What are you looking for?
úterý 31. července 2018

ČERVENEC V OBRÁZCÍCH



No,  takhle. Na tomhle blogu by rozhodně neměl vycházet sotva jeden článek za tejden. Nejste na to zvyklí ani vy, ani já, a jestli už náhodou někdo z vás jo, tak mě to fakt mrzí. A hodlám to napravit. Nechci vás zanedbávat a chci zase víc psát. I proto jsem před pár dny udělala jedno celkem zásadní rozhodnutí, ale o tom ještě uslyšíte později. Dnes vám ukážu spoustu fotek v rámci shrnutí z července, abyste tak trochu pochopili důvod, proč toho tady za poslední týdny přibylo tak málo. Měla jsem totiž navíc k práci uplně enormní počet aktivit a výletů v jednom měsíci. No jdem na to, tak to schválně posuďte sami. 



Začalo to celý výletem do Varů. Zabral sice jen jeden den, ale energie za tři. V příjemném slova smyslu, samozřejmě. 







Tohle je, prosím, totálně znavená Domča v nočním metru.



Hodně bylo tento měsíc i oslav. S holkama z práce máme krásnou tradici, kdy se oslavenec vždy bere někam na něco dobrýho. Tentokrát padla volba na IF Café.



Takovýhle hezký kamarádky mám. ♥





Spojení příjemného s užitečným je focení mýho oblíbenýho Medovníčku. Pejsky to navíc taky baví, jsou zvědaví a mně tak vzniká skvělej materiál. Ňuňu.



Konec Prokrastinace mi přišel od Petra Ludwiga do kanclu v uplně skvělým balíčku a já knížku hltám v každý volný chvilce. Navíc už teď vím, že se k ní budu časem vracet. 



Bobís. ♥



Druhou velkou událostí po Varech byl Rock For People. Hradec, jedna párty, dva klidný večery a oblíbená festivalová móda. 







Outfitové okénko jako důkaz, že jsem i chodila do práce (ale bacha, byla jsem tam víckrát než kolik je fotek, čestně!!). :D Všechno je jinak opět otagované na Instagramu v uložených příbězích.











Avotoast s hummusem? Co je víc?! ♥



V Praze vyrostlo nový super cool místo - Berlin Bar - a to rovnou kousek ode mě, na IPáku, kam to mám asi 5 minut a tak se není čemu divit, že jsme tam s Alex byly hned několikrát. Ta zahrádka nemá chybu a chutnalo nám všechno, co jsme si daly. Zvládly jsme snídani (tu maj teda celej den), večeři, kafe i drink. Chválíme vše a přes léto se odtamtud asi nehnem.  :)))







Kampaň s Cointreau nám sedla jak prdel na hrnec, tenhle drink jsme si totiž oblíbily už na jeho představení v Tretters a moct si ho udělat doma je BO-ŽÍ! Navíc jsme se u toho skvěle pobavily a tohle "pracovní" odpoledne pak protáhly skoro do rána, haha. 







Takhle na Jiřáku. ♥



A pak ještě takhle v Cobře. ♥



A vybalancovalo se to oblíbenou sportovní aktivitou, bruslením v Tróji.



I pracovně byl tenhle měsíc hodně zajímavej. Třeba tyhle šperky. Spoko spoko spoko!







A pak jsem odjela na Colours. Můj nejoblíbenější fesťák, spousta smíchu, protančený střevíce a tak málo naspanejch hodin, že to doteď nechápu. 





Zatímco u vás vyhrál outfit s červenejma kalhotama, u mě jednoznačně vedl právě tenhle.





Festivalový must-have občerstvení, logicky.



Tenhle měsíc jsem konečně trávila čas na svým balkonku, pořídila jsem si na něj i základní vybavení a skvěle se mi tam sedí s vínem, kafem a notebookem. Ať už tam pracuju, píšu nebo jen tak přemýšlím, je to jedno z mých "bezpečných míst", kde je mi fakt dobře. 



To teda platí i o Berlin baru, o kterém už byla řeč výše v článku.





Mimi Domi. Já bych si tak chtěla zvyknou na tyhle "nahý oči" a chodit tak furt!





Jedny domácí meruňkový knedlíky od Kubový mamky. Mňam je slabý slovo a to i kdyby to bylo napsaný capslockem! O:)





Jedna firemní akcička aneb po roce zase ve Veslařském klubu na Smíchově s mýma oblíbenýma.



A tady jeden progres, už to udržím dýl a nejsem uplně vychýlená, tralala. 

A kdyby vám náhodou neunikla ta krvácející noha, tak ano, tohle byl ten osudný trénink se skokamana bednu, kdy jsem si rozbila tlamu a místo abych s tím jela na šití, statečně jsem docvičila trénink a teď se mi bude půl roku hojit hlubokej strup a budu mít jizvu jak debil. Ale tak hlavně, že jsem byla statečná, pfff.



Abych neměla fotky pořád jen s kafem, žejo. Tohle je moje oblíbený letní osvěžení. To kafe mám totiž ráda teplý, ledový je jen velká nouzovka. Proto radši sahám třeba po tomhle čaji s mraženým ovocem. 





S Kubou máme Barabiznu jako takový oslavový místo. A tak když měl svátek, nebylo co řešit a já si během třech telefonátů s obsluhou nějak vykecala místa na poslední chvíli. Jojo, já když něco chci.... :))



Zkouška širokoúhlýho objektivu. 





A Domča ve Story, olalá! Tohle jsou ty milníky v životě blogerky. 



A Domča v Medovníku. :D To už není žádnej milník, ale naprosto pravidelná záležitost. Kde jinde fotit, než přímo u zdroje.





Další IF Café, tentokrát s ochutnávkou instagramově profláklýho citronu, kterej je teda naprosto dokonalej a stojí i za tu vysokou cenu. 



No a čtvrtou velkou věcí v červenci je dovolená u moře. Právě se s našima a s Kubou nacházíme na Rhodosu, kde máme vlastně nejspíš o trochu příjemnější teploty, než vy v ČR. A navíc se celý dny mácháme v moři na nafukovacím donutu. Ale o celým tomhle týdnu, kterej se nám dnes překlápí do druhý poloviny, vám povím v samostatným článku. Zatím jen ukázka toho, jak se tu máme a budu se tady na vás těšit zase příště. 





Papapa!

Add your comment

  1. Jeeeee, takovy krasny clanek! To vypada vsechno uplne uzasne a tolik dobryho papani, mmmmh. Ty outfity jsou taky skvelej napad!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouhý, ale přečetla jsem a okoukla i fotky a jako obvykle slinatla nad jídle. S výjimkou meruňových knedlíků. Ty jsem měla o víkendu dvakrát - jednou jsem je vařila na chalupě, po druhé doma, když přišel na večeři syn. A já umím taky dobré :-)
    Hezkou dovolenou (já se peču ve 32° v kanclu bez klimatizace :-()

    OdpovědětVymazat
  3. Tak z fotiek teda vidieť, že si ozaj mala počas mesiaca dosť aktivít :) A ja som sa veru čudovala, kde je Domča :))) Ale nie, ja milujem tvoje fotky..

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To byl teda pekelně nabitý červenec, ale tak to má být! Jen si užívej léto. :) Nedivím se, že jsi do toho všeho nestíhala pravidelně blogovat. Ale já si ráda na Tvé články počkám! :) Užívejte dovolenou! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyz jsi tak ve vsem uprimna, tak pro nereknes co delas s Kubou? Jaky je vtah mezi vami?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je ti do toho, anonyme? :D Týna

      Vymazat
    2. Ahoj Domi,

      moc hezká první půlka léta. :-) Ten Tvůj balkon je teda super, závidím!

      Užívejte na Rhodosu. Vypadáte teď s Kubou jako ještě více nerozlučná dvojka. :)

      Týna

      P.S. Přijde mi, že tyhle plavky ti nedělají pěkný dekolt a asi ti deformují prsa. Ale možná to tak jen vypadá z fotek na instagramu.

      Vymazat
    3. Zaprvé je to čistě moje věc a nemusím sdílet úplně vše, zadruhé stačí zapojit hlavu a mělo by to být jasný - jsme spolu na dovolený s mýma rodičema... :)

      Vymazat
    4. Týno, děkuju mockrát! Co se týká postavy, mám pocit, že ji takovou prostě mám, tak nevím :D

      Vymazat
  6. Krásne fotky a užívajte dovolenku ^_^ ❤
    www.DanyCuks.com

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto skvělej článek! Vždycky se u toho strašně nasměju, jak dobře a vtipně to je napsaný! :D

    https://adorkablewords.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Haha..tak s tou nohou tě úplně chápu :D já jsem si sice díru na noze neudělala ze skákání na bednu, ale takhle jsem si jednou v noci spala, když mě najednou probudila šílená bouřka doprovázená strašným lijákem..no a jelikož jsem měla všude otevřená okna dokořán, tak v té chvíli mě nenapadlo nic jiného, než utíkat po byte a okna zavřít.."nevýhoda" je, že nemáme koberce, takže jsem sebou pěkně po té mokré zemi flákla, zajela jsem pod židli, do které jsem narazila holení a spadla na hlavu :D otřes jsem pravděpodobně neměla, ale do rána jsem měla zakrvácenou nohu a pěknou díru v ni..což mi zůstalo doteď a to už bude skoro rok :D :D :D jinak krásný fotky a moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Domčo, držím palce, ať jste spolu s Kubou (zase) spokojení a překonáte všechny překážky dlouhodobých vztahů. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤