What are you looking for?
úterý 7. srpna 2018

RHODOS: MÁME DO-VO-LE-NOU



Ať jsme hezky up-to-date, mám pro vás rovnou další článek. A na tenhle si sedněte hodně pohodlně, dejte si k tomu nějakou dobrou limonádu, ledový kafe nebo třeba kýbl zmrzliny, protože vás čeká opravdu obrovský množství fotek. Na to, že jsem první den byla rozmrzelá, že určitě nebudu mít žádný dobrý fotky, tak jsme se s Kubou skvěle sladili a mám fotek, že bych se mohla minimálně na Instagramu tvářit, že jsem v Řecku třeba na měsíc, haha. To mě ale nebaví u ostatních, tak to nebudu dělat ani já a už vás jima pomalu přestanu zásobovat. Všechny vám totiž ukážu právě v tomhle článku, kde vám povím i o tom, co všechno jsme dělali a jak podle mě vypadá dokonalá dovolená u moře. 



Oba lety jsme měli noční, takže jsme po příjezdu na hotel vůbec nevěděli, co nás bude ráno čekat. Respektive naši to samozřejmě věděli, protože hotel vybírali podle fotek a doporučení od známých, ale já jsem díky pracovní vytíženosti neměla čas si to předem prohlídnout a tak jsem neměla žádný očekávání. Když jsem pak ráno rozhrnula záclony a viděla tohle, chtělo se mi skoro brečet radostí. Dokonalost.



Takhle nějak jsem podle mě vypadala celej tejden. S drinkem v ruce a s úsměvem od ucha k uchu. Vyrazili jsme totiž v mým oblíbeným složení - naši, brácha a Kuba. K tomu si přidejte nádhernej hotel, dobrý jídlo, pití, teplo, mořskej vzduch a žádný povinnosti. Tak strašně moc jsem tenhle tejden potřebovala a na většinu času se mi povedlo uplně vypnout.





Od Olympusu jsem si půjčili podvodní foťák (Olympus Tough). Ponořit ho poprvé do vody byly slušný nervy. :D Nicméně jsem měla vysněnou fotku, kdy bude jakoby půlka pod vodou a půlka nad vodou. Nějak mi samozřejmě nedošlo, že voda je jako lupa a když jsem viděla, jak to vypadá, málem jsem odpadla. 









Večery jsme trávili na tři různý způsoby - na venkovním baru, na balkoně nebo na procházce "městečkem" (bylo to jedna dlouhá ulice podél moře). Strašně se mi tam líbilo a každej kout mi přišel nesmírně fotogenickej. 







Hned druhej den jsme si pořídili nafukovací donut, abychom se mohli opalovat na vodě. Po dvou dnech se nám ho podařilo prasknout a a tak jsme šli rovnou pro další. Kuba půl dovolený bojoval za to, abychom si pořídili jednorožce nebo něco podobnýho, ale když nás to i na donutu během chvilky odfouklo na volný moře a my připádlovali zpátky uplně vyřízení, naštěstí si to rozmyslel. 



Tuhle sérii fotek miluju. 

















Většinu fotek na má samozřejmě na svědomí Kuba a já mu za ně ještě takhle veřejně děkuju - že to se mnou zvládl a trpěl ty moje výmysly a každodenní prosby typu "vyfoť mě tady a ještě tady". 



Některý fotky má na svědomí brácha. Třeba tuhle :DDD 



Tahle je taky dobrá. Utopenec.













Zatímco mým cílem večerních procházek bylo opravdu procházení se, Kuba šel vždycky za kočkama. A tenhle maličkej byl tak náš každodenní kámoš, kterýmu jsme nakonec kupovali i konzervu s jídlem, protože byl chudís uplně vyhublej. 



Naši už dávno vědí, že dovolená s dětma má jeden zásadní požadavek na vybavení hotelu - fitko. Ani ne tak díky mě, ale spíš díky bráchovi a Kubovi. Ti totiž chodili poctivě, stejně tak i mamka, zatímco já si většinou radši pospala a za ten tejden jsem zvládla cvičit jen dvakrát. Noaco, vždyť to byla dovolená.







Na pláži byli nejen ještěrky, ale občas se tam třeba taky prošla nějaká koza nebo ovce. :D













A my jsme fotili, fotili a fotili. Nad vodou i pod vodou. Nakonec jsem na to totiž kápli a povedlo se nám několik ucházejících fotek. Když jsem pak uplně poslední den přišla na to, že jsem nemusela fotit na automat, ale že má foťák režim přímo na podvodní focení, málem jsem si nafackovala. Tím spíš, když jsem viděla výsledný fotky, který vy uvidíte na konci článku. Vůbec se to totiž nedá srovnávat. :D



Pěkní lidé, co? Jsem si je musela vyfotit.



Kuba si zas musel vyfotit každou kočku, kterou potkal. Klasika.





Když chceš fotky v pohybu, ale na všech vypadáš jak mentoš - co ty prsty na ruce?? Nojono, snaha byla. :D







Donut vyměněnej za meloun a dost hezkej kluk.











... :D





Za západem do přístavu.





Bez jediný fotky proti slunci by to nebyl žádnej článek, žejo!





A za západem na útes.







nesmyslně krásný tyhle výhledy.





Skoro tam nefoukalo.









Naši se maj moc rádi, fakt.



A jsou normální, fakt.













A i když to byl skoro celej tejden válení na pláži nebo na nafukovačkách, zvládli jsme tam s Kubou zakomponovat i pár aktivit. Po neskutečným zážitků na skútrech dva roky zpátky (článek kdyžtak TADY), jsme chtěli na skútr znova. Srovnávat se to sice vůbec nedalo, ale sranda to byla a adrenalin jsem měla vyplavenej třeba na tři dny dopředu si myslim. Už při první rovince jsem totiž Kubovi ječela do ucha, ať mě vrátí zpátky na břeh a jezdí sám. :D







Abychom se k těm vodním skútrům nějak dostali, museli jsme si taky půjčit motorku. Respektive skútr, akorát zrovna neměli Vespu a tak nám dali tuhle sportovnější variantu, na který jsem si připadala hrozně drsně. 







Tohle je pro mě totiž synonymum dokonalý dovolený - válení, opalovačky a drinky vyvážený pár zajímavýma aktivitama. Kombinace motorky, vodního skútru a pak ještě paddleboardů se nám povedla uplně parádně. 









Když fotí Kuba... :D









Chill nejvyššího stupně. Tohle bylo naprosto skvělý. Na tyhle paddleboardy jsem dostala tip na Instagramu a opět musím ocenit, jak skvělý sledující mám. Paddly byly totiž obrovský a bohatě nám tak stačil jeden dohromady. Takže vždycky chvíli jeden pádloval a druhej se opaloval. Asi vám ani nebudu zkoušet tvrdit, že jsme se střídali spravedlivě... 







No a tohle je - prosim vás - ukázka, jak ten Olympus fotí doopravdy, když používáte hlavu a nastavíte si správnej režim. Není to dokonalý?! A nejsem já někdy uplně blbá? :D









No a to už je k našemu řeckýmu týdnu úplně vše a zase se tady u mě brzo zastavte! ♥

Add your comment

  1. Jeee, to je tak hezký. Nejen, že vám to s Kubou sluší, ale i rodičům. Je to děsně přeslazený, ale zároveň moc milý:). Jo a že Kuba miluje kočky je dost boží vlastnost. Naprosto ho chápu:D. Kočičandy jsou skvělý stvoření. No a jinak díky moc za fotky, udělaly mi radost:).

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, krasny fotky Domi! Strasne moc vam to slusi a vypada to tam kraaaasne, hned bych se balila a nekam vyrazila. :))))))
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii! Do konce léta času dost, tak někam vyraž :))

      Vymazat
  3. Nádherné fotografie <3 už som ich stihla obdivovať na IG O:)

    OdpovědětVymazat
  4. Fotek skutečně nálož, spousta jich je super (ty rybičky a taky ty s útesu). Škoda, že si na dovolenou musím počkat - hned bych koupel ve vlastním potu vyměnila za nějakou jinou vodu. Máme doma 30°, v kanclu mám tak 32°. Miluju teď cesty metrem do práce a nákupy v obchodním centru - jediná místa, kde si nepřijdu jak v sauně.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a s tím metrem to naprosto chápu, taky mi tam je nejlíp :D

      Vymazat
  5. Fotky jsou naprosto dokonalý! Už z příspěvků na Instagramu jsem si říkala, jak to štěstí z tebe úplně čiší. A tyhle fotky? Úplně z nich vyzařuje rodinná pohodička a radost. :) Myslím, že jste si to všichni pořádně užili. Když tak koukám, jak se vám krásně plavalo na Donutu, tak si jeden taky budu muset na dovču pořídit. A ještě musím říct, že vám to všude moc sluší (jo a postavička jak lusk <3). A máš moooc sympatický rodiče. :) Děkuji Ti za krásný článek, který mě aspoň na chvíli přenesl k moři.

    OdpovědětVymazat
  6. Na IG som doslova hltala tvoje fotky z dovolenky a na tento článok som sa tesila! Nádherné fotky a Domča tvoja postava je bodygoals!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky, snesla bych jich klidně ještě dvakrát tolik! Prozradíš, odkud máš ty červené a žluté kraťásky?

    OdpovědětVymazat
  8. Dominiko chci mít postavu jako ty!
    Jsi čím dál šmrncovnější baba!!!
    Je vidět že jste si dovolenou všichni užili. Krásný fotky i přesto, že píšeš, že jsi přišla později na lepší nastavení foťáku pro podvodní focení, líbí se mi všechny a líbí se mi tvoje outfity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ze všech těch komentářů takovou radost! Děkuju moc, Lucie.❤

      Vymazat
  9. Nádherný fotky!! Na IG jsem je hltala a čekala, jestli bude i článek a on je <3 strašně moc vám to sluší a z fotek jde vidět, jak jste si to krásně užili :) Mě teprve dovolená čeká s přítelem, tak jsem zvědavá, jestli si ji taky tak hezky užijeme :D Jinak vypadáš úplně krásně, čím dál hezčí a spokojenější..no a o Kubovi ani nemluvím, radost na něj pohledět :D

    OdpovědětVymazat
  10. Domi, moc hezké.. Museli jste si to užít. Nejvíce se mi líbí tvoje z boku se šátečkem ve vlasech a s modro-bílými plavkami a ta tvoje v modrých plavkách zezadu na paddleboardu. :-)

    Jinak mě napadla otázka, jak se třeba vaši staví k Tvému častému focení? Takhle to na mě dělá dojem, že jste se museli s Kubou fotit pořád dokola a stokrát za den, moje mamka by si asi o mě myslela, že jsem prdlá a kroutila očima..

    Joo a fotky rybiček taky senza.

    Kam se chystáte příště? :-)

    Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, Týno, to je docela otázka on point. :D Docela by mě zajímalo, co by ti odpověděla moje mamka, ale zkusím to nějak za sebe... Občas očima kroutila, to jo, na druhou stranu už je na to zvyklá a protože bylo pořád fakt hrozný vedro, fotili jsme v podstatě jen ráno, když jsme dorazili na pláž nebo pak večer outfity. Takže když nepočítám blbnutí ve vodě s vodním foťákem, což byla vždycky spíš sranda než nějaký velký focení, tak jsme mohli strávit focením třeba půl hodiny denně, takže pohoda. S Kubou jsme sladění a stačí nám pár cvaknutí a je to. :)

      Příště zatím nevíme, je to všechno v řešení. Zatím máme v plánu ještě pár výletů po ČR, Kuba chce na hory a já bych taky chtěla nějakej eurovíkend. Plus si pořád pohrávám s Bali, ale tam jsou teď furt zemětřesení, tak uvidíme.

      Vymazat
  11. Teda Domčo, ty nám kveteš do krásy. Já letošní léto vydělávala poctivě na notebook do školy, ale příští rok se chci taky nějak k moři podívat, už mi tenhle chill chybí.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásné fotky, jde viděť, že jsi happy a že jste si to užili.:) Kéž bych měla takové fotky z dovolené já.:) No uvidím co z těch mých nakonec bude. :D!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Ak je nieco, co si naozaj rada pozriem, tak su to uprimne a vesele fotky, z ktorych srsi radost. Podla mna nie je nic horsie ako prehnane strojene a silene fotky. A tvoje fotky aj clanky zboznujem. Sledujem ta od uplneho zaciatku tvojej blogosfery a vraciam sa sem cim dalej, tym radsej :) fotky su skvele, destinacia aj hotel vyzeraju skvele, s Kubom ste velmi zlati a priznam sa ze sa velmi tesim, ze ste zasa spolu lebo k sebe uuuuplne idete, postavu mas brutalnu aaaaa uz by som mal prestat, cele dobre ❤

    OdpovědětVymazat
  14. Domiii, krásné fotky a postava taky úplně top strop ♥ Pro mě taky nejvíc favorit fotka s šátkem v plavkách z profilu :)
    Mohu se zeptat, odkud máš prosím ty květované culottesky? :)
    DĚKUJU:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤