What are you looking for?
pondělí 18. června 2018

TMAVĚMODŘE



Na celodenní pochůzky po městě volím pohodlnost. No nepovidej. Pohodlnost myslím hlavně ve smyslu outfitu, kde mě nic netlačí a nejde o nic upnutýho, v čem by se rýsovalo nacpaný břicho po pořádný porci zmrzliny nebo dobrýho oběda, boty, který neodřou nohy ani v náročnějších podmínkách a kabelku, do který se vejdou všechny moje nezbytnosti a zároveň neposkytuje místo na nesmysly, díky kterým by mě po celým dni bolelo rameno. Zkombinovat tyhle 3 požadavky a zároveň ladit a být s outfitem spoko, je podle mě docela oříšek. Tady jsem ale dala dohromady věci v jedný barvě - mojí aktuálně mega oblíbený tmavě modrý - a troufám si říct, že jsem to poladila celkem hezky. Tuhle kabelku a boty jsem si navíc pořizovala jedno k druhýmu a šaty z COSu můžou za to, že mám obrovskej problém nakupovat v běžnejch řetězcích, kde jsou věci za přijatelný ceny, ale logicky z mnohem horších materiálů. Asi to fakt funguje tak, že jakmile jednou člověk okusí nějakou vyšší kvalitu, těžko se mu potom vrací k něčemu horšímu. Podle mě to tak funguje napříč všema sférama lidskýho života a ve finále je to asi dobře - nutí nás to na sobě pořád pracovat, posouvat se výš a moct si užívat to, co život nabízí.





















Šaty - COS / kabelka - DOCA via FASHIONPLANET / boty - TOMMY HILFIGER via ANSWEAR / brýle - GUCCI / náhrdeník - SKAGEN / hodinky - CLUSE

Add your comment

  1. Tak něco na tento způsob nosím i já, takže líbí.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoduché, ale moc pěkné. Nejsem moc příznivec tenisek k šatům, ale v tomhle případě se mi to líbí (mimochodem nefunguje ti u nich link pod fotkami - chtěla jsem si je rozkliknout, protože nějaké podobné bych ráda ke kalhotům, ale nepovedlo se)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za upozornění, už jsem to opravila. :) Zkusila jsem navíc do článku přidat k některým fotkám i visačky, když na ně najedeš, rovnou se ukáže, odkud produkty jsou a za kolik.

      Podle mě tohle nepůsobí tak docela jako tenisky, jak nejsou moc sportovní, ale díky tý přírodní podrážce to dobře vypadá i k šatům.

      Vymazat
    2. Domi díky. A ty přidané visačky je super vychytávka :-)

      Vymazat
  3. Tak tohle ti opravdu sekne Domčo. Šaty bych hned zabavila! Jsou skvělý. Luca

    OdpovědětVymazat
  4. Mooc hezký, i když já bych asi zvolila ještě stáhnutí pasu - třeba obyčejným doma vyrobeným copánkem z lýka a na konci udělala mašličku s velkým modrým a bílým korálkem.. a asi vzala větší kabelku. Sluší ti to. Týna

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat, co to máš za velikost (tyhle šaty)? Nemám zatím s nákupem z COS žádnou zkušenost, tak pro představu. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosim tebe, je to dokonce XS, teď jsem na to koukala. COS má hodně volný a oversized střihy. :)

      Vymazat
  6. Domčo, ty brejličky byl skvělej kup! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc ti to slusi! Miluju ty boty i bryle. A ten feature s tim nakupovanim pres fotku je naprosto genialni! Super, ze si s tim tak vyhravas. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty brýle jsou nejvíc top! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit je naprosto boží! A ty boty <3.

    Pokud máš chuť, u mně na blogu právě běží soutěž s Dermacolem, tak se neváhej zúčastnit.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/2018/06/opojne-vune-dalek-soutez-dermacol.html

    OdpovědětVymazat
  10. S oříškem ses nakonec poprala a outfit je přímo na jedničku!
    I já bych se v něm cítila pohodlně a dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤