What are you looking for?
pátek 3. srpna 2018

NA RŮŽOVO



Čauky z nočního letiště na Rhodosu, náš let má nějakou tu hodinku zpoždění, takže tahle noc bude asi sakra dlouhá. Nicméně pro mě momentálně skvělá příležitost dát dohromady tyhle fotky z včerejšího focení v přístavu s nádherně narůžovělým nebem a outfitem, kterej už na Instagramu sklidil příjemné ovace. Oblečená celá v růžový běžně nechodím, ale na dovolený mám většinou všechno trošku posunutý a troufnu si na jiný věci. Třeba na krátký kraťasy a třeba na celorůžovej outfit. Doplňky jsem zvolila zlatý - sandálky na platformě, Karl mini kabelku a pár šperků na dotažení. Všimněte si (ne že by si toho šlo nevšimnout :D) hlavně toho božího nebe, který mi bude hodně, hodně, hodně chybět, protože v Praze teda takový nemáme.





























Kraťasy - H&M / top - ? / sandálky - BAŤA / kabelka - KARL LAGERFELD

Add your comment

  1. Ty jsi se teď rozjela - za necelý týden ři nové články :-). Sluší ti to. Jen u toho topu se neůžu rozhodnout, jestli to překřížení je zajímavý detail, který se mi líbí nebo jestli je to trochu divné... Topu to určitě dává šmrnc, ale nevím, jesli by mi to takhle u krku nelezlo trochu na nervy (a neměla bych pocit, že mne začíná někdo škrtit). Takže asi vlastně líbí, ale sama bych si to nepořidila :-D
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. I kdyz nejses uplne holcici typ co se tyka oblikani, tak ti to strasne moc slusi!!! Ten top je uzasnej, hned bych ho brala, haha. <3 A s tetovanim to je prijemnej kontrast. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslím, že ti růžová moc sluší. Taky většinou na dovolené upustím uzdu a oblíkám se trochu jinak než "doma". Nikdo mě tam nezná, takže si troufnu na víc! :D Jinak to krásný růžový nebe ti krásně ladí k outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se líbí hlavně lehoučký kraťásky. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti to slusi, tesim se na dalsi clanky z Rhodosu :)))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  6. To je neskutečný tohleto!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Růžová ti sluší a fotky jsou nádherné, ještě to nebe k tobě ladí.:) Pecka.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤