What are you looking for?
středa 25. dubna 2018

TYHLE KALHOTY



A je to tady zase. Moje často opakované téma - fotit outfity nebo už to nechat plavat? Zjistila jsem, že mě hrozně bavěj ty moje "záchodový outfitový okénka" z kanclu a to i proto, že mi na ně často reagujete a je to milý. Oproti tomu mi ale málokterej outfit přijde hodnej toho, aby se zvlášť fotil na blog, protože většinu času chodím oblečená fakt uplně obyčejně. Na druhou stranu už jsem párkrát slyšela, že právě v tom je ta inspirace, že ukazuju naprosto nositelný věci a žádný módní výstřelky, co si nikdo z vás stejně nikdy nepořídí. Kolikrát mě teda taky nemá kdo vyfotit a když jo, tak se pak spíš vztekám, že ty fotky vypadaj divně, protože jsem si úplně přestala rozumět s portrétovým objektivem.

NICMÉNĚ!! Jestli si něco outfitovej příspěvek zaslouží, jsou to právě tyhle boží kalhoty. I na Instagramu jste mi je chválili, takže vám je dneska ukážu pořádně. A rovnou vás poprosím o radu - s jakým topem by ještě mohly vypadat dobře? Zatím se držím toho, že tím, jak jsou hodně volný, tak by top měl bejt upnutej a v týhle verzi z fotek se mi to fakt líbí. Přemýšlím ale, jestli to nezkusit i třeba s volnou košilí - třeba v tom nebudu jak v pytli, ne? :D Co myslíte, co byste k takovým kalhotám volili vy?

(Mimochodem, s těma i/y tady vždycky bojuju, vím, že to čtou i kluci, ale hádám, že radit mi asi nebudou...)
























Triko - TEZENIS / kalhoty - COS / kabelka - POMIKAKI via FASHIONPLANET / boty - VAGABOND via ANSWEAR / pásek - GUCCI / šperky - CALVIN KLEIN


Add your comment

  1. Tie nohavice sú perfektné! čiernu milujem, takže táto kombinácia sa mi veľmi páči! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Také nosím ráda pohodlné věci, ale za mě kalhoty teda nee (a ještě za ty prachy:-)). Myslím, že ani kluci z nich odvaření nebudou. Top je moc prima. Ještě by k nim dle mě šlo kvalitní jednoduchý bílý tričko s Véčkem. Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, chápu. :)) Je fakt, že kluci na to maj různý názory, v práci jsem třeba od kolegů zas dostala docela výsměch, ale to už jsem zvyklá, takže v poho :DD

      Vymazat
  3. Outfit je bozskej! Hned bych brala vsechny kousky. Takovy cerny kalhoty jsem si v posledni dobe taky zamilovala!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Ty kalhoty jsou skvělé, ale moc se mi k nim nelíbí ten pásek. Dobře budou vypadat s volnějším basic bílým, ledabyle zastrčeným tričkem nebo s topem z košilového materiálu na ramena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkusím i variantu bez pásku nebo s nějakým jemnějším :)

      Vymazat
  5. Kalhoty nadherny a moc ti slusi. Vrsek urcite upnutej, klidne i pupik ven, nebo nejake prustrihy, kalhoty jsou tolik decentni, ze to ukocirujou a porad to bude elegantni. Mas krasnou postavu, takze by byla skoda cela se zahalovat do volnych veci, at je to alespon nekde videt ;) Jsem nemocna na cisty boty, takze nemuzu jen tak prejit ty chudery "bily" podrazky, minimalne na foceni outfitu by si zaslouzily vypucovat. Ale jinak opravdu moc povedene. Luca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsi hodná :) a s botama souhlas no, všimla jsem si toho až na fotkách, nešla jsem v tom uplně s cílem fotit outfit, takže mi to nedošlo dopředu.

      Vymazat
  6. Ty jsi úplně nádherná. Ale nějaký barevný top (třeba červená, nebo modrá?) by byla podle mě TOP volba. Moc mě nebere totiz volné kalhoty, volný top.. popř košile.
    Ale uvidíš, tobě to asi stejně bude slušet 😊Dobrý článek !!

    OdpovědětVymazat
  7. Kalhoty s.... tilkem (na tělo i volné) + dzinova bunda (obyc/crop), rolak, triko se stojackem (s rukávy i bez), halenka s hlubokým vystrihem a dlouhý rukáv(?), moooozna i černý crop top s dlouhým rukavem :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rolák bude skvělej, to máš pravdu! Crop top nevím, já nenávidím koukající pupík :D a tyhle kalhoty právě nejsou až nad něj..

      Vymazat
  8. Opět krásný fotky!❤

    Mně se tenhle typ líbí i s obyčejným, trošku volnějším tričkem s nějakým nápisem (nejvíc černý s bílým!) nebo s crop topem. No....musím jít taky nakupovat! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Kombinace skvělá ♥ klidně bych zvolila i bílý top upnutý :-) Máš krásnou postavu, takže volnější tričko bych ani nedávala :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Sama mám pár párů volných kalhot a když k tomu hodím volný vršek přidává to zbytečně moc kil.:) Líbí se mi to takto s tím obtáhlým, nicméně je to hodně černé, možná zkusit jinou barvu? :) nebo něco přes to, co to rozbije?

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Většinou tvoje kalhoty moc nekomentuju, protože se mi nelíbí. Tohle je ale jiná - ty se mi líbí hodně a myslí, že ti sluší víc než různé upnuté slim (nebo jak se těmhle typům říká). Takže za mne tentokrát plus. S volnější košilí (možná částečně zastrčenou - u nějakého outfitu jsi to měla a nevypadalo to špatně) by to možná tak šlo.

    OdpovědětVymazat
  12. Takový jednoduchý outfit a jak může vypadat dobře. :) Kalhoty sice nejsou můj styl, ale tobě fakt skvěle padnou a v kombinaci s upnutějším tričkem vypadá všechno úžasně. Ten pásek to hezky oživil! ;) A dál bych asi volila spíš trička a tílka na tělo. Volnější by asi taky nevypadalo špatně, ale jak říkáš, hodně volné košile a trička by asi celkově působily jako když jsi v pytli! :D A to je škoda, když máš krásný pas! :) Když to máš, tak to ukaž! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já je teda žeru! jsou naprosto boží! A i ten TOP. Myslím, že jsem ti to psala i na insta, ale poslední dobou ti to hrozně sekne :)
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, kalhoty jsou boží, sama je mám ve třech barvách, v podobných střihách a nosím je od dubna do září! Kombinuji s upnutými tričky, ale i s bílou košilí a vypadá to dobře, troufám si říct! Krásný den :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, taky už jsem koukala, v jakých barvách je ještě mají :D Děkuju, taky se měj pěkně!

      Vymazat
  15. Tak ty jsou pecka! Krásně vynikne pas, dělají hrozně hezkou postavu :))

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě rozhodně upnutej a jakákoliv barva, ale takhle se mi to líbí dost! To šněrování to skvěle oživí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Stejně jako většina lidí tady bych se přikláněla jen k těm upnutějším vrškům :) Za mě třeba červený s 3/4 rukávem nebo by mohlo vypadat zajímavě tělové/béžové tílko a k tomu nějaký dlouhý výraznější zlatý řetízek na krk :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné fotky! Kalhoty jsou super, díky za super inspiraci! :-) Teď si zrovna chci také pořídit nějaké nové, něco volnějšího, v takovémto stylu. Jinak fotit outfity je určitě fajn, je to skvělá inspirace a tyto kalhoty bych opravdu kombinovala spíše s upnutějšími vršky, myslím si, že s volnějším vrškem by to nebylo ono. Simča

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤