What are you looking for?
pátek 15. června 2018

NEJSOU TEPLÁKY JAKO TEPLÁKY



Myslím si, že v životě blogera vždycky přijdou chvíle, kdy jste za něco strašně vděčný. Když vás nějaká firma překvapí a vy jste z toho uplně na větvi. A je uplně jedno, jestli jste bloger nováček a váš blog teprve získává pravidelný čtenáře nebo máte blog už nějakou dobu rozjetej a dost dobře vás živí. Já sama jsem zvyklá na super spolupráce, na dobře placený kampaně a tak nějak jsem už zvyklá i na to, že si díky blogu plním některý sny. Nemyslím to teď vůbec ve smyslu, že bych si toho nevážila, to určitě víte, protože dávám svojí vděčnost najevo dost otevřeně, spíš to myslím tak, že už mě jen tak něco nerozhodí v pozitivním (a vlastně ani negativním) slova smyslu. Na příkladu si to uveďme třeba na množství eventů, který jsou pro blogery pořádaný, většina z nich je fajn, málokdy je něco opravdu fail, ale málokdy je i něco tak strašně dobrý jako třeba Instax párty. Stejně tak mi chodí poměrně hodně balíčků a o spoustě dopředu nevím, takže jsou to vlastně překvápka. Většinou milý, protože překvápko je milá věc sama o sobě, ale dost často to jsou věci, co jsou vlastně uplně zbytečný a já je pořádně neocením. Když mi ale posledně volal kurýr, že mi veze něco od Pumy a já nic koupenýho k doručení neměla, málem jsem utekla z práce o několik hodin dřív, protože jsem se nemohla dočkat, co to může být. Když jsem pak doma vybalila tyhle naprosto skvělý zvonový tepláky, nad kterejma jsem óchala na jedný akci, kterou pořádala uplně jiná značka, byl to přesně ten radostnej pocit, o kterým píšu v prvních větách tohohle článku. 

No a protože jsem zrovna byla domluvená s Terezou, že půjdeme něco nafotit, bylo nad Slunce jasný, že můj outfit se bude točit právě kolem těhlech novejch tepláčků. Mrkněte teda na fotky, ze kterých jsem fakt nadšená, je to zas něco trošku jinýho, než u mě najdete obvykle, tak by mě zajímalo, co vy na to. ♥









































Add your comment

  1. Nějakou velkou růžovou tašku bych k tomu dala místo téhle malé kabelky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, souhlas, mohlo by být :) Akorát nemám neomezeně kabelek a tahle mi k tomu šla nejlíp :D

      Vymazat
  2. Podľa mňa sa ti tento štýl veľmi hodí, je to perfektne zladené, tie široké nohavice a to tričko plus tvoje tetovanie a dokopy to dava krásny celok! :) Mne sa to teda veľmi páči :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tepláčky se mi moc nelíbí, ale ten text, Domča, tetování, fotky jo jo jo!♥

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby misto 22 prakticky stejnych fotek bylo třeba 5-10 bylo by to snesitelnejsi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to super, ale já bych k tomu dala jinou kabelku, nemyslím ani nějakou sportovnější, ale jinou růžovou, klidně i malou, možná nějakou jednoduchou, trochu "futuristickou", minilalistickou.

    Magdaléna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdaléno, souhlasím, jak už jsem reagovala na komentář výše, bohužel nemám kabelky všech barev a všech tvarů, takže tahle mi přišla nejpoužitelnější, haha. :))

      Vymazat
  6. Ahoj Domi, tepláčky ti fakt sedí a dělají boží pas!! Líbí se mi i ten crop top, můžu se zeptat, ten střih je takhle fakt ohrnutý? :)
    Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuju!! Crop top je normálně volnějšího střihu, já jsem ale jeho konce zahrnula pod sportovní podprsenku, kterou mám pod ním, aby se to právě tahle stáhlo a vynikl pas. :)

      Vymazat
  7. Ten nadpis vystihl uplbe vsechno! Vidim to uplne stejne. Moc moc ti slusi Domi, hned bych si koupila uplne stejny.
    Teplaky jsou proste nejpohodlnejsi. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Mě by zvonové tepláky asi nenadchly - na cvičení mi to přijde nepraktické a jinam tepláky nenosím (ještě kdysi na vandru do spacáku :-)), na to je nemám dost v oblibně. Ale na druhou stranu - sluší ti to :-).
    MMCh - nejsem žádný extra fotograf, ale podle mne by některým fotákám prospělo ořezání oblohy, která je úplně nevýrazná, šedobílá (takže splývá s podkladem a třeba ta fotka, kde jsi na schodech vypadá jako okousaná ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, chápu, to je teď zas docela novej trend, nosit tepláky do města :))) ale moc děkuji!
      Co se týká fotek, taky chápu, jak to myslíš, nicméně ta obloha takováhle byla a já zas nejsem zastánce tak velkých úprav fotek, aby se vyloženě měnily barvy nebe. U těch schodů mě ten efekt okousání naopak strašně baví, haha. Ale je jasný, že se nebude všechno líbit všem, takže názor beru a moc děkuju za zpětnou vazbu - jako vždy. :)

      Vymazat
    2. Domi, já nemyslela měnit barvu oblohy (to nedělám taky), ale tu fotku oříznout tak, aby tam toho nevýrazného nebe nebylo tolik (třeba první tři fotky mohly podle mne být o cenťák až dva nižší).
      Na teplákový trend do města už jsem stará :-p (a nelíbí se mi)

      Vymazat
  9. Na mně by se mi určitě nelíbili, ale tobě sluší :-) Trochu mě tam irituje ta mašle upředu, ale tak i s tím by se dalo něco dělat...Každopádně k tobě se tento styl hodí, takže za mě 9 z 10:-) Prima pondělí!

    OdpovědětVymazat
  10. Fotky se mi moc líbí, krásně nafoceno! :) Ty tepláčky mě moc nezaujaly, nemám moc v oblibě široké nohavice, ale to neznamená, že na tobě se mi nelíbí. Ale zase jsem se aspoň pořádně pokochala tvým tetováním, které ti k outfitu fakt ladí! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tepláky vypadají super a tak příjemně, že se cítím pohodlněji jen na ně koukám :-D Přidala bych teda pár cenťásků na délku, ale jinak super. Sama jsem si teď dost oblíbila kombinaci širokých "overlong" kalhot v kombinaci s jednoduchejma bílejma teniskama typu Stan Smith, skoro vlastně od jara nic jiného nevezmu, ale řekni mi prosím, jestli máš na tuhle kombinaci nějaký reakce od chlapů, ten můj to tak nějak decentně hejtuje :-D Luca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt, jo? Vždyť už takhle je tahám po zemi! :)) Mě to právě taky hrozně baví a s těma chlapama, to záleží no. Jakože na culottes (ty 3/4 široký) mám hejt vždycky a víceméně od všech chlapů, na uplně dlouhý široký jen od některejch a zrovna tyhle sportovní mi byli třeba v práci od kluků i pochválený, ale přisuzuju to i tý dobrý značce. :D Jinak se asi od chlapů nedá čekat, že budou cokoliv volnýho a ještě dlouhýho chválit, bohužel.

      Vymazat
    2. Já myslím, že chlapi fakt nemají rádi věci typu pytle.. U nás stačí, když si koupím něco trochu volnějšího (třeba naschvál o velikost větší sportovní mikinu kvůli pohodlnosti) a vidím doma ty rozpačitý pohledy. :D

      Vymazat
  12. Tie tepláky sú asi najkrajšia vec, akú som túto sezónu zatiaľ videla <3 Musia byť aj extrémne pohodlné a tebe veľmi lichotia :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem trošku v rozpacích. Hrozně se mi to líbí, ale zároveň mi to přijde zvláštní - možná bych za sebe vyměnila kabelku třeba za ledvinku, aby to bylo více sportovnější, ale nemůžu nic vytknout - jen by mě zajímaly názory můžu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný! :) Já snad na ty názory chlapů udělám nějakou anketu! :D

      Vymazat
  14. Ty vogec, Domi, ty v nich vypadáš bombově. Já bych v nich byla jak tlustá mařena, která se zapomněla v devadesátkách:DDD.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤