What are you looking for?
pondělí 5. března 2018

ÚNOR V OBRÁZCÍCH



Nevím, jestli je to tím, že je únor nejkratší měsíc nebo to teď vážně utíká nějak víc, ale vůbec nechápu, jak se stalo, že už je březen. Vždyť nedávno začínal novej rok. Na jednu stranu mám pocit, že jsem nic nestihla, na druhou si uvědomuju, že se toho událo strašně moc a i proto vždycky ráda chystám tyhle články plný fotek, díky čemuž si připomenu ty jednotlivý momenty. V únoru jsem objevila rekordní množství "novejch" kaváren, o kterých vám dnes povím, nechala jsem si udělat nový tetování, byla ve Vídni, potkala se s holkama blogerkama na skvělých akcích a spoustu dalšího, co teď můžete omrknout na následujících fotkách.


Nejhezčí blogerskou akcí byly jednoznačně narozeniny mýho oblíbenýho Answearu. Oslava proběhla v jedno všední dopoledne v cukrárně Myšák a bylo nás tam za blogerky relativně maličko a všechny jsme se znaly, takže jsme si z toho udělaly takovej svůj brunch s šampaňským, spoustou dobrýho jídla, kávy a ve finále nás museli skoro vyhánět, protože jsme tam zůstaly jako poslední. Během eventu, kterej byl krásně zorganizovanej, nám byla představená i nová kolekce Fusion z dílny Answearu samotnýho a já jsem z těch sportovních střihů byla uplně nadšená. Určitě na to mrkněte, níž pak máte schválně screen toho, co mám na wishlistu uloženo já a k tomu pro vás mám kód na 20% slevu: "DominikaSlaviAnswear". Ráda bych pro vás udělala i nějakou soutěž o nějakej z Fusion kousků, tak mi držte palce, ať se mi to podaří domluvit. 





















A ano, snědly jsme všechno. Hlad jsem pak měla samozřejmě až večer, haha. 











Teplákový střihy a jednoduchý proužky na čemkoliv, to mě prostě baví. 



Druhou zajímavou blogerskou akcí byla Bloggers Show Live v Teplicích, kam jsme s Terez a Natálkou odjely na rozhovory a já si klasicky den předem nadávala, na co jsem to zase kývla a jestli mi ten stres stojí za to. Nakonec to ale byla moc příjemná akce, rozhovor jsem přežila už bez nervů a s holkama jsme se vysmály na několik dní dopředu.



Další z blogerských příležitostí je aktuální spolupráce s L'orealem, od kterého jsem dostala jejich novinky - čistící peelingy na pleť i rty, Smooth Sugars Clear Scrubs. Pleť hloubkově čistí, odstraňují staré kožní buňky a nečistoty a díky velkému obsahu přírodních složek pleť krásně vyživují. Na výběr máte ze tří variant :
  • 100% přírodní cukry plus kiwi - slouží primárně proti černým tečkám
  • 100% přírodní cukry plus grape seeds oil - pro rozzářenou pleť 
  • 100% přírodní cukry plus cocoa butter - pro extra vyživenou pleť
Kiwi je za mě neskutečně příjemný a fakt hezky pleť čistí, ideální pro ty z vás, který si potrpí na citrusový fresh vůně. Grape seeds je typickej hrubší scrub, taky nádherně voní a pleť opravdu rozzáří, mně navíc voní úplně nejvíc a Cocoa butter bych volila pro hodně suchou pleť, protože je má hodně mastnou strukturu, mně tím pádem momentálně hrozně vyhovuje na suchý rty. Hádám, že jsem vám s výběrem jednoho tak uplně nepomohla, ale oni jsou fakt super všechny! :D A navíc jsou i esteticky hrozně povedený, však koukejte na dalších pár fotkách. 









SpiderDomča, aneb návštěva Muzea Smyslů. Většina věcí mi přišla úsměvná, ale tahle místnůstka byla vtipná a jeden tunel mě dokonce zmátl tak, že jsem spadla a narazila si polovinu těla. :D



Rána ve Spižírně. ♥





Čepice na mě v Karlovi pořád čeká, minimálně na Fashion Week ji ale určitě využiju!



Outfitové zrcadlové okénko. Kdyby vás zajímalo, co je odkud, tak na Instagramu to mám všechno uložený ve výběru z příběhů s označenejma obchodama. 









První a rozhodně ne poslední návštěva Café Jen, který mám kousek pod barákem a teda snídat chleba s trhaným vepřovým a švestkovou marinádou společně s vdolkem jak od babičky, je zážitek. K tomu maj taky horkou citronádu a kam se na ni v tomhle počasí hrabe kafe nebo čaj, je to dokonalost. 



Další první a rozhodně ne poslední návštěva - tentokrát Kofárna. Výborný sojový cappucino, dokonale ochucenej hummus a slaďoučká Pálava. Nezní to jako nebe? 



Bistro Fresh and Fat mě jídlem nenadchlo ani zdaleka tak jako interiérem a příště tam půjdu v době, kdy už se bude sedět na zahrádce v krásným vnitrobloku a grilovat. To by totiž mohlo být super. 



Jeden Valentýnskej oběd v stylový restauraci Sia, kterou nám otevřeli kousek od kanclu. Mušle, víno a šup zpátky do práce, not bad at all



Oproti tomu Můj šálek kávy mě nikdy nenadchnul ani z fotek, proto jsem tam poprvé šla až teď a myslím, že znova se tam neukážu. Za mě nic zajímavýho.



Po venku lítám ráda, hlavně co se týká všech těch dobrot, ale jsou i večery, kdy chci být sama se sebou, psát články nebo koukat na seriály a nechci u toho pít jen čaj a jíst míchaný vajíčka. To se pak po cestě domů stavím na Jiřáku a využiju toho, že hned vedle sebe jsou tři kouzelný místa - Pho, sýrárna a vinárna. A jo, tyhle večery jsou pak taky láska. 



Ještě jedna vzpomínka na kluziště ve Vídni, celej článek vám určitě neunikl a pokud náhodou jo, najdete ho TU.



Některý firemní akce jsou ještě lepší než jiný. Třeba takový bruslení pod Žižkovskou věží, po kterým se nám nějak nechtělo loučit a tak jsme si tenhle večírek protáhli hned o několik hodin. Ve všední den. Tak stane se no. 



Konečně taky nastala ta chvíle, kdy se mi do ruky zarývaly tatérský jehly. Na kérce jsem nebyla dobrý tři roky a už fakt bylo na čase. Tak strašně mi to chybělo!





Původně to měl bejt jen další menší motiv, ale nějak se to zvrtlo a já si najednou připadám hrozně moc potetovaná. :D A to jdu za týden na další, hohoho!!



A zpátky k jídlu! V Esce nejde šlápnout vedle, ale brambory v popelu jsou klasika, který jsem nedokázala odolat už naponěkolikátý.



Pak jsem tam vyrazila znova a konečně zkusila něco jinýho. Vývar byl nejlepší, jakej jsem kdy jedla - přísahám - ale třeba chleba s máslem mi chutná víc než ten s vajíčkovou pomazánkou. 



Občas si s holkama z práce skočíme do Costy pro něco dobrýho a po cestě něco cvaknem. Jen tak, rychle, protože nádraží je fotogenický. A Zuzanka samozřejmě ještě mnohem víc! ♥



A nakonec Blanka a víno, což je moje oblíbená kombinace, haha. ♥ Tady jsme vyrazily na odpolední akci do Vnitroblocku a bylo to tak skvělý, že jsme se tam rozseděly a rozpily a byly tam do noci. 

Jsem zvědavá, co všechno přinese březen. Určitě toho bude spousta, v plánu jsou blogerský eventy, výlety, na 14 dní mám zas na hlídání pejsky, takže bude veselo, v polovině měsíce je Fashion Week, na kterej se letos ohromně těším, jdu na tetovačku a poslední část března bude ve znamení oslav, protože 25.narozeniny jsou rozhodně důvod k řádný oslavě - respektive oslavám, chichi. Tak se těším a vás vezmu všude s sebou! ♥

Add your comment

  1. Domčo, super článek, jako vždycky. Ale to tetování, to je prostě boží. Obdivovala jsem ho už na insta, a teď se kochám zase. Já mám zatím jen klasiku (jména a data dětí) na obou rukách na předloktí, ale chci něco většího na záda. A tenhle styl je teda fakt úžasnej. Jsem zvědavá s čím přijdeš v březnu. Ať se ti daří!
    Sabina (www.blaznivamama.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, jako vzdycky super clanek s krasnyma fotkama Domi! Tvoje randomy jsou naprosto nej. Tetovani se mimochodem moc povedlo, strasne se mi lbi. A z toho jidla vzdycky dostavam hlad, chodis ty vlastne chodit jist ven kazdej den, haha?
    Jinak ta akce taky zni naprosto skvele!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. skvělej článek, tento typ příspěvků mám hrozně ráda ❤ fotky se ti hodně povedly, až jsem z toho všeho jídla dostala pořádnej hlad :D tetování je super, já taky o nějakém přemýšlím, ale pro začátek bych volila spíš něco menšího, protože mám z těch jehel pořád docela respekt :D

    OdpovědětVymazat
  4. To je zážitků :-) Supr článek i fotky :-) A už se těším na další ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Já prostě stejně tyhle random články plný fotek miluju nejvíc :DD Kofárnu jsem taky nedávno objevila a byla jsem nadšená - makový cheesecake i kafíčko bylo nej :)) Akorát tedy Spižírna za mě bohužel nic moc :/ Vyskakovala na mě neustále na Instagramu, tak jsem s kamarádkou vyrazila, ale ani jednu nás to bohužel moc neoslovilo :/ Zato v takovém Cafefinu bych mohla být denně :DDD

    OdpovědětVymazat
  6. Opět skvělé shrnutí, spousta jídla, oblečení a skvělých akcí - mohlo by to být ještě lepší? :) Ty scruby vypadají opravdu povedeně. A kolem cukrárny Myšák chodím pokaždé, když v Praze jsem a opravdu mě láká!
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  7. Takto jsem to zatím měla s každým tetováním - šla jsem na malou kerku a mám potetované celé zápěstí, půlku zad a stehno :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤