What are you looking for?
pondělí 19. března 2018

ZIMNÍ BEAUTY OBLÍBENCI



Ale no ahoj ahoj! Já vím, já vím, zas tady je už několik dní ticho po pěšině. Ale kdybyste viděli můj denní časovej rozvrh, tak pochopíte, potřebovala bych se minimálně rozčtvrtit. Ale neva, čas od času mě život v časovým presu baví a naplňuje. O přípravách na fashion week, o fashion weeku jako takovým, hektickým způsobu života a dalším mým aktuálním dění vám ale povím jindy. Dnes mám totiž připravený téma, který vás posledně dost bavilo a tím jsou beauty oblíbenci. Kde jsou totiž ty doby, kdy jsem doma měla pár produktů a neexistovalo, že bych to nějak víc řešila a ráno se rozhodovala, co použiju tentokrát. I díky spoustě blogerských spoluprácí v beauty sektoru toho můj toaletní stolek (kterej je momentálně reálně spíš krabice pod zrcadlem) obsahuje spoustu, stále přibývají nové věci a s tím se samozřejmě rodí i noví oblíbenci. Takže co jsou ti nejaktuálnější?



PARFÉM
Že by mě nějak často zaujal novej parfém se rozhodně říct nedá. Roky jsem si jela dvě svý oblíbený voňavky pořád dokola a málokdy se zamilovala do něčeho novýho. To se mi stalo snad jen před Vánocema s Gucci Bloom a teď taky právě s novou Chloé. Vůni Chloé Nomade jsem dostala možnost vyzkoušet v rámci spolupráce s Notinem, šla jsem si ji očuchat a spolupráci pak nadšeně potvrdila, protože - panebože - to je tak krásná vůně, že se to rozhodně nedalo odmítnout. Jedná se poměrně výraznou květinovou vůni, která ale vůbec nepůsobí vtíravě a na kůži se vám nádherně rozleží. Slova použitá k jejímu oficiálnímu popisu jsou "bohémská, nespoutaná, dobrodružná a nezapomenutelná", což ji s trochou fantazie dost vystihuje. Obdivuju každýho, kdo dokáže vůni popsat slovy, protože já bych vám k tomu nejradši napsala jen to, ať si ji prostě zkusíte vyzkoušet, protože to tak dělám já, žejo. 

V případě zakoupení tohoto parfému navíc dostanete od Notina deostick Nomade zdarma a každá objednávka obsahující tento parfém má automaticky zdarma i dopravu. Pokud si na ni tedy brousíte zuby, je nejlepší čas ji objednat! 





PALETKA
O týhle paletce značky Make-Up Revolution, jsem vám už jednou psala. To když jsem ji měla novou a byla jsem nadšená z těch odstínů. No a dnes ji musím zmínit znova. Respektive vyzdvihnout znova, protože jsem se do ní opravdu zamilovala. Hlavně teda do její levý poloviny - tý pravý jsem se zatím nedotkla, to je na mě asi moc velký sousto - nicméně ty tělovější barvy používám každej den a nejvíc mě baví, že jde o kombinaci matných a třpytivých. Většina paletek, co vlastním, je totiž buď jedno nebo druhý. A tohle je přece mnohem praktičtější!





MAKE-UP
Make-upy střídám poslední rok jen dva. Armani a Clinique. Od Clinique jsem si oblíbila právě Even Better Glow, protože rozzářená pleť není nikdy na škodu, zvlášť v hektickým období nebo po zimě, kdy mně teda obličej rozhodně sám o sobě nezáří. Tenhle make-up ale nejenže krásně přirozeně kryje, ale opravdu vás rozsvítí a to rozsvícení vydrží celej den. Za mě teda rozhodně velkej favorit.



ŘASENKA
Augmented je nová řasenka z dílky Douglasu, která mě donutila vyhodit všechny ostatní řasenky, co jsem doma měla, protože po jejím vyzkoušení mi už žádná jiná nebyla dost dobrá. Slíbenej efekt umělých řas opravdu dodržuje a přestože dá trochu zabrat se s ní naučit zacházet tak, abyste neměly černý i celý víčko, stojí rozhodně za to. 



RTĚNKA
Vybrat jednu nejde. Na druhou stranu se ale asi nejedná o žádný převratný novinky. The Balm patří mezi mojí topku už několik měsíců a v tomhle přirozeně červeným odstínu jsem jednu dobu málem i spala. Teď jsem si nově pořídila ještě tmavší a to je taky skvělý. Na co jsem se ale poslední dobou hodně naladila je nude odstín od Smashboxu. Smashbox má za mě naprosto nejlepší matný rtěnky, který vydržej, nevysušujou (fakt!!) a maj super odstíny. Jestli jste teda nenašli ještě tu svojí dokonalou matnou, mrkněte právě na Smashbox. 



FIXÁTOR OBOČÍ
Vzhledem k tomu, že s obočím už nemám tolik práce jako dřív a nemusím si ho ničím malovat, lovila jsem nějakou dobu ideální fixátor. Takovej, kterej by obočí vyčesal nahorů, dodal mu lesk a držel. Držel ideálně celej den a ne deset minut, než vyjdu z domu. No a přesně to jsem nakonec našla u fixátoru od NYXu, na kterej teď nedám dopustit. Control Freak se jmenuje naprosto oprávněně.



PÉČE O PLĚŤ
Poslední dvě věci, který bych ráda zmínila, jsou produkty na pleť, o kterou jsem se dřív moc nestarala a až ve chvíli, kdy se mi doma nahromadilo hned několik pečujících produktů, co mě fakt nadchly, jsem se začala zajímat i o tenhle směr. Prvním produktem je jílová maska Pure Clay, kterou jsem si ze třech existujících variant zamilovala nejvíc a používám jí naprosto pravidelně, protože mojí pleti fakt svědčí a vyhovuje. To stejný platí i pro Smooth Sugars Srub s kakaovým máslem, kterej navíc tak nádherně voní, že mám problém ho u svý beauty chvilky i neochutnat. 

A tak by mě zajímalo, jestli se na nějakým produktu shodnem, případně co je váš nejnovější beauty oblíbenec? ♥

Add your comment

  1. Já jsem teda zvědavá na tu voňavku chloe :) Slyším na ni veliké dobré ohlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj nejnovější beauty oblíbenec je určitě kiwi scrub od Lorealu, který jsem si koupila po přečtení tvého minulého beauty článku a rozhodně nelituji - je božííí! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeeee, super inspirace!!! <3 Diky za tipy Domi.
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. super článok a fotky :) no tú voňavku musím vyskúšať - práve sa chystám si nejakú novú kúpiť :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    Chtela bych se zeptat na tu paletku ocnich stinu. Celkem me prekvapila svou nizkou cenou, a tak by me zajimalo jak kvalitni ty stiny jsou? Hlavne co se tyce pigmentace, textury atd? V clanku zminujes jen jejich barvy a ne jak se s nimi pracuje...
    Diky Moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, chápu, tahle značka mi taky přijde hrozně levná - hlavně ve srovnání s tím, že je fakt super. Pokud používáš bázi pod oční stíny (což já používám pod všechny stíny), tak i tyhle držej krásně celej den. Celkově jsou hezky sytý a neprášej při nanášení. Mám od Make-Up Revolution asi 3 paletky a všechny jsou stejně super, takže určitě doporučuju! :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    chtěla bych se zeptat, zda vůně Nomad (a vlastně jakákoliv vůně od Notina) je totožná s tou, kterou kopíte v kamenné parfumerii. Nevím, nakolik vůním z Notina věřit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já celkově na netu parfémy nekupuji, nevěřím, že jsou stejně intenzivní a kvalitní.

      Vymazat
  8. Tak teď už vím že řasenka augmented od Douglas je vážně úžasná ♥ Řasenek jsem už vyzkoušela spousty, ale tato je pro mě druhá nejlepší co jsem kdy měla :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě ty Smooth sugars scruby začínají hodně štvát, protože skoro u každýho videa na Youtube se mi na ně objeví aspoň dvakrát reklama a na soci. sítích toho je taky nějak moc.. Počkám si nějakou dobu, až to opadne, ráda bych je vyzkoušela, ale nikdy se mi nelíbí ten přehnanej hype okolo, i když věřím, že ten produkt je super. Jinak moc hezký článek a kdybych byla na ty oční stíny, zvolím nějakou paletku od MUR, ten poměr cena-kvalita je u nich boží.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤