What are you looking for?
pátek 7. září 2018

PÉČE O PLEŤ S CHYTRÝM KARTÁČKEM LUNA FOFO




Péče o pleť je jedna z těch věcí, která mě nikdy nebavila. Dlouhý roky jsem nebyla schopná se naučit používat ani obyčejnou pleťovou vodu nebo používat denní a noční krém. Prostě ne. Když se mi pleť začala zhoršovat, logicky došlo na zkoušení různých krémů, který by mi ji daly dohromady. Díky tomu jsem postupně začala zkoušet různý čistící gely a krémy, žádný mi ale  nevyhovoval natolik, abych u něj dlouhodobě zůstala. Těch pleťových produktů mám dodnes doma strašně moc a různě je střídám. Dnes bych vám ráda představila nejnovějšího pomocníka v péči o pleť a to LUNA fofo, inteligentní kartáček na pleť, který vám vytvoří personalizovaný čistící program. Ještě před tím, než se dostaneme k tomu, jak to vlastně funguje, povím vám svý kroky v mý beauty rutině, který opravdu dodržuju. 


Článek vznikl se spolupráci s FOREO.


✔ Na pupínky vždycky používám něco s Tea Tree olejíčkem. Naučila mě to mamka a prostě mi to funguje.
✔ Před spaním si mažu obličej arganovým nebo levandulovým olejem z Havlíkovy Apotéky. Vůbec nevím, jestli mi to v nečem prospívá, ale je to tak příjemný, že to prostě dělám. (Expert :D)
✔ Ráno používám Vichy 69 Booster, kterej je na pleti tak neskutečně příjemnej a lehoučkej, že si ho beru i na všechny svý cesty nebo víkendy doma. Jednou jsem si ho zapomněla a normálně mě to rozhodilo, což se mi nikdy u žádnýho podobnýho produktu nestalo.
✔ Dodržuju pitnej režim a snažím se nejíst moc smaženého, sladkého a kyselého (neříkám, že je tahle snaha uplně úspěšná, ale víte jak... snaha se cení).

Kromě různých krémů, micelárních vodiček a čistících gelů jsem v rámci svých pokusů o pravidelnou beauty rutinu vyzkoušela i pár elektrických pomocníků. Už když se mi dostala do ruky LUNA mini 2 od FOREO, byla jsem z toho pěkně vykulená a říkala si, jaký vychytávky tahle moderní doba nabízí. A co hlavně, opravdu jsem se ji naučila denně používat - nejradši večer ve vaně. No a to jsem ještě nevěděla, jakej druhej produkt mi od FOREA přijde. Minulý týden jsem vybalila tehle roztomilej maličkej přístroj s názvem FOREO LUNA fofo



Co to vlastně je?

Opět se jedná o silikonovej kartáček na čištění pleti, nicméně tento je ještě o několik levelů výš. Je to totiž chytrý čistící kartáček pro všechny typy pleti, který se propojí s aplikací na telefonu (FOREO for you), která vám nastavení personalizovaný program pulzování LUNY fofo vhodný přesně pro VÁŠ typ pleti. 







Přístroj totiž obsahuje senzory, které detailně změří level hydratace a stáří vaší pleti a pomocí nějakého mně napřirozeného algoritmu vám podá feedback s tipy, jak o pleť nejlépe pečovat. Díky různým tloušťkám pulzujících výstupků přizpůsobí pulzování i jednotlivým oblastem (zejména T-zóně, která bývá mastnější než zbytek obličeje). Personalizovaný program čištění pomocí LUNY fofo se skrz aplikaci synchronizuje s přístrojem a další používání už funguje bez aplikace, přístroj si program zapamatuje a rovnou ho používá. Na obličej pak nanesete libovolný čistící gel a přejíždíte přístrojem po pleti a necháváte ho pulzovat. Pauzy mezi pulzováním vám napoví, kdy se máte přesunout na další místo. Výsledkem je čistější a prokrvenější pleť, méně černých teček a celkově svěží vzhled.

Foreo doporučuje každých 14 dní provést analýzu vaší pleti znovu, právě tím propojením s aplikací, aby vaše "skincare routine" byla aktuální a váš přístroj se tak držel toho, co pro vás vyhodnotí jako nejlepší









Já teda nevím, jestli vám tyhle supermoderní přístroje přijdou normální, ale mně vůbec ne, jsem z toho pořád uplně vykulená a musím říct, že i díky tomu se FOREO přístroje stávají mými věrnými pomocníky, díky kterým se na pleť soustředím i v širším měřítku, protože přece když už, tak už! Nemáte to taky tak? Já tohle vnímám i třeba v rámci cvičení, když už se totiž do nečeho pustím, mám tendenci tomu přizpůsobit i další věci (v případě cvičení třeba jídlo), protože chci vidět nějakej efekt.

A co jsem tak zjistila, moje pleť ohromně reaguje právě na pitnej režim, kterej se snažím si co nejvíc hlídat, podle analýzy ale stále málo, protože ji nemám hydratovanou dostatečně. Potrpím si taky na pořádný odličování - už pro mě neexistuje jít po párty spát namalovaná a odlíčit se až ráno. No a pravidelná péče v podobě těch tří bodů, co jsem psala v začátku článku. Určitě bych toho ale mohla dělat mnohem, mnohem víc a mít tak pleť hezčí, takže se nabízí otázka: 

Co vy a péče o pleť? Pojďte mě inspirovat a říct mi, v čem mám ještě mezery. :))

Add your comment

  1. nejblbější spolupráce všech dob.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč myslíš? Z tohohle komentáře si moc nemám co vzít.

      Vymazat
  2. Pani, to zni skvele, diky moc za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Spolupráce kterou vypověděla i DOmča Pokludová. Máš na víc DOmi,

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, vážně?!
    Asi historicky první tvůj článek co nemám chuť si přečíst. Proč v Té spolupráci i nadále pokračuješ, když ti taky lezlo na nervy, jak je rozšířena mezi všechny blogerky? Díky za odpověď, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsem už na začátku podepsala spolupráci dlouhodobou a protože jsou jejich produkty kvalitní a vyhovují mi, chtěla jsem tomu dát ještě šanci. Po tom, jak to bylo v první fázi skoro všude, nám bylo slíbeno, že teď nás bude zapojených mnohem méně, protože si FOREO z té zpětné vazby uvědomilo, že to opravdu lidi otravovalo. Zároveň si myslím, že by byla škoda na značku zanevřít proto, že měla jednu masivní kampaň. Já jsem sama zvědavá, jak se to nyní vyvine.

      LUNA fofo mi ale fakt přijde natolik zajímavá, že mi přišlo fajn se o to s vámi podělit a ukázat vám, co všechno existuje. Já jsem o tom totiž předtím sama neměla ponětí.

      Ale naprosto chápu, že nemáš chuť to číst a vůbec tě nenutím. :)

      Vymazat
  5. Ahoj,já za sebe musím říct že ta kampaň je úplně masivní a otrávná. Čímž se pomyslne dostáváme k bodu dva a to: nemůžeš za to. Já si myslím že lepší je jít na kliniku na botox,kyselinu, jehličky...než tohle. Když k tomu připojím kvalitní péči a masáž obličeje, mám to samý.

    OdpovědětVymazat
  6. Nepřijde mi, že by proběhla nějaká změna v masivnosti jejich kampaně :-) To už jsou snad horší jen ty od DW. Každopádně tahle věc je trochu mimo, mám doma silikonou houbičku z DM, měla jsem půjčené i to slavné Foreo a upřímně, nevidím rozdíl. Krom té ceny :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤