich třeba míň, já bych klidně mohla mít ty klasický, ale tím, že jsem do toho šla poprvé, tak jsem chtěla radši ty menší a naprosto mi to vyhovuje. 

Vybrat si můžete z velkýho množství odstínů včetně ombré, který mám já. Plus potom buď uplně rovný vlasy nebo přirozeně vlnitý (ty mám já).













Tenhle článek píšu v době, kdy už mám prodloužení skoro dva měsíce. Chtěla jsem počkat, abych vám mohla sdělit všechny plusy a mínusy, co mě k tomu napadnou. Chtěla jsem vám říct, jak probíhá posouvání a taky zjistit, jestli to opravdu neničí vlasy a jestli je po prvním sundání nebudu mít vypelichaný. 

Na fotce výš jsou vlasy měsíc odrostlý a klidně by ještě vydržely neposunutý. To je hodně individuální, někomu se to víc cuchá a když je odrost větší, mohou pásky odstávat a pod vrchní vrstou vlasů trošku vystupovat. Na fotce níž pak vidíte moje vlasy po sundání - uplně v pohodě, dokonce snad v lepším stavu, protože je nežehlím. Byl to šok, to uznávám, najednou to mít krátký a zdánlivě řídký. Stačilo si ale uvědomit, že těch 90g vlasů není jen v délkách, ale je i u hlavy a když se to dá pryč, je to prostě sakra rozdíl.

Celej proces sundání-mytí-nasazení trvá necelých 90min.









Co se týká nošení vlasů nahoru, je to taky naprosto v klidu. Samozřejmě v případě, že to máte dobře nasazený, proto doporučuju využít služeb salonu, kde to uměj a opravdu to stojí minimum. Viděla jsem i případy, kdy to i v rozpuštěných vlasech bylo vidět na první pohled a bylo to strašný, protože si to člověk nasazoval sám (?!). Tenhle drdol jsem smotala bez zrcadla v práci v ateliéru, abych vám to rychle cvakla a mohla tenhle článek konečně vydat. Neměla jsem teda možnost se s tím nějak piplat a ve finále to ještě líp ukazuje, že ty pásky vidět nejsou. Normálně si s tím ale dám víc práce a ty spodní vlasy radši zafixuju pinetkama, protože je mám kratší a kdyby mi z tý gumičky vylítaly, tak pak ta spodní linie pásek vidět byla. 









Shrnu vám ještě hlavní plusy a a jedno jediný mínus, na který jsem přišla a pokud k tomu máte jakýkoliv další dotazy, ptejte se v komentářích! :)

+ kvalitní, rychlý, cenově přijatelný
+ přirozený, krásně se to napojí na vaše vlasy
+ nezatěžuje vlasy
+ nikoho ani nenapadne, že to nebyly vaše vlasy
+ snadná manipulace a úprava
+  pásky nepřekážej, netlačej, nejsou cítit
+ i moje kadeřnice, která mě od prodlužka nejdřív odrazovala, se na pásky objednala potom, co na mě viděla, jak je to skvěle udělaný 

- chlap vám nemůže pořádně zajet do vlasů 

Add your comment

  1. Moc ti to slusi! Ja jsem si je ted pred tydnem sice nechala o 15cm ostrihat, protoze jsem je mela vazne hodne zniceny a strasne rychle mi rostou, ale stejne se mi dlouhy vlasy moc libi!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec bych nepoznala, že máš prodloužené vlasy! vypadají vážně přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasy jsem měla prodloužený když mi bylo asi 17 a v životě bych do toho znovu nešla :) ale to je asi osobními preferencemi. Nelíbí se mi prodloužené vlasy, řasy ani nehty. Vlásky bych nechala raději onkologicky nemocným pacientům, než si je nechat přidělat sobě. Prostě už jsem z toho asi vyrostla a přijde mi to zbytečné. Na druhou stranu musím ocenit práci, fakt to není vůbec vidět :)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, mne to prijde uprimne hrozne poznat, ale podle komentaru jsem jedna z mala, tak asi dobry :D
    Verca

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤