What are you looking for?
sobota 14. července 2018

ACH TY VARY



Tak trochu s křížkem po funuse? Jo, jsem si toho vědoma. I tak mi to ale nezabrání se ještě, o pár dní později, než by bylo ideální, ohlédnout zpátky do toho známýho města na kraji republiky, kam se pravidelně sjíždí "smetánka" z Prahy. Jak moc jsou ty uvozovky na místě si asi řekněte sami, haha. Znáte mě, já se občas hrozně ráda cejtím jako princezna a užiju si trochu luxusu, líběj se mi vyšperkovaný hotely, miluju drahý jídlo i oblečení. I ty boty na podpatku doma nějaký mám a to že je mám jen vystavený je nepodstatná informace, ale mnohem líp se cítím tam, kde můžu být uvolněná, na židli sedět v tureckým sedu a bez přemýšlení, jestli se to hodí nebo ne. Miluju sedět na zemi, když jsou všichni ostatní na gauči, miluju rozcuchaný vlasy smotaný do drdolu nebo nerozčesaný rozpuštěný háro, zmačkanou košili vytaženou zpoza pásku, kafe místo snídaně, když nestíhám a i to, jak pořád hledám sluneční brejle, telefon nebo čip od kanceláře. Jsem to já, neorganizovaná, ve spěchu a furt hladová - akorát ne jen po jídle, ale i po zážitcích a zkušenostech. A přesně proto pořád kývám na všechny nabídky, co se přede mnou otevíraj. A přesně proto jsem i letos vyrazila v rámci kampaně s Nespressem do Varů, přestože vím, že přesně tenhle typ akce je všechno, jen ne ten můj typ akce. Můj typ totiž rozhodně nejsou akce, na který se většina lidí přijde ukázat, kde má 99% lidí nos nahoru a hrajou si na něco, co vůbec nejsou, kde jde hlavně o to, co máte na sobě nebo jestli vám i po všem tom jídle drží rtěnka ani akce, kde se každej nejdřív fotí a pak až prožívá (spíš to ale ani nestihne). Věděla jsem, že po jednom dni ve Varech mě čeká několik dní na hudebním festivale, takže se to krásně vyváží. A vyvážilo, s holkama a s Kubou jsme si Vary strašně užili. Vypili jsme litry kafe - kombinace s ovocnými sirupy nebo alkoholem se totiž shledaly s velkým úspěchem, prochodili jsme Kolonádu křížem krážem, nafotili spoustu fotek a během toho si to stihli doopravdy užít. Nelítali jsme z filmu na film, neopili jsme se v žádným párty stanu po boku celebrit, neměli jsme napůjčovaný outfity od návrhářů a nefotili se na červeným koberci. Strávili jsme tam jeden den, udělali si to hezký podle sebe a vrátili se zase dom. 


Trvalo mi to docela dlouho, ale přišla jsem na to, že je to celý jen o tom, jakýma lidma se obklopujete. Když vám něco nevyhovuje, nedělejte to. Když vám je vedle někoho nepříjemně, jděte od něj pryč. Když se vedle někoho cítíte méněcenní, nesnažte se mu podobovat a jděte si radši po svým. Když jdete na posh akci (což prosim vás naše posezení v Nespressu fakt nebylo, nebyli jsme na žádný párty na červeným koberci s Moetem v ruce - uf), nemusíte být posh vy ani se tak chovat, přestože to k tomu svádí - vím o čem mluvím. O tom vám ale povím zas někdy jindy.


Mrkněte na naše veselý fotky a mějte krásnej víkend. ♥


































Add your comment

  1. Kdybych jela do Varů v době, kdy je tam FF, tak bych tam jela kvůli filmům. Jet se procházet po kolonádě v době, kdy je město plné filmových fanoušků a celebrit, co se tam musí ukázat, není nic pro mne. A vlastně ani nerozumím tomu, že někdo jede na akci, o který si myslí, že nebude pro něj. Proč - kvůli tomu, žes dostala pozvání na kampaň? Že sis takovou akci chtěla vyzkoušet? Nebo to přece jen byla trochu touha po tom nablýskaném prostředí se spoustou pozlátek a po fotkách, co budou dobře vypadat na blogu? Ale když jste si to užili... (a já taky nemusím rozumět všemu :-D).
    A teda na to, že jste tam byli jeden den, jste toho stihli ochutnat :-D - skoro na každé fotce jiný drink...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ... je to zadarmo a budou fotky na profil IG, který už díky tomu začíná být nudný, jen drinky, jídlo. Naopak třeba z Osla nebyly tipy vůbec na nic, maximálně na západ v přístavu.

      Vymazat
    2. Stáňo, já to mám spíš tak, že ráda v rámci nějaké kampaně vyjedu mimo Prahu. Tím, že pracuju na hodně věcech mimo svoji blogovou kariéru, tak nemám moc času na cestování a ráda využiju příležitost spojit kampaň s výletem a užít si společnej čas s holkama, se kterýma se jindy moc nepotkáme. Ale chápu, že to může působit tak, jak píšeš ty. A jak i přiznávám v článku, toho pozlátka si taky někdy ráda užiju. :)

      Vymazat
    3. Anonym - Podívej, já nejsem fulltime bloger a holt necestuju z místa na místo ani si pořád nekupuju nový a nový věci. Mám ale dojem, že spoustu lidí baví právě ta normálnost. Jestli tě můj profil nebaví, mrzí mě to, ale nic s tím neudělám, naštěstí je profilů tolik, že si každej najde to svý a nemusí sledovat lidi, co ho nezajímají.

      V Oslu jsem prostě fotila to, co jsme dělaly a to jsem sdílela. Nevidím důvod, proč bych měla kvůli fotkám na Instagram chodit do předražených restaurací jen proto, abych na ně pak mohla dát tip. Vedu to tak, že Instagram odráží můj život a ne že svůj život podřizuju Instagramu. Toť za mě vše. :)

      Vymazat
  2. ten zelenej overalnebocotovlastněje je hrozně super a stylovej!! Lepší než jakýkoliv půjčovaný šaty a posh outfity! :)) a s Kubou vypadáte zase tak nějak.. šťastně a spolu a že se doplňujete (ať už jako pár nebo kamarádi, to mi nepřísluší soudit)... každopádně moc hezky se na to kouká :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí na fotkách, když máš polootevřenou pusu a mini úsměv. Vypadá to přirozeně, nejsi v křeči a pohoda:D! Moc hezké fotky a hezký článek:)!

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky!!! Strasne moc vam to slusi. Urcite jste si to uzily.

    OdpovědětVymazat
  5. můj ty bože ❤❤ tvoje články fakt miluju!! je neskutečný, jak dokážeš být v tom (občas bláznivým) blogovým světě pořád normální a svá ❤ krásné fotky, muselo to být super ❤ ve Varech jsem byla jen jednou se školou na otočku a je to tam krásné, tak snad se tam někdy ještě podívám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤