What are you looking for?
pondělí 2. dubna 2018

APRÍLOVÁ DOMČA



Jeden den celej proválím v posteli u filmů, seriálů a youtube videí a na ten další si udělám program od rána do večera. Typická já. Stejně typický jsou pro mě teď i proměny nálad a to klidně z nuly na sto. Nechám se rozložit na kousíčky kdejakou blbostí a za hodinu už to v sobě potlačím a užívám si aktuální moment. Tak nějak to bylo i včera. Následující fotka dokonale vystihuje moji nabručenou náladu, kdy jsem chtěla zrušit celej následující program, protože mi najednou přišel uplně zbytečnej a nesmyslnej. Pak stačilo dobrý chai latté, chvilka úklidu ve vlastní hlavě a tadá - den mohl celkem vesele pokračovat dál.









Mimochodem, obědy v Home Kitchen jsou naprosto top. Na tyhle kachní prsa s batátovým pyré a demi glace omáčkou jen tak nezapomenu.



Důležitým článkem neděle byla Matějská. Po roce jsem si zas došla vystřelit růže a nechala se zlanařit na atrakci, na který jsem nejdřív pindala, že je to moc pomalý a když to zrychlilo, nevěděla jsem, kde je nahoře a kde dole a rozdejchávala to pak slušnou půlhodinku, než se mi orgány vrátily na svý místo. Nic dalšího už jsem pak neriskovala, nicméně na volnej pád bych ještě šla. A taky bych tam šla fotit za tmy!







Trdelník, sluníčko, atmosféra poutě a jsem dobrá. 





K večeři půlka burgeru, kotel těch nejlepších hranolek z Vnitroblocku, levandulová limča, kavárenský fotky podle mýho gusta a cappuccino k nakopnutí před kinem, abych tam neusnula. I když na Rudý Volavce bych díky přenádherný Jennifer Lawrence neusnula ani za boha, ten film byl neskutečnej, dlouho mě nic tak nevtáhlo do děje a nezanechalo ve mně tolik pocitů. Pokud tedy nevíte, na co do kina a nejste uplně slabý povahy, doporučuju jednoznačně.





Co bych vám - a vlastně taky sobě - chtěla tímhle článkem říct je to, abyste si užívali přítomnost. Abyste nebyli jako já a neřešili pořád co bylo a co bude, protože kolikrát si tím spoustu věcí tak akorát zkazíte. Jednou vám celej tenhle aktuální příběh napíšu. 

Ale až budu vědět, jak vlastně skončí.

Add your comment

  1. Domi, sice ve většině posledních článků píšeš jak vlastně nevíš pořádně, kdo jsi, ale mě naopak poslední dobou přijdeš strašně svá. Od tý doby, co tě sleduju si hrozně zkrásněla. Není to tím, že bys zhubla, přibrala, měla jiné vlasy, styl oblékání nebo bůhvíco. Prostě něco, co se změnilo uvnitř tebe, tě udělalo naprosto nádhernou "na povrchu" (zní to strašně divně, lol) Věřím, že je to protože už prostě neřešíš tolik, co si kdo myslí, jsi sebevědomější a jedeš si to svoje a necítíš se blbě mluvit o tom, že ti neni vždycky jenom krásně a sluníčkově nebo se nebojíš sdílet burger a fakt, že ses celej den jen válela u telky, protože to neni dost "girlboss" nebo "fitness". Asi přesně proto je tvůj blog mým nejoblíbenějším a jako u jediný u tebe nevynechám jedinej článek. Prosímtě, buď dál takhle svá!!!!
    P.S. Nevím jestli máš novej foťák nebo co, ale nehorázně se ti zlepšily i fotky. Jak na blogu tak na instagramu!
    P.S. n2 Hrozně ráda bych s tebou někdy zašla na kafe!
    www.apreschic.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Děkuju strašně moc za tuhle zpětnou vazbu, možná na tom totiž něco bude a já si to jen potřebuju uvědomit a podívat se na to i z týhle stránky. ♥

      Foťák mám furt stejnej, jen jsem se teď naučila víc fotit na 25mm a trošku si hrát s úpravou fotek.A kafe ROZHODNĚ DEJME!

      Vymazat
  2. Domi, můj komentář bude velice jednoduchý, protože vše za mě dokonale vystihla slečna "Après-chic" a já bych to jen podtrhla slovem "Amen". Opravdu Ti to v poslední době moc sluší a tak nějak jsi celá rozzářená a krásná! Dokonce i na té nabručené fotce!
    Těším se, až jednou napíšeš ten celý aktuální příběh! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, moc moc ti to slusi! <3 A uplne musim souhlasit s Valentynou, fakt je neco, co se na tobe strasne zmenilo. I kdyz casto pises, jak nevis co chces nebo nevis, kdo jses, tak mam pocit, ze jses strasne stastna v posledni dobe. Zari z tebe takova pozitivni energie a mam naopak pocit, ze jsi po te dlouhe dobe, co uz te sleduju, nasla sama sebe. :)
    A fotky jsou taky top! Stejne jako outfit vypada skvele!
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím - každá chvíle je jedinečná a stojí zato si ji užít. Zní to jako děsné klišé, ale je to tak...
    Měj se a užívej si svůj aktuální příběh (ať už jeho konec bude jakýkoliv)

    OdpovědětVymazat
  5. V tomhle tě docela dost chápu. Strašně mě štve, když jsem na nějaké akci/události, na kterou jsem se fakt strašně těšila, jenže potom jen uvažuju o tom, jestli si to užívám, co bude potom, co ještě musím udělat apod. A i to s tou náladou - ale myslím si, že občas musí člověk fakt vypnout na maximum, aby zase mohl jet dál. :)
    Kout Světa

    OdpovědětVymazat
  6. "Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end." ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Volavku bych chtěla vidět, ale bojím se, že to je moc drsný :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Domi, poslední odstaveček si zkusím vzít k srdci, protože taky neustále řeším co bylo, co bude a život mi utíká mezi prsty. Pořád jen řeším a zbytečně moc přemýšlím nad hloupostmi a ničí mě to. Takže se taky konečně pokusím žít přítomností a užívat si každý den! :) Jinak fotky opět moc pěkné a ta žlutá mikča tě krásně prosvětluje a přivolává konečně to jaro! :) Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  9. skvělý článek ❤ přesně, jak píšou holky nade mnou...v poslední době nevynechám ani jeden tvůj článek na blogu..píšeš vážně skvěle a mám z článků pocit, že jsme si úplně blízko a že úplně vím, jak se cítíš :D :) piš takhle prosím dál! ❤❤❤ PS: nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
  10. Domčooo? ...Ehm :-D je duben, což ti určitě neuteklo, když už tu máme aprílovej post (kterej je super). ALE. Kde vězí březen v obrázcích? Nechci dotírat, ale fakt se těšim ;-)
    Luca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AJAJAJ. :D Děkuju za připomenutí, dnes ho zkusím dát do kupy! ♥

      Vymazat
  11. Bože Domčo! Článek celkově jako vždy bomba, ale ty fotky z Vnitroblocku?? Jsou mega povedený <333 Chtěla bych se jen zeptat - to večerní občerstvení (viz. ten suprově vypadající burger) tam nabízí normálně denně, nebo to byla nějaká akce? :)) Děkujuuu :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc moc moc!! Jídlo tam mají teď trvale - respektive právě pokud není nějaká velká akce, kde by to nestíhali, což jsou třeba různý release "party" s Footshopem a tak. Já se chystám ještě na nějakou snídani k nim, to taky vypadá na IG strašně dobře! :D

      Vymazat
    2. Viď? :DDD V tomhle je ten Instagram děsnej :P Mám uložených milion příspěvků různých kaváren a skoro všechno snídaně - jedna vypadající líp než ta druhá :D Každopádně děkuji moc za info, určo tam vyrazím!! :))) A třeba se tam někdy potkáme <33

      Vymazat
  12. Hele hele, když ten příští víkend letim (zase) do Prahy, dáme v neděli volnej pád? <3
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježišiiii, já nevím, jestli nebudu v Hradci do pondělí, ale chci chci chci! :D

      Vymazat
  13. zase jste s Kubou spolu ... víme. Next.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤