What are you looking for?
středa 18. července 2018

ROCK FOR PEOPLE 2018



Tak mám dojem, že ve vlaku na Colours mám nejvyšší čas vám nasdílet fotky a dojmy z Rock For People, který už je za mnou. Já Rokáč nevnímám uplně jako festival jako takovej, protože tam nikdy nebydlím ve stanu a v areálu trávím denně jen pár hodin - většinou večer, kdy jdu na nějakou konkrétní kapelu. Když můžu využívat mama-hotel, být přes den s našima a s pejskama, tak nějak nemám potřebu trávit na hradeckým letišti celý dny. Tím spíš, když většinu kapel vůbec neznám a na užití si atmoféry mi stačí těch pár večerů za sebou. V tom budou Colours jiný, s Kubou tam budeme celou dobu a i přesto, že hlásej skoro povodně, nemůžu se dočkat. Tyhle zážitky jsou vždycky k nezaplacení.

Ale ještě zpátky k Rokáči, první den jsem si užila s Alex už od odpoledne a rovnou až do noci, protože jsme měly spoustu práce s focením a následným odpočíváním a oslavováním hotový práce (je důležitý, si to umět obhájit, žejo!). Určitě vám bude z fotek jasný, který jsou práce Matyho (už jen tou úpravou je to celkem zřejmý) a který jsou z dalších dnů, který jsem trávila s Kubou a s našima. S našima jsem byla na Rokáči už poněkolikátý a musím říct, že čím jsem starší, tím je to lepší a tím víc si společnej čas užívám. 

Kdybych měla vypíchnout jeden koncert, ze kterýho jsem byla uplně nadšená, byli by to rozhodně Skillet. K těm mám citovou vazbu už z mýho mladšího období a jejich výstup jsem si užila na maximum. Ve finále mi k zhodnocení, že to byl skvělej festival, stačí to, že se mi tolik líbili Skilleti, že jsem tam byla s dobrejma parťákama a že bylo krásný počasí. Tak schválně, jak dopadne hodnocení Colours (čím blíž jsme k Ostravě, tím víc prší). 


























































Add your comment

  1. Moc pěkné fotky!:) A počasí se má postupně zase zlepšit. ;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se ten kluk vůbec nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  3. Supr fotky :) A btw, zahlidla jsem vas tam jeden den :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsou hudební festivaly právě o tom, že objevíš i nějaký super nový kapely a ne že půjdeš jen na ty, který znáš? Ale možná je to jen věc názoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to určitě jsou. Akorát právě tím, že mám v Hradci rodinný zázemí, tak se mi tam nechce trávit tolik času v areálu, o to spíš, když tenhle typ hudby není uplně můj šálek a fakt si radši poslechnu jen ty věci, co znám. Oproti tomu na Colours jsem to vnímala uplně jinak a užila si strašně moc věcí, co jsem vůbec neznala. :))

      Vymazat
  5. Krásný fotky! Ty sluníčkový maj vždycky kouzlo. :) A moc se mi zalíbil ten šedivý overal s knoflíčkama. :D Doufám, že se vám počasí zlepší a těším se na fotky z Colours. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa tiež fotky páčia a samozrejme tiez tie oproti slnku..tie su uplne best v kazdom tvojom poste.. :) Maju svoje caro. Inak ja som nikdy na žiadnom festivale nebola..ale ak sa motorkarsky zraz ráta tiež, tak to ano a boli tam aj kapely aj v stane sme spali :D No čistá romantika hahah :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viiiiď, já jsem na ně uplně ujetá! ♥ To motorkářský musí mít rozhodně něco do sebe, zní to skvěle :)

      Vymazat
  7. Na mne je těch fotek v protisvětle trochu moc, ale chápu, že v podvečer to tak prostě vyjde. Taky se mi líbí ten overal (i když o praktičnosti mám vážné pochyby - já bych se bála, že to v něm jednou nestíhnu.... :-D). Jinak je to přesně typ akce, které jdou totálně mimo mě ... (pro mne jsou davy lidí vyloženě za trest). Ale nepochybuju, že sis to užila - každý je na něco jiného

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, jasný no, praktický to opravdu moc není, člověk jepak na veřejným záchodě nahej, ale tak co, jednou se to přežít dá :D

      Vymazat
    2. S těmi fotkami v protisvetle souhlasím. Přijde mi, že ve chvíli, co jste s takovým focením začali, nějak nemůžete skončit..

      Vymazat
    3. No jo no. Holt se nám to líbí. :)

      Vymazat
  8. skvělý fotky ❤❤ muselo to být super :) já letos byla na Aerodromu a největší zážitek mám z Lany Del Rey a Kodaline ❤ :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤