What are you looking for?
pondělí 30. dubna 2018

DUBEN V OBRÁZCÍCH



Tak jo, tenhle měsíc mám asi rekordní množství fotek do shrnujícího článku. Evidentně jsem se probrala ze zimního spánku a začala si naplno užívat každou volnou chvíli. Je pravda, že jsem za celej duben neměla ani jeden jedinej den, kdy bych měla pocit, že jsem si fakt odpočinula. Ale nevadí, aspoň vám dneska můžu ukázat velkou spoustu věcí, co jsem podnikla, zažila, viděla, snědla a tak. Vždyť už to dávno znáte.



Oblíbila jsem si snídaně a kafíčka v Myšákovi. Stále se odhodlávám k tomu, zkusit tam nějakej dezert, protože se bojím, že ve chvíli, kdy to udělám, bude vymalováno a nebudu myslet na nic jinýho. A víte, jak já to mám s láskou k restauracím, nedokážu tam potom nechodit - proto jsem třeba v Esce skoro každej tejden. A tohle k Esce nemá daleko, logicky.



Oblíbila jsem si taky perleťovej EOS a nikdy bych nečekala, že tuhle větu napíšu. Protože já jsem byla poslední roky striktně na matný rty. Lesky nenávidím dodnes, ale značku EOS miluju (a díky tomu, že mi od nich jednou přišel do práce balíček plnej balzámů a mě bylo líto si je všechny nechávat a tak jsem se rozdala u nás v kanclu, ji teď miluje celej Sun včetně kluků!!), takže jsem dala šanci i těmhle novým Shimmer modelům, hlavně tomuhle fialovýmu, jehož finální odstín je ovlivněnej přírodní barvou vašich rtů, takže na každým vypadá trošku jinak. Dál v článku si určitě všimnete, kde ho mám zrovna na sobě! 





Tady už nemůžu říct, že jsem si oblíbila sezení na Jiřáku, protože to už je celkem stará láska. Zrovna na tohle setkání s mojí A jsem se ale sotva dovlekla. Bylo to totiž pár hodin po půlmaratonu a ta cesta, co mi normálně zabere 5 minut mi zabrala skoro 20. I tak to stálo za to, jako vždycky!





A bylo nám dobře. Daly jsme si steak v Mikrofarmě a potom Cafefinovej banánovej chleba s burákovým máslem, kterej se podle mě nedá vůbec sníst. Jeden kousek mi pak zbyl na snídani a bylo to opravdu top. Fakt fakt fakt jo.





S příchodem teplejšího počasí jsem přeorganizovala šatník, vytáhla věci, na který jsem přes zimu ani nepomyslela a začala zase nosit šaty. Značnej podíl na tom měla kampaň s Bellindou, která chtěla dostat do světa svoje dva super produkty - zaprvé silonky s absencí toho klasickýho sedu, kterej může u krátkejch sukní dělat trošku neplechu a za druhé silonky dělané do tenisek s bavlněnou ponožtičkou. Já vám říkám, že žádný jiný už na sebe nevezmu. Konečně někdo s něčím takovým přišel a musela jsem se smát, kolik z vás mi přesně tuhle větu napsalo jako reakci na Instastories, kde jsem vám ukazovala fotku, co najdete níž. Navíc mi přijdou i hezky stahovací a celkově na nich neshledávám žádný negativum. Najdete je buď v drogeriích nebo třeba na webu Bellindy a teď jsou navíc i ve slevě, co jsem koukala. 



A tím plynule přecházíme k outfitovému okénku. 



















S mojí bejby jsme toho za duben zvládly fakt spoustu.



Třeba nafotit kampaň pro Ray-Ban, zavzpomínat si na tu, co jsme takhle dělali (i s klukama) minulej rok a poplácat se po rameni, že jsme ty fotky letos posunuli (díky Matymu) na uplně jinou úroveň. No a vy navíc ještě dva týdny můžete soutěžit o několik Ray-Ban brýlí. Dva páry už vyhrály, dva ještě vyhrajou. 





Tohle myslim mluví za vše. #blogerky :DD



Zvládly jsme i spoustu fajn akcí, třeba event od Nivey v Momoichi byl uplně krásnej a já nechápu, proč jsem tuhle kouzelnou kavárnu neznala. Domů jsme si navíc odnesly kromě nových odličovacích produktů i obrovskej polštář a krásnou kytici tulipánů. Víc takový akcí, prosím! ♥





S kamarádem jsme si taky střihli jeden moc povedenej (neno) výlet. Donutil mě vstávat skoro za tmy, že dáme východ Slunce, vylezly jsme k Prašný bráně (podotýkám, že to bylo den po půlmaratonu!!), abychom zjistili, že se tam platí vstup a že ani jeden nemáme ani korunu v hotovosti, nasraný jsme slezli zase dolů a na autě našli botičku. Výlet jak se patří. :)))







V práci jsme se přestěhovali do posledního patra celý budovy. Skoro jsem to obrečela, protože se stěhovalo jen naše oddělení a zbytek ne, a já jsem to složení na našem patře měla nejradši a naprosto mi to vyhovovalo. Teď máme sice hezčí výhled, ale.... Ale no. #smutňák



Na pozitivnější pracovní notu - dělám instastories pro Delmart a díky tomu ochutnávám spoustu novinek. Třeba tyhle shoty jsou uplnej strop a ten zázvorovej si dávám skoro pořád. Chápu, že někomu, kdo si jako shot opravdu představuje jen čistou šťávu ze zázvoru a citrónu, se to může zdát jako šťávička, ale na mě je to silný dost a jako nakopnutí imunity si myslim že super. 



A taky máme občas takovou návštěvu. Když jsem tohohle kulíška dávala na stories, strhla se mi v directu uplná lavina zpráv! :D Nedivím se, sama jsem nechápala, že je něco tak roztomilýho živý a nemohla jsem přestat šišlat. Rasa je Corgi, mimochodem. :)



Občas mi taky do práce přijde nečekanej balíček a vždycky mi udělá radost. Tenhle od Instaxu a  ChupaChups udělal radost celýmu Sunu, protože jsem ty lízátka rozdávala celej tejden. :D



Radost mi udělalo i to, že jsem byla v časopise! Olalá, takovej milník v životě blogerky! Horší je, že jsem si tohle číslo Story nestihla koupit. :D Naštěstí už pro ně ale píšu další článek, tak můžete vyhlížet.






Kombinování košile a saka s teniskama je něco pro mě.



Několik z vás si všimlo, že jsem zase začala přidávat víc fotek ze sportovních aktivit a ptali jste se mě, jestli neudělám nějakej update článek. Noooo, udělám. Protože popravdě - od podzimu jsem to hrozně vypustila a teprve pár týdnů jsem zase zpátky v nějakým režimu a šíleně si to užívám. Takže o tom celým vám určitě napíšu. Navíc taky chystám sama pro sebe (nebo vlastně možná i pro vás) jednu skvělou výzvu, na což se mega těším. 



Další výzvou pro mě jsou taky schody na Vítkově. Pod Vítkov si totiž doběhnu celkem za chvíli, ale ty schody jsou pekelný. Nicméně jsem se zařekla, že se prostě hecnu a občas si tam na nich zablbnu. Naposled jsme tam s Kubou stihli západ slunce a bylo to naprosto nádherný, takže už proto stojí za to se tam vydrápat. 



A moje oblíbená venkovní aktivita - brusle! Hrozně dlouho jsem měla problém, že mě z bruslení bolely uši a nosit ve vedrech čelenku prostě nebylo uplně ono, navíc mě bolely i tak a celkově mi to pak kazilo celej dojem, ale teď (ťukťuk na dřevo i na zuby) je to nějaký lepší a já jsem v poho. Takže bych najednou chodila bruslit pořád. ♥



Jeden z velkejch dubnovejch zážitků byl koncert Imagine Dragons, na kterej chtěla hlavně mamka a já se několik týdnů marně snažila sehnat lístky za naprosto nesmyslný ceny. Když už jsem to vzdala a mamka se na mě naprdla, najednou jsem lístky sehnala a měly jsme strach už jen z toho, aby nebyly falešný nebo aby je nemělo víc lidí než jen my dvě. Naštěstí všechno klaplo, já si dala vítěznej taneček a mamka byla od první písničky v sedmým nebi. A já musím uznat, že takhle vlastnit stage a naplnit celou obří arénu jen tak někdo neumí - a Draci teda jo, totálně. ♥







Bejt turistou ve vlastním městě mě nikdy nepřestane bavit. Procházky po Starým Městě a vysedávání na vyhlídkách ve dne i v noci, to bych mohla furt. 





A první letošní Créme de la Créme. Prosim vás, příchuť čokoláda se solí je naprosto geniální. A slanej karamel taky. A levandule taky. A taky tiramisu, oreo a vlastně dost možná uplně všechno. #sorrynotsorry



Večerní toulky poloprázdnou Prahou. ♥







A už tradiční rána ve Spižírně.  







O Brixton Balls jsem slyšela několikrát, dokonce jsem to měla uložený jako to-try místo a pak jsem kolem toho zrovna náááhodou šla hladová a už to bylo. Vyzkoušeno, schváleno a doporučuju všema deseti. PS: Tady mám na puse ten EOS. 







V Urbanluxu pro nás připravili uplně nádhernou akci plnou krásnejch bot, ulítlejch ponožek, čerstvejch kytek a sladkejch dobrůtek. 



A pro vás jsme připravili Bloges Market. Respektive holky z Bloges Robes připravily a já jsem tam dovezla svoje oblečení na prodej. Bylo to skvělý, hrozně to uteklo a se spoustou z vás jsem si tam měla možnost popovídat. Děkuju děkuju děkuju!





V jednu chvíli tam bylo největší zábavou zkoušení paruk. Tahle šedivo stříbrná byla top a ve finále mě bavil i ten platinovej odstín dole. Kdo ví, co si na ty svý vlasy zas vymyslim. :D





Tohle pastelový sladění nebylo tak uplně náhodný...





Alex si mě totiž vzala do jednoho videa! Uvidíte brzo.





V Angelatu mají avokádovej sorbet. Avokádovej! Chápete to? Je to samozřejmě tak divný, až je to skvělý. A nejlepší v kombinaci s citronovým sorbetem, logicky. 









Vlasy zas na chvíli ve studeným odstínu a novej nejmilovanější kus oblečení - lněnej světle modrej  kabátek.



A první letošní Cafefinová zahrádka. A pak druhá, třetí, čtvrtá, pátá i šestá. Víc jsme jich snad nestihly, ale ruku do ohně bych za to nedala. :D Tyhle posezeníčka venku s vínem, ke kterýmu se občas přidá ještě nějakej salát nebo bun bo, jsou prostě skvělý.



Tady pro změnu jeden nasránek. Ať je to autentický, žejo. :DDD



Občas si dám v kavárně něco uplně jinýho než na co tam jdu. Tenhle talíř v Coffee Roomu je sice bomba a zasytí na půl dne, ale ve finále mi bylo líto, že jsem si dala něco, z čeho jsem vybírala rukolu a co nebyl chleba. Dominiko, Dominiko. :D



Říkala jsem něco o bun bo nam bu? ♥



Ještě jeden z těch nejpohodlnějších outfitů plnejch mejch oblíbenejch kousků.



A ještě jedno ráno v Cafefinu. Tentokrát s holkama z práce a dobrotama z farmářských trhů. I tak se to dá a i tak je to naprosto boží. 





Pravidelná beauty hodinka v Medicalu. Tentokrát s thermo gel lakem, kterej je letní hit, protože mění barvy podle teploty rukou. Tuhle srandu jsem si nemohla nechat ujít a rovnou jsem vám o ni domluvila i soutěž. Nezapomeňte se teda zapojit u mě na Instagramu! 





Vlevo odstín na teplý ruce, vpravo na studený. ♥



Tak doufám, že jste někdo došel až sem a že jste si článek užili! Já jsem si jeho psaní užila rozhodně, protože mě nejvíc baví si takhle všechno zpětně připomenout. Momentálně vám ještě chystám nějaký outfitový posty, ten cvičící update a rozepsaný mám i Střihy, tak uvidíme, kdy se tady co objeví.

Mějte krásnej den a načněte květen s úsměvem. ♥

Add your comment

  1. To teda bylo to dlouhý (což neber jako kritiku, ale jako pochvalu ;-)), ale došla jsem až na konec (a ze všech fotek jídla jsem dostala hlad :-). Užila sis prima duben... (a mimochodem, na té nasránkovské fotce ti to dost sluší)

    OdpovědětVymazat
  2. Květen začínám s úsměvem u tvého článku, který jsem přečetla jedním dechem až do konce :) a byl skvělý. Koukám, žes toho stihla opravdu hodně a z článku jde vidět, že sis duben užila.
    Vždycky, když máš v článku více outfitů, tak se pozastavím nad tím, v čem vlastně chodím já...a zastydím se nad svou černou (ne)kreativitou :D
    Taky celkem závidím, že ti to na každé fotce sluší, dokonce i na té nasránkovské! :D Eos jsem na tobě poznala hned :D a fakt ti sluší :)
    Přeji krásný láskyplný květen!

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle články mám hrozně ráda, moc ti to sluší a některý botky jsou úžasný, jsem úchyl na boty :D můžu se zeptat čím fotíš? vypadá to božsky

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle clanky jsou proste uplne nejlepsi! Krasny fotky Domi. To vypada jako hodne skvelej mesic! A musim rict, ze v posledni dobe se tvoje fotky fakt moc zlepsily! Mas novej fotak?
    Jinak ta fotka Alex je tak sladka.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Některé tvoje fotky jsou opravdu moc krásné. Jako jednoznačně vyhrává štěně. Škoda že mě někdo takový nechodí do kanceláře. Tak přeji krásný květen a těším se na další články. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Z outfitů se mi úplně nelíbí kombinace letních bílých košilových šatů a k tomu černých silonek s mokasínkama (na fotce bez saka, s ním zase dobrý). Jinak všechny ostatní outfity super. Hrozně se mi líbí (nová?) růžová mikča s červeným nápisem a ty chlupatý pantofle <3 A ty paruky jsou boží, v té platinové jsem, viděla Koki a vypadala skvěle, ty vypadáš báječně v té šedé. Lůca

    OdpovědětVymazat
  7. Teda ty jsi měla pěkně nabitý duben. Ale moc jsem si to kochání se fotkami užila! :) Moc krásné fotky a jsem ráda, že sis takhle užívala. Ty fotky s A u třešně jsou úplně boží. Jo a musela jsem se zastavit nad fotkou, kde máš tu dlouhou blond paruku. Fakt ti to slušelo. Už jsem to jednou psala a musím to zopakovat, myslím, že tobě by slušelo na hlavě fakt cokoli! :) Moc se těším na další články!

    OdpovědětVymazat
  8. Jedna lepší fotka než druhá! A ta fotka ze Spižírny je nejkrásnější <3

    OdpovědětVymazat
  9. tyhle články miluju ♥♥ vždycky mě úplně naladí, hlavně na jídlo teda :D a to tetování se mi na tobě mega líbí!! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. jako jedno z "nej" na tvém blogu beru to, že se zapojuješ do diskuze pod postama, reaguješ jak na ty pozitivní, tak i na primitivní útoky, chápu, že je toho hodně a někdy se to těžko dá stihnout, určitě není potřeba reagovat na každé "sluší ti to" ale u tohohle postu 9 komentářů a ani jediná reakce, ačkoli u novějších postů už jsi reagovala, určitě nevyčítám, jen upozorňuju, protože je dost klidně možný, že jsi prostě jen zapomněla, možná i vzhledem k tomu, že jsi toho teď publikovala hodně v kratších intervalech, což je btw tvé další "nej", blogy, kde se objeví jeden příspěvek za dva měsíce díru do světa neudělaj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áha, máš pravdu no, na tenhle článek jsem v rámci odpovědí zapomněla a mrzí mě to. Jen mám dojem, že takhle zpětně už se sem stejně nikdo pro ty reakce nevrací. Nicméně děkuju za info, dám si na to pozor.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤