What are you looking for?
sobota 2. června 2018

BLOGERSKEJ BALANC



Už o mně víte, že mám občas chvilky, kdy si radši řeším svůj život v offline verzi. Několikrát jsem se o tom zmiňovala a dá se to nejspíš odvodit i z toho, že se vytratila článková pravidelnost (jak jsem, sakra, stíhala chodit denně do práce a ještě psát obden články?!) a občas hledám balanc. Balanc mezi žitím online a offline. Balanc mezi lidma z blogerský sféry a lidma, co jsou uplně někde jinde. A snažím se sama v sobě vyznat a uvědomit si, kde se vlastně cítím líp a proč. 

No a když se pak podaří tak skvělá akce, jako byla právě středeční Instax párty, dojde mi, jak strašně jsem vděčná za tyhle možnosti. Za to, že jsem si tenkrát ten blog založila. Že jsem se na to nevykašlala po prvním hejtu. Že jsem kolem sebe vždycky měla lidi, co mě podporovali, co mě fotili a pomáhali mi. I to je totiž strašně důležitá součást každýho blogu. Bylo by hezký, kdyby blog stál jen na jeho autorovi, ale tak to (bohužel) být nemůže. Ty fotky musí někdo vyfotit. A jo, někdy je to šup šup a jde to samo, je to autentický, rychlý, člověk si stihne užít i ten moment jako takovej a fotku přidá potom doma v klidu, kdy už je rozvalenej v tepláčkách na gauči. To je ideální verze. Když se pak ale někdy sejde víc opačnejch scénářů - sedíme někde s holkama, vyfotíme sto fotek z každýho úhlu a pak každá hodinu upravujem fotku, vymýšlíme text a nahazujem fotky na Instagram a na stories, kafe mezitím vystydne, říct si toho moc nestihnem, protože se nevnímáme a pak zas musíme na nějakou akci, kde je zase něco potřeba vyfotit a nejlíp zase hned nahodit - mám chuť se z tohohle světa potichu vytratit. Protože nechci mít pořád v ruce telefon, pořád všechno sdílet. A nechci ani, aby to dělal ten, kdo ten moment tráví se mnou. Najít v tomhle ten balanc je těžký. V partnerství i v přátelství. A já proto někdy strašně ráda vypadnu z blogerskýho kolektivu a jsem s uplně jinejma lidma.

No a někdy svitne naděje, že i ten blogerskej kolektiv si umí užít společnou akci, strávit společně několik hodin a bavit se. Instax párty v Pragovce byla jasným důkazem. Instax má obecně nejlepší akce ze všech, to je fakt, proti kterýmu podle mě nemůže nikdo nic říct. Už loňská letní párty v K10 neměla chybu a ta letošní byla ještě o mnoho levelů výš. Dejte si dohromady stylový prostory, super hudbu, skvělý jídlo, výborný drinky, možnost tetovaček, workshopy s cupcakama, výrobu scrapbooků, pouťový labutě, světýlka všude, pastelovej dresscode a lidi, co se na sebe usmívaj a všichni jsou spolu v pohodě. Prostě tomu nic nechybělo. S holkama jsme si tam užily několik hodin, Vojta nám nafotil naprosto skvělý fotky a když jsme si s Alex o půlnoci volaly taxíka s kódem na jízdu zdarma, jen jsme se po sobě koukaly s širokým úsměvem a věděly jsme, že ta druhá je uplně stejně spoko a vděčná. 

Někdy je ten život prostě fajn. A dokonce online i offline zároveň. ♥







































Add your comment

  1. Hrozně ti to tady sekne, Domčo! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Haha, to jo, já jsem si to pak taky ještě u všech projížděla, bylo to krásný. :)

      Vymazat
  3. Jeeee, super fotky! Moc hezkej clanek. Vsem vam to moc moc slusi. <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky vyzerajú úplne on point!! Musela to byť podarená akcia!! To nadšenie je cítiť aj h tých fotiek
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Domii, takže jsi pastelový outfit nedodržela? :O :-) :-( Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jó, já jsem měla světle fialovou bundičku, na pár fotkách ji mám vidět hozenou přes kabelku. Jen ty fotky s holkama vypadaly líp, když jsem mezi nima byla černá. Večer už byla ale stejně docela zima, takže jsem pak taky ladila nakonec. :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤