What are you looking for?
neděle 9. září 2018

SRPEN V OBRÁZCÍCH



Září začalo raketovou rychlostí a takovým sledem důležitých událostí, že se k článku za srpen dostávám až teď! Srpen pro mě začal dovolenou na Rhodosu, takže ho díky tomu beru za krásnej prázdninovej měsíc. Nemůžu říct, že bych se nějak extra předřela, protože stejně jako v červenci jsem i v srpnu měla hodně dovolený. Ale je fakt, že o to víc si pak člověk mákne v ty dny, kdy dovolenou nemá, žejo, to je logický. Nicméně... jdeme na srpnový vzpomínky, tři dva jedna teď!



Rhodos, válení u moře nebo přímo na moři, pohoda i výlety plný zážitků. Jojo, to bylo hodně fajn.





High Jump hned v den příletu z dovolený. Náročný, ale skvělý. A třpytečky ♥.



Sváteční pizza v Nuově. Co víc chtít.



Tajná oslava narozenin pro kolegu z práce. Prej mu bylo divný, že ho další kolega vede na Střeleckej ostrov zrovna v den, kdy tam začalo Prague Pride, ale podle mě oslavu vůbec nečekal a vypadal dost dojatě. Takže já si škrtám další úspěšnou misi. 



Možnost podívat se na střechu Kotvy v rámci nějaký akce s Alex nikdy nevynecháme. NIKDY! Protože západ slunce je tam naprosto neuvěřitelnej.





Konečně jsme se taky dokopaly k vyzkoušení nových kaváren v našem okolí. Třeba Happy Bean bistro a jejich pohankový lívance s malinovým přelivem jsme měly objevit už o dost dřív, chodily bychom na ně furt. 





Užila jsem si taky několikadenní hlídání pejsků, který mi táta přivezl. Dali jsme několik dlouhejch procházek a celý hodiny prováleli v posteli.



A tady pozornost pro ty moje kluky od dalšího z mých kolegů, jehož partnerka je oficiálně psí šéfkuchařka a založila svojí značku Hundebar. Jedná se o vyvážené psí krmení sestavené pouze a jedině z přírodních surovin bez jakékoliv chemie. Vy objednáte na míru vašemu chlupáčovi, psí šéfkuchařka uvaří v páře za teplot, které neuškodí vitamínům, ale dokonale ošetří suroviny, zabalí, šokově zmrazí a přiveze až k vám domů. Vy to jen hodíte do mrazáku a pak postupně podáváte. Easy as that. 

Na další fotce se můžete podívat, co degustační menu obsahujete a určitě mrkněte na web: Hundebar - první pořádné jídlo pro pejsky. Moji kluci to schválili okamžitě. ✔













Jeden šatovej moment.





A jídelní moment. Avotoasty přece v tomhle typu článku nesměj chyběj. Tentokrát z Berlin Baru, kterej je nejvíc dog friendly a tak bylo jasný, že se tam s pejskama musím stavit. 







Společně jsme taky vyrazili na chalupu, kde Toby pravidelně asistuje při tenisu a já nechápu, že to vždycky všichni ve zdraví přežijem. Představte si, že se snažíte vybrat údery a tenhle malej trouba jde po stejným míčku jako vy. 



V rámci jedný super last minute spolupráce jsem měla možnost strávit den s klukama z kapely BEMY a partou, která vyhrála od Ibis hotelu roadtrip + lístky na SZIGET festival. Poseděli jsme na Letný, prošli Prahu a večer dali ještě ve střešním apartmá Ibis hotelu párty. Za mě dobrý. 



Dobrej byl i tenhle večer, kdy jsem poprvé vyzkoušela kickbox, ke kterýmu jsem se odhodlávala strašně dlouho. Málem jsem tam umřela a druhej den už bych nejradši šla znova.



Grils poslední dobou uplně vystrnadil všechny restaurace, kam jsem ráda chodila na jídlo a většinu obědových schůzek si domlouvám právě tady. 



Takový ty milý momenty, co vykouzlej úsměv na tváři i během sebehoršího dne. ♥



Opět jedna šatová chvilka. 



Buddha bowl v Cacau. Jestli tam něco kromě acai musíte vyzkoušet, tak rozhodně tohle. Kombinaci všech těch chutí uplně zbožňuju. 



A příprava jedný nový spolupráce, ze který mám mega radost. 






Poslední záblesk festivalový sezóny, aneb jeden večer na Hip Hop Kempu, kterej jsme s holkama vyhodnotili spíš jako zombie apokalypsu a víc, než jeden večer bychom tam rozhodně strávit nechtěly. #princezny





Vzhledem k tomu, že srpen byl opravdu poslední měsíc, kdy jsme obě bydlely u Jiřáku, snažily jsme se toho ještě dostatečně využít, třeba takhle.



V práci jsme si dali jedno uplně skvělý focení, který mě zas na chvíli nabilo touhou vytvářet něco hezkýho,  dávat do toho víc, než je nezbytně nutný, nezpohodlnět a rozvíjet se někam dál.





Jeden z občasných náletů na Donut Shop. Říkám vám, že jinej donut, než právě od nich, už nechci dát do pusy. Tohle je totiž fakt nebe. Hlavně ten levandulovej, vždyť mě znáte. No a dalších pár #guiltypleasures na dalších fotkách. 















Jsou věci, co mi na mým aktuálním bydlení budou chybět. Třeba tenhle fotogenickej dvůr, kde jsme v situaci nouze nafotili s Alex nebo s Kubou spoustu super fotek. Nebo recepce, kterou tenhle dvůr má a kde mi přebírali všechny balíčky. Nebo ten soukromej balkónek. Tři boží kavárny přímo na mojí ulici, Starbucks na IPáku, kde si každý ráno dávám kafe a tak a tak. Ale těším se, co si najdu na tom novým místě.



Srpen byl v Elite Bloggers vyhlášenej měsícem transparentnosti a já jsem fakt ráda, že můj článek na tohle téma vás zajímal tak moc, že se rovnou zařadil mezi ty nejčtenější na mým blogu. 



Manifesto, který už vlastně asi nebude mít uplně dlouhý trvání a kam jsem chtěla chodit mnohem častějc, než jsem reálně chodila. Každopádně hranolky Fancy Fries si mě získali stejně jako poke bowl z Poke Hausu, kterou si pravidelně objednávám i do práce, nic lepšího totiž teď neznám.





Jakmile jsem zjistila, že takhle fotí iPhone X, přidala jsem si ho hodně rychle na první příčku mýho must-have-listu. Škoda, že kromě něj je na něm teď třeba i kuchyň, postel, pořádná matrace a tak. Blbý. :D



Víc barev, než jsem kdy na sobě měla. Ale dobrý, ne?



Střecha Lucerny. Taky dobrý. 









Jedna z nejzajímavějších sportovních (dejme tomu :D) aktivit v sprnu. Zkusila jsem si fotbal golf a myslím, že jako teambuildingová aktivita je to dost slušný. Občas nebezpečný, ale velká sranda. VELKÁ!



No a koncem srpna jsme si s Alex střihly láskyplnej výlet do Brna, o kterým už jste si mohli přečíst v tomu věnovaném článku. Každopádně to hodnotím tak, že je někdy fajn vyrazit "za hranice svýho světa" a podívat se na všechno z jiný perspektivy. :))

Add your comment

  1. Vždycky se ráda kouknu - a obvykle lehce "slintám" na fotkami jídel. Tentokrát mne zaujaly i výhledy ze střech :-). A jsem zvědavá, kam se posuneš s bydlením ;-).
    Ale jednu poznámku si neodpustím. Promin, ale dojet do Brna a prolézt jiné kavárny než ty, do kterých chodíš běžně, fakt není "podívat se na svět z jiné perspektivy" (to si představuju fakt dost jinak).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeej, tak to se musím smát teď, to by mě vůbec nenapadlo, že by to mohlo takhle vyznít. :D To vůbec nijak nesouvisí s těma navštívenýma místama, ale tím, že prostě člověk přemýšlí o tom, co řeší, trochu jinak, když je od těch věcí najednou vzdálenej. A že to prostě může pomoct se na věci podívat trochu jinak. :)

      Vymazat
  2. Pani, krasny fotky! <3 To vypada skvele, vzdycky dostanu hlad pri tehle randomech.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤