What are you looking for?
neděle 22. července 2018

COLOURS 2018



To zas bylo TAK super! Jsem zvědavá, jestli Colours někdy nějakej festival překoná, protože já jsem tak zamilovaná do toho areálu, že mi vůbec, ale vůbec nevadilo ani to deštivý počasí, který bylo první polovinu. Z tý první fotky je vám navíc asi jasný, že se to pak zlepšilo a zatímco první dva dny bylo na tři vrstvy, poslední dva dny byla i jedna vrstva moc, blázinec docela. Ale boží. Boží. Boží. Mám říkat něco víc? Asi by se to hodilo no, vím. Takže pojďme na moje poznatky letošních Colours.

▪ Kombinace nepromokavý bundy a kšiltovky je do deště uplně nej. Neprší vám totiž do obličeje a všichni, co jsou vybavení jen pláštěnkou, vám záviděj.
▪  Festival se dá užít naplno i za hnusnýho počasí. Stačí dobrý oblečení, dobrý parťáci a dobrý drinky. Easy peasy.
▪  Přivolat hezký počasí se dá. Protože nám se to evidentně povedlo.
▪ Kombinace ginu s černorybízovým sirupem a citronovým džusem je něco neuvěřitelnýho. Celej festival jsem nepila téměr nic jinýho.
▪  Téměř znamená, že občas jsem měla nedopatřením v ruce panáka Jegra nebo Jacka. Tihle dva jsou prostě nevyzpytatelní.
▪ Procházet areál a objevovat náhodně nový umělce nebo dát na kamarády, kteří maj vytipovanýho někoho, koho vy vůbec neznáte, se vyplatí. Fakt. Třeba takovej Jeremy Loops byl pro mě díky tomu objevem Colours.
▪ To, že neznáte zpěváka podle jméne vůbec neznamená, že ho neznáte. Třeba takovej George Ezra. Neznáte? Ale jo, věřte mi.
▪ Dva burgery denně a čtvery hranolky denně není ani zdaleka nic nemožnýho. A to ani víc dní za sebou. #neříkámnic
▪ Instax má nejen super foťáčky, ale i super zaměstnance, bez kterejch by tenhle festival nebyl tak cool, jako byl. Dík, dík, kluci!
▪ Rollsbros maj taky super zaměstnance. Jsou to sice všechno ještě miminka, ale určitě si k nim někdy zajděte, kluci vás budou bavit a zmrzka chutnat. Dík, dík, kluci!
▪Jakmile jednou vyzkoušíte make-up s třpytečkama na obličeji, už nikdy nebudete chtít nic jinýho.
▪I když máte pocit, že už se únavou neudržíte na nohou, Kygo vás uprostřed noci zaručeně probere a vy budete do dvou do rána skákat a ječet jak šílení. 

▪ A nejdůležitější poznatek tohohle festivalu - nezáleží na kapelách, ani na počasí, záleží jen a jen na tom, s kým festival trávíte a jestli si ho společně umíte užít na maximum. Ono to vlastně platí obecně pro život, nejen pro festivaly, ale tady se to, myslím, ukazuje ještě v několikanásobný síle. Tak.

Tolik k povrchním i hlubším poznatkům, haha. Mrkněte na fotky a dejte mi vědět, jakej outfit se vám líbil nejvíc - adepta na favorita mám celkem jasnýho! :)))






































































































A jako bonus jeden smutňák, co by se tam i přes totální unavu hned vrátil. A dal si hranolky, ehm. :D



Add your comment

  1. No fotky úúžasný! Ještě, že je ten Instagram! Při sledování stories jsem měla pocit, jak když tam jsem taky, hihi. :D A pokud jde o tvé outfity, tak všechny byly fajn, ale ten kde máš červené kalhoty mě úplně praštil do očí, jak ti to slušelo, ten byl boží. Jo a třpytky taky super. A ty mňamky! No museli jste si to náramně užít! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to chápu. Já jsem se právě proto neobtěžovala s natáčením koncertů a radši si je užívala bez telefonu, stejně to vždycky někdo natočil a někam dal. :D :))

      Vymazat
  2. úplně s tebou souhlasím! ♥ ♥ vůbec nezáleží na tom, kde člověk je a jaké je tam počasí..nejdůležitější jsou lidé, které máme okolo sebe ♥ to jde pak všechno stranou :D ty třpytky jsou super, úplně takové festivalové :D mně se nejvíc líbí ten třetí outfit s červenými kalhotami, ten je top ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já právě myslela, že ten poslední bude nej a on vede ten červenej :))

      Vymazat
  3. Mě mrzí, že jsem tam nemohla být, ale instagram tim byl tak zaspamovaný, že jsem tam vlastně skoro byla :DD Jinak co se outfitu týče, tak za mě ten s červenýma kalhotama ! Crop top bych sice vzala o něco delší, ale to je maličkost a navíc ty si tenhle můžeš dovolit :) Moc ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý fotky!! Ata mňamky <3 Strašně moc ti to na nich sluší, ale ten outfit s červenýma kalhotama je prostě TOPovka!! <3

    OdpovědětVymazat
  5. V těch třpytkách najednou taková víla. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja jsem vzdycky chtela na colours, to vypada naprosto uzasne!!!! Doufam, ze sis to poradne uzila Domi. Moc ti to slusi a to jidloooooo, mmmmmh.

    OdpovědětVymazat
  7. odkud jsou ty třpytky prosím? vypadají skvěle<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky z https://www.instagram.com/theglitterscz/ tam měly stánek. :)

      Vymazat
  8. Krásny článok. S tými trblietkami úplne súhlasím. Po minuloročnom festivale som ich mala všade, všade ale sú super! Inak krásne fotky! Na Colours by som sa chcela aj ja už o rok pozrieť! Inak Domča, ty si vždy bola pekná žena ale v poslednej dobe mám pocit že si ešte viac opeknela. Úplne super vibe ide z teba a to sa pozerám iba na fotky!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě příští rok přijeď, stojí to za to!
      A strašně moc děkuju, vůbec nevím, co na tyhle lichotky říct ❤

      Vymazat
  9. Ahoj Domčo, pár dní po Colors tu máme kauzičku - umělecký bojkot AB, který rozjel Tomáš Klus a přidávají se další osobnosti (v tuhle chvíli M. Ruppert, J. Macháček, I. Pazderková), týká se to médií ale i akcí které AB finančně podporuje, to asi nemusím rozvádět. Zajímalo by mě, jak se k podobným kauzám stavíš jako bloggerka. Bez ohledu na to, jaký je tvůj politický názor - dokážeš si představit, že by se tvoje politické preference (ať jsou jakékoliv, na to se vážně neptám)do budoucna nějak promítly do tvého profesního života? Že bys třeba z důvodu nějakého politického názoru odmítla skvělou nabídku spolupráce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zajímavej dotaz, děkuju za něj. :) Kauzu sleduju a jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Prakticky si neumím představit nabídku, která by byla natolik ovlivněná politickejma preferencema, že bych uvažovala o jejím odmítnutí, ale možný to samozřejmě je. Uvidíme, jak se to teď celý vyvine.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤