What are you looking for?
neděle 8. července 2018

OVERAL



Nejradši už bych vás zahrnula fotkama z Varů a z RFP, ale ještě předtím vám chci ukázat tyhle outfitový fotky, když už jsme si s nima s Kubou dali práci. Nebo "práci", šlo asi o 4 minuty focení, když jsme hladoví běželi na jídlo a po cestě potkali tenhle poloprázdnej altán (?), takže to bylo cvak sem, cvak tam. Když jsme s holkama řešily, v čem do Varů na ten náš jednodenní výklet dorazíme, shodly jsme se, že nic pře-fancy-ovaný volit nebudem. Slušný oblečení bylo samozřejmostí, ale žádnou róbu doma stejně nemám, takže jsem zvolila tenhle částečně lněnej overal z Lindexu doplněnej o krajkovou podprsenku, šperky značky Ellissi (aka Dominička má novýho klienta a musí jeho produkty ozkoušet na vlastní pěst), psaníčko LV a pohodlný pantofle od Bati ze slev. Celej den mi bylo pohodlně a po dlouhý době jsem si libovala v tom, že jsem nějakej outfit na akci fakt vychytala. Na Instagramu jste mi overal chválili, tak jsem zvědavá na hodnocení tady. 

Mrkněte na zbytek fotek a příště se hlásím s reportem z Varů. A glosou na téma, jak ten profláklej filmovej festival, kde nikdo nesmí chybět, vnímám já. 



















Overal - LINDEX / podprsenka - MICHAELA DUCKA FASHION DESIGNER / boty - BAŤA / psaníčko - LOUIS VUITTON / hodinky - CLUSE / šperky - ELLISSI / brýle - GUCCI

Add your comment

  1. Sluší ti to Domi, ale na tuto akci až MOC obyčejné.

    OdpovědětVymazat
  2. Altan je super název :D Taky jsme premysleli, jak to nazvat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Overal je krásný a myslím, že by ho (ještě) víc pozvedly sandálky na podpatku - třeba jednoduché zlaté by vypadaly krásně. :-) Ale chápu, že šlo také o pohodlnost. Psaníčko je super.

    Jo a protože je vše poměrně tmavé a už to začíná být utopené, nedávala bych tu tmavou rtěnku, naopak spíše něco svěžejšího, méně tmavé oči a třeba zlatý bronzer na lícní kosti. Prostě udělala líčení spíše odlehčené a do světlých tónů.

    Jinak ti to sluší a myslím, že overal i psaníčko byla super volba tak akorát na takovou akci a atmosféru. :-) Snad sis Vary užila. Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podpatky by určitě super byly, ale právě ta nepohodlnost už tolik ne. :))

      S rtěnkou naprosto souhlasím, se světlou by to bylo letnější, musím si nějakou pořídit!

      Moc děkuju, Týno :)

      Vymazat
  4. Bože Dominiko. Napíšu ti svůj názor a už si stěžuješ na facebooku. Když každá nechválí a nejásá tak už je to špatně. Už se nauč kritiku snášet. A na zkreslený instagramový pohled nedám, ale prostě hrát si na pohodovou holku s pohodovým oblečením a přitom se vztekáš kvůli každé kritice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosim tebe! :) Já si nestěžuju a rozhodně nepotřebuju žádný jásání. Zajímal mě názor lidí a tohle je prostě způsob, jak vyvolat diskuzi, zbytečně si to bereš osobně a jedinej, kdo se tady vzteká, jsi ty.

      Vymazat
  5. Krásně si to poladila. Outfit na kolonádu jak dělanej. Pantofle jsou skvělý,detail krajkový podprsenky taky. Hodila bych vlasy nahoru, kdybych mohla něco změnit. Luca

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké a na šperky se hned podívám. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě osobně to přijde moc tmavé, chtělo by to něčím rozbít. Nicméně hlavní je, že ty se v tom cítíš dobře Domčo.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá moc hezky, ale spíše se mi líbí tvoje vlásky :)

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to sluší!! ❤ taky po nějakém overalu už delší dobu pokukuju, ale pořád nemůžu najít nějaký, ve kterém bych se fakt "cítila" :D

    OdpovědětVymazat
  10. Overal se mi docela líbí, pantofle na den asi OK (MMCh - pohodlné pantofle od bati mi přijdou jako protimluv - koupila jsem si tam dvoje boty a oboje byly mimořádně nepohodlné, takže Baťa už nikdy), na večer by to asi opravdu chtělo spíš nějaké na podpatku nebo aspoŃ ne tak masivní.
    Co se mi nelíbí mimořádně je to psaníčko od LV.
    Měj se

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych tomu třeba říkala Tržní kolonáda, když se to tak jmenuje :D

    https://www.karlovyvary.cz/cs/trzni-kolonada-0

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se teda outfit líbí moc, krásně sladěné, a ty potetované ruce jsou třešničkou na dortu. Za mě jednoznačně palec nahoru :) Máte šmrnc, sex-appeal, nic tomu, dle mého názoru, nechybí :) Eunika

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se líbí jak jsi to nazvala :D! Připadá mi to vtipný (ale v dobrým). Overall je super. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Jak už jsem psala k druhému příspěvku, overal je TOP ! :) Asi bych si k němu dokázala představit i světlejší kombinaci kabelky & bot, ale tohle je fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤