What are you looking for?
pondělí 2. července 2018

ČERVEN V OBRÁZCÍCH



Když chystám tyhle pravidelný měsíční shrnutí, vždycky si uvědomím, že není vůbec divný, že nic nestíhám a že si přijdu permamentně ve stresu. Protože ke svý teď už v podstatě full-time práci v marketingu si nejsem ochotná odepřít ani normální život, na kterej jsem byla zvyklá před nástupem do práce a nechci, aby mi uniklo víc akcí nebo času s mýma nejmilejšíma, než je nezbytně nutný. A tak věčně pracuju i po nocích a v neděli pak spím do dvou do odpoledne, protože se snažím naspat hodiny na celej tejden dopředu - moc to nefunguje, ehm. 



Díky bydlení na Vinohradech můžu občas seběhnout na vínový posezení na Jiřák. Tam je zahrádka na každým rohu, případně skvěle poslouží i lavička v parku a my si s Alex nad těma pár skleničkama odvyprávíme příběhy minulých dní. Jojo, takhle se mi to líbí. ♥



Protože nerada sedím celej den v kanclu, snažím se měnit svoje pracovní místa. Střídám tam Sunní kancly s těma blogerskejma v Hubu a navíc ještě kavárnama, protože občas potřebuju nakopnout nějakou dobrotou. Třeba jsem takhle objevila dokonalý lívance v Cobře, kde se mi zrovna píše naprosto skvěle. 





Bezstarostnou a uvolněnou náladu si občas snažím navodit outfitama. Zrovna tenhle zafungoval suprově a já se těším, až tuhle "divočinu" (= protože kytky s proužkama jsou pro mě fakt hodně velkej výkon) oblíknu zas.



Uplnou náhodou jsem objevila Manifesto ještě dřív, než se objevilo na každým účtu běžnýho pražskýho instagramera, haha. Tohle stylový místo je boží, a i když bych nejradši ochutnala všechno, ceny mě většinou nasměřujou k hranolkám z Fancy Fries, který jsou naprosto doko a oproti všem ostatním věcem nestojej majlant. 



Na výborný hranolky teda chodím i do Vnitroblocku. Celkově se staly hranolky a zmrzka takovými mými dvěma letními guilty pleasures.



Tady jedna fotka z edice - Domča zásadně nenosí deštník a proti dešti se chrání čepicema. 



A tady z edice - ukaž občas Kubu, ať všichni přemejšlej, jak to spolu vlastně máte. :D O:)



Možná, že těch guilty pleasures bude nakonec víc, než jsem si myslela...



A proto se taky chodí pořádně cvičit, že ano. 



Konečně jsem se v mojí stojkový challenge posunula o kus dál, zvládnu už opřenou stojku na jedný ruce (a vydržím v ní o pár vteřin víc než jen na cvaknutí fotky) a postupně se dostávám i na další mety. Občas mám krizi z toho, jak pomalu to jde, ale ve finále mě to baví a fakt se těším na ty výsledky. 



Akorát už mě ve Fitinnu moc nebavěj stroje a tak i tam zkouším stojky do aleluja. 



A v tý Cobře jsem taky dost často no. Ty lívance jsou prostě nejvíc! ♥





Všímáte si někdy, jak odlišně se tváříte, když vás fotěj různý lidi. Já si toho teď u sebe hrozně všímám a musím se tomu uplně usmívat. Jak ten pohled někdy mluví za vše. 



Jeden výlet s bobíčkama.



Do (nejen) mýho milovanýho Adršpachu. Tohle místo je prostě naprosto kouzelný.





Vidíte, někdy se i směje! 






Ze skal pěkně zpátky do centra všeho dění. Prahu jsme totiž bráchově americký rodině museli ukázat taky. 



S mamkou jsem to námořnicky poladily. ♥





A druhej den pak v Cacau zkoušely novinky z aktuálního menu. Můj oblíbenej antipasto talíř totiž dostal jako bonus ještě hummus s pitou. Mňam mňam.



Hugo Spritz is the new Aperol. Minimálně pro mě teda jo. 



To říkám. :)))



A oxotea is the new iced latte. Haha, to uplně ne, ale občas ho za to kafe fakt měním. Osvěží totiž dokonale. A obsluha už si docela zvyká na ty naše požadavky na opláchnutou tapioku, protože to chcem mít fakt neslazený. I tak je to totiž mega dobrý, takže no need for added sugar. A jo, už se s tou angličtinou krotím, nevím, co mi je. :)







Mini outfitové okénko, ze kterýho to vypadá, že moje barevné spektrum je užší než kdy dřív. :D











O blogerský akce opět nebyla nouze. Třeba v Cacau nás učili vyrábět zmrzlinu a mohly jsme si pak s holkama ozdobit vlastní poháry. Vrhly jsme se do toho s nadšením, to je asi vidět z toho bordelu okolo.



Pracovní nebo popracovní pauzy ve Florentinu na kafi se staly tak nějak pravidlem. Milým pravidlem, na který se každej tejden těším, protože se tam ze všeho vypovídám. Navíc mě baví pozorovat lidi v těhlech hezkejch kancelářskejch prostorách a představovat si, co asi dělaj za práci.





Co se mojí práce týká, navštívila jsem třeba instagramovou konferenci Instameet. Sice doteď nechápu, v čem byla ta přidaná hodnota, která by stála za ty 3000,- za lístek, ale pro inspiraci akce pěkná. A prostory coworkingu OPERO teda naprosto doko. 



Dalším důležitým pracovním střípkem bylo Social Date, kterému jsem věnovala celej minulej článek. Tady v souhrnu ale taky nesmí chybět, protože jsem do něj směřovala velkou část práce za celej červen. 



Přednášela jsem taky v jedný z těch krásných kancelářských budov na Rohanským náměstí v Karlíně. Vždycky mě zajímalo, co za firmy tam je a jak to asi vypadá vevnitř. No, tak už to vím. :)))



Od marketingový práce se ještě na chvíli přesunem k tý blogový, k výběru těch nejlepších akcí, který jsem v uplynulým měsíci stihla. Třeba předváděčku nový Baťa kolekce. Opět cením hlavně prostor, fotoateliér patřící agentuře Bubble je naprosto skvostnej a nejradši bych v něm bydlela. 



Potřebuju. Protože perličky. Neasi.



To, co opravdu překonalo všechny aktuální blogerský eventy, byla dokonalá 4hodinová večeře s Notinem. Bylo nás tam jen pár a totálně si nás hýčkali. No jen se podívejte na to jídlo. Sushi bylo jako dezert (přičemž by nám to stačilo jako celý jídlo!), následovalo žebro s domácíma hranolkama a pak ještě talíř plnej dezertů. No co si budem, to hot body for summer se asi bude muset zase odložit na jindy. :D







Spojení MACu a Pauseterie dopadlo taky na jedničku a levandulovej gin s marshmallownem byl samozřejmě highlight celýho mýho dne. Ne-li rovnou týdne. 



Taky mi přišel tento boží balíček od samotnýho Petra Ludwiga, autora bestselleru Konec prokrastinace. Samozřejmě jsem čtení neodkládala na zítřek a pustila se do toho hned v ten den, co mi kniha přišla. NO FAKT!



Co se týká jídla, znovuobjevila jsem Nutric Bistro, kde vaří paleo stravu a maj všechno strašně-strašně-strašně dobrý. Pokud přejdete občasný zmatky, co tam někdy panujou a v případě rozvozu snesete nějaký to zpoždění, garantuju, že si skvěle pochutnáte. 



Skvěle si pochutnáte (dokonce bez těch zmatků) i v Grils v Karlíne, kam mě čas od času lákaj kluci z práce a odteď se teda nechávám asi zlákat pokaždý. Mňam.



Kuba odpromoval a slavilo se celej den!



No fakt, v Myšákovi jsme byli třeba 4 hodiny a ochutnali většinu nabídky. Zatímco vejce Benedict mě těžce zklamaly, na buchtičky myslím kudy chodím a nic lepšího jsem snad nikdy neměla. ♥





Víte, jak dobrý byly? Tak moc, že mi nestačila ta degustační porce, kterou jsem měla v "balíčku" k těm vejcím a musela jsem si dát ještě druhou porci zvlášť. Neskutečný, fakt. 





S Vojtou jsme nafotili fotky s dýmovnicema, který jsem strašně dlouho chtěla, ale pořád si nebyla jistá, jak na to. Z výsledných fotek vám nachystám celej článek, tady máte jen ukázku. Já jsem mega nadšená.





Mega nadšená jsem i z týhle svý investice. Takhle to svoje vysoký pracovní nastavení zužitkovávám.


Tadáá, tahle kabelka ke mě prostě dokonale sedí. Vždycky s sebou tahám milion věcí a sem se v pohodě vejde notebook, foťák, knížka i věci do fitka. A jídlo - prosím vás, začala jsem si občas i vařit!!!
 

Další vínová session na Jiřáku, tentokrát milovanej Cafefin, kde nás dávno všichni znaj.



A poslední střípky z června, rovnou z jeho posledního dne, kdy jsme pod touhou vypadnout na chvíli z města, vyrazili na výlet do Špindlu, kde bylo asi o 10 stupňů míň, než do kolika byl můj outfit a nohy mě z těch 20 kilomentrů budou bolej ještě pozítří. Ale tak aktivní odpočinek je taky odpočinek, žejo. 





Tyhle výhledy ale za ty tůry jednoznačně stojej. Nejen, že si při chůzi lesem krásně vyčistíte hlavu, tohle vám pak nahoře vezme dech. 



Pochybuju, že jste někdo došel až sem, ale pokud jo, tak se s váma loučím a těším se zase u dalšího článku. ♥ Papapa.

Add your comment

  1. Domčo, všude ti to moc sluší. Nepřičítám to žádnému fashion vývoji, je prostě vidět, že jsi spokojená/šťastná a to se do vizáže vždycky promítne nejvíc, ať má člověk na sobě cokoli, to ti moc přeju. Co se týká nové kabelky, je naprosto skvělý, že ses takhle odměnila. Každý, kdo už si někdy na nějaké podobné luxusní zboží sám vydělal, dobře ví, jakou to člověku dokáže udělat radost a navodit skvělej pocit a nikdy by to neshazoval. Takže prosim tě, doufám, že ti tu tvou radost nezkazily ty primitivní, závistivý komenty na instagramu (mě by ty lidi strašně sra*i !!!). PS: díky za varování před Benedictem od Myšáka, zrovna jsem se tam na ně chystala ;-) Luca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc a moc děkuju. Naprosto s tebou souhlasím v první i druhý části komentáře! ♥

      Vymazat
  2. Mám veľmi rada tieto tvoje dlhé články :) Určite v nich pokračuj!
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost, z těhlech měsíčních shrnutí už jsem si udělala pravidelnou kategorii blogu :))

      Vymazat
  3. Došla jsem až na konec :D
    Líbí se mi, jakou “proměnou” si prošla, je vidět, že jsi teď se svým životem spokojená a vyrovnaná a nemáš potřebu sdílet každy nesmysl :) hodně štěstí, ať se Ti daří i nadále! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Vy jste na mě teď nějací strašně milí, děkuju moc!

      Vymazat
  4. Dočetla jsem :-). Moc se mi líbí béžové kalhoty na úvodní fotce (a sekne ti to v nich).
    Pokud jde o víkendové dospávání - potvrzuji, že to moc nefunguje (a lety se to teda fakt nelepší).
    Jestli jste měli Adršpach tak bez lidí, jak to vypadá na fotkách, měli jste kliku. My tam byli v říjnu a stejně jsme se párkrát potkali s celým busem polských turistů ;-). Naštěstí my moc nechodíme těmi nejbovyklejším trasami, takže jsme jim vždycky unikli :-).
    A tvé fotky jídla mne vždycky připomenou, že bych taky mohla po práci někam vyrazit - zvlášť teď v létě, protože zahrádky, že....
    Hezké léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) To se hezky čte, díky!
      Adršpach jsme tentokrát fakt vychytali skoro prázdnej, měli jsme asi opravdu kliku, znám i to, jak šílený to tam někdy je. A určitě vyraz, je to moc fajn!

      Vymazat
  5. Tohle jsou proste jeste porad moje nejoblibenejsi clanky! Vzdycky tolik mnaaaam jidla a ty kytickovy culottes ti silene moc slusi!!!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Nalila jsem si skleničku prosecca a říkám si "kouknu se, jestli náhodou Domča nepřidala něco novýho".
    A ono jo, rovnou to nejlepší/nejdelší počtení!

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle články plné fotekznění jsou nejlepší! Vyjádří náladu a všechno ostatní více než tisíc slov ;) Moc ti to sluší a přidám se k ostatním, vypadás spokojeně. Ta vysmata fotka s Kubou je úplně bezkonkurenční :D ať už to máte, jak chcete, je to Vaše věc, aleže na té fotce vypadáte šťastně a vysmátě a to je fajn :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  8. Áno aj ja som jedna z tých, ktoré došli až do konca článku! Tvoje články, outfity i zhrnutia čoraz viac zbožňujem a preto ma to baví :) A áno ukáž raz za čas Kuba, nech sme všetci napnutí, čo a ako :D ako som a ja :D hahah... ale ozaj super mesiac, verím, že v nedele dospávaš ešte aj to, čo si nestihla a doplnas energiu ešte aj na dalsi týžden, ale vidieť, že počas mesiaca toho stihneš veru veľa.. v porovnaní so mnou je to o 99% viac hahah :D ja len chodím do svojje nudej práce, ktorú už z duše nenávidím a pociťujem "vyhorenie" a v mestečku, kde bývam, nie je ani len poriadna kaviarnička...takže asi preto milujem tvoje zhrnutia :)))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Podle komentářů pod fotkami jsi hezky rozjuchaná. :-)

    Ta společná s Kubou je nejlepší!

    Labský vodopád je super!

    Jen si vždycky říkám, kolik ty Domi musíš utratit za kavárny a restaurace a oblečení. :D Já jsem měla taky takové období a teď, když kupujeme byt a nezbyde nám ani na gauč, všechny ty útraty bych vrátila zpět a radši si za to v klidu zařídila vlastní bydlení. A že by se ty útraty pěkně sečetly. :D

    Žlutá mikča je super!

    Hezký červenec, Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale naprosto výstižnej popis :D

      Děkujeme. Co se týká těch financí, není to uplně lowcost režim no, ale třeba oblečení mám z velký části v rámci spoluprací, takže na tom neutratím až zas tolik - musím si ale zakazovat "náhodný cesty" přes Příkopy a tak, klasika. :D U jídla jde taky často o blogerský akce, kde nic neplatím, případně jsou to rodinný oslavy, jídlo s našima a tam taky neplatím vždy všechno, takže to rozhodně není ZAS TAK hrozný, jak se může z fotek zdát. :)

      Vymazat
  10. Labský vodopád je krásný. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, super článek. Líbí se mi, jak je dlouhej a plnej fotek (samozřejmě i textu)! Mega ti to všude sluší, vypadáš jako reklama na štěstí. Já vím, že to tak není vždycky, ale je hezký vidět spokojenou tvář. Moc ti fandím. :)

    https://cakovamichelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Domi, skvělý článek, jako vždy. :) Zajímá mě jedna věc :D Už jsem to viděla ve tvém outfitu z Norska v černé variantě a teď tady v tomhle s květovanými kalhotami. Ten crop top má opravdu takový jakoby "ohrnutý" střih, anebo je to nějak ohrnuté to tričko? Jen mně to zajímalo, děkuji za odpověď. :D
    Měj se hezky a ať se daří, Katka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, prosim tebe, je to crop top, ale má volnější střih. Já ho kombinuju se sportovní podprsenkou, která má dole tlustou gumu a pod tu zahrnu konec toho trička. Takže to pak dělá tenhle efekt. :)

      Vymazat
  13. Dočetla jsem :)
    Tenhle typ článků se mi moc líbí a máš všechny fotky tak krásně dokonalé :))) outfitová okénka se mi libí moc, škoda, že už nejsou tak pravidelná.
    Kabelka je pecka! A ta úvodní fotka je prostě skvělá! Když jsem ji viděla na instagramu, řekla jsem jen WOW, to je Domča? :) hezký večer, Verča

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkný článek:) Líbí se mi jak máš barevné kalhoty a proužkované triko, je to správná crazy divočina a sedí mi to k tobě a pak se mi líbí overall. Jinak docela koukám kolik jsi toho stihla zažít a také ochutnat. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤