What are you looking for?
sobota 7. dubna 2018

BŘEZEN V OBRÁZCÍCH



Nejvyšší čas na březnový střípky. Březen patří k mým nejoblíbenějším měsícům v celým roce - ano, je to proto, že mám narozeniny, ano, jsem pořád jak malá - a ten letošní nebyl výjimkou. Hlavně proto, že jsem kromě narozenin měla v plánu i spoustu jiných super věcí a o všech vám dnes povím. Tak se pohodlně usaďte, znáte mě, půlminutový čtení to nebude. 



První polovinu měsíce jsem strávila s těmahle kulíškama. Naši si odletěli na dovolenou přes půl světa a já opět hlídala. Od minule už jsme to ale měli skvěle natrénovaný, kluky jsem zbytečně netahala s sebou všude možně po městě, ale nechávala jsem je doma v posteli a každej den si našla čas na to, abych je šla pěkně prohnat ven. 







A to, že bylo párkrát počasí na rozepnutou zateplenou džínovou bundu bylo asi tak stejně boží jako první posezení před kavárnou. S voňavým kafem a nejmilejší psí i lidskou společností. #melikeyverymuch







Už nějakej ten týden jsem měla šílenou chuť na pizzu. Tak jsem si ji na firemní večeři v Nuově dala a popravdě - byla jsem hluboce neuspokojená, takže tu chuť mám pořád. Jen se bojím se jí poddat, abych se nezklamala znova. Asi budu muset do Wine Foodu, to byla vždycky sázka na jistotu.



Díky práci jsem se taky podívala do budovy, kde sídlí Nestlé, kteří pod sebou mají spoustu značek sladkostí a každá potřebuje svojí marketingovou agenturu. Brada mi spadla až na zem hned u vchodu, kdy se před náma vyloupla tahle kouzelná klidová zóna. Jako dobrý no. :D



Jednou z hlavních událostí března byl Fashion Week, na kterej jsme pár z vás společně s Alex a značkou BOSE, která nazvučila celý prostory, vzali s sebou. A bylo to naprosto skvělý!









Kromě přehlídek bylo i několik párádních nočních akcí. Tak třeba Addict, na kterým jsem byla poprvé a rozhodně ne naposled. Z něj vznikla i tahle fotka. Ne, toho kluka neznáme, ale fotka je to skvělá. :D



Nebo třeba zelené oslavy s Jamesonem.





Ale to psycho červený světlo, ve kterým byl mimo přehlídkový bloky ponořenej celej Palác a se kterým si dokázalo poradit jen naprostý minimum fotopřístrojů, mi zrovna nechybí. 



Další moje oblíbená část měsíce - nová kérka. Tentokrát jsem byla ještě odvážnější než jindy a splnila si dávnej sen o potetovaný ruce. Baví mě to neuvěřitelně.♥





#photobombing level kolega. I takhle někdy vypadaj pracovní meetingy a je to nej. Ať už tohle počasí zůstane napořád, prosím!



Outfitové okénko okno ze záchodů v kanclu nesmí chybět. 















Občas teď fotím i pro Delmart. Věřte mi, že jak je to boží, tak je to strašný, protože to pak všechno můžu sníst. PŘECE SE TO NEVYHODÍ, ŽEJO.



Miluju dělat lidem okolo sebe radost. Proto jako nejmilejší ráno z celýho měsíce hodnotím to, kdy měla moje Kristý narozeniny a my jsme jí se Zuz připravily narozeninovej brunch v Cacau. ♥ Za tyhle holky jsem svý práci nejvíc vděčná. 



Měly jsme samozřejmě klasickej slanej snídaňovej chod.



A taky sladkej. Do něčeho jsme tu prskací věc píchnout musely, žejo. A taky Prosecco, v jedenáct, protože proč ne, když má někdo narozeniny.



Ze série "můj dreamjob". Objednaly jsme si s Alex celý snídaňový menu v Delmartu, nafotily ho a pak celý snědly. 



Užila jsem si taky jeden celej plně blogerskej den. Dopoledne brunch s CCC v Tančící kuchyni, odpoledne beauty workshop s EOSem a skvělou KOKI v Kavárně co hledá jméno a večer (nějakej:D) release ve Vnitroblocku. Přísahám, že jsem si pak doma nemohla ani pustit rádio, jak jsem kolem sebe potřebovala ticho a naprostej klid, haha. 









Asi tejden jsem si nemalovala linky. Hrozně mě to bavilo. A pak mě to ze dne na den zas bavit přestalo. :DDD



Zamilovala jsem si nově otevřenou Siu, což se hrubě nelíbí mýmu bankovnímu účtu. Tyhle knedlíčky ale stojej za každou korunu, jsou naprostej strop. Tak si tam občas s Alex dáváme randíčko. ♥



Moje pravidelná oblíbená beauty chvilka. Miluju tuhle hodinku v oáze klidu, když si nechávám dělat nehty, nasávám tu příjemnou luxusní vůni salonu a přemýšlím chvíli jen nad tím, jakou barvu zvolím tentokrát. 



If Café s Denčou, která se na pár dní vrátila z Erasmu do Prahy a potřebovaly jsme toho probrat asi milion, takže mě nezastavilo ani to, že jsem celej víkend proložela nemocná a na tu snídani za ní na Velikonoce musela vyrazit. 



Tady pro změnu jedna zdravotní vycházka na Letnou. Na Letnou se totiž prej jezdí na Pho a na procházky. Tak jo.









No a taky jsem teda oslavila ty narozeniny. Čtvrt století, což mi přijde docela drsný. Měla jsem naprosto boží narozeninovej den a několikrát jsem měla na krajíčku z toho, jak úžasný lidi okolo sebe mám. O celým dni vám ale povím zvlášť v článku, kterej chystám.



Tahle momentka naprosto přesně vyjadřuje pocit, když chci hezkou fotku s Prahou za zády a zrovna připluje ta nejzelenější loď ever.



Ovšem tenhle spot nezklame na fotku nikdy. 



Toť můj březen. Spousta práce, několik báječných blogerských akcí, pejsci, užívání si hezkýho počasí, kafíčka, procházky, Fashion Week, tetovačka, oslavy, randíčka.


Takhle mě to baví, strašně, ale fakt strašně moc. 


Add your comment

  1. Ano ano ano, přesně tohle je můj nejoblíbenější typ článků na nejoblíbenějším blogu!❤

    OdpovědětVymazat
  2. Dodatečně přeju vše nejlepší :) můžu se prosím zeptat kde tady v Praze je ten balkónek s tím božím výhledem? Vím, že je to hloupý, ale vidím ho u tolika lidí a nikdy jsem nedokázala vydedukovat, kde že to vlastně je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Balkónek je v Tančící kuchyni, která myslím není normálně přístupná, ale koná se tam spousta eventů. :)

      Vymazat
  3. Březen v tvém podání vypadá fantasticky! A nová kérka je ♥!

    OdpovědětVymazat
  4. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám. Čtvrtstoletí je dobrý, to si člověk teprve začíná umět užívat život ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, taky přeji dodatečně všechno nejlepší♥ článek je boží :-) Nádherné fotky a jde vidět, že jsi skutečně šťastná a že si všechno užíváš :-) Děkuji za tyto články ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Skvely clanek jako vzdy a super fotky! Ja taky teda jeste preju dodatecne vsechno nejlepsi, doufam, ze sis to poradne uzila!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  7. Zajdi si na pizzu do Giallo Rossa v Jakubske a zkus Miu, doporucuji dva ze dvou pizzofilu :)

    OdpovědětVymazat
  8. No březen jsi měla fakt nabitý, ale za to pořádně užitý! :) Outfitové "okno" na jedničku a kérka taky boží! No a to jídlo... usmívám se na monitor jak blázen. :D Jinak též přeji dodatečně vše nejlepší! Už se těším na narozeninový článek. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já tyhle články prostě tak milujuuuuuuuu! :D Úplně jsi mi zlepšila náladu před zítřejším maturitním slohem :-P

    OdpovědětVymazat
  10. Tak už si začala nosit úzký hlavně černý kalhoty, jak ti tu všichni psali už milionkrát. Tak teď ještě něco udělat s těma zničenejma odrostlejma vlasama, protože na to se taky nedá koukat.

    OdpovědětVymazat
  11. Jé parádní článek a na ty fotky se moc hezky dívá. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤