What are you looking for?
sobota 27. října 2018

BEAUTY OKÉNKO



Když jsem dostala možnost dotvořit čtveřici tváří pro novou značku dm drogerie a nafotit fotky společně s Míšou a Kristý z WNB a Sharlotou, byla jsem z toho nejdřív dost nervózní. Na druhou stranu hotová beauty blogerka není ani jedna z nás a z toho plynulo, že by to mohla bejt dost slušná sranda. Tak jsme dostaly na ozkoušení kupu produktů, vytvořily každá svůj unikátní look a společně nafotily pár ulítlejch fotek a následně tuhle naši společnou prácičku oslavily v baru a byl z toho uplně boží den/večer. 

No a protože jsem od vás měla spoustu krásnejch reakcí na stories, kam jsem dávala takovej mini beauty tutoriál na líčení s produktama z týhle kampaně a ve finále jsem z fotek i produktů samotných fakt nadšená, i tím, že jsou cenově dostupnější než skoro cokoliv jinýhoz kosmetiky, s čím jsem kdy měla spolupráci, rozhodla jsem se vám to všechno shrnout i do článku a ukázat vám zbytek fotek. Pojďme se na to teda vrhnout!

Značka 183DAYS přišla do českých dm drogerií až nyní a co si teda všímám, stojany jsou dost často poloprázdný. Vůbec se nedivím, ty věci maj tak roztomilý obaly, že nalákaj každou holku. Specifičnost týhle značky je to, že sleduje aktuální trendy až tak, že všechny svoje produkty po 183 dnech obmění a přijde s uplně jinejma. Takže je to vlastně celý taková jedna velká limitka a ta aktuální je plná třpyteček, což si mě (nebudem si na nic lhát) získalo uplně nejvíc. Barevně jsem se držela klasicky při zemi, narozdíl od blondýn, ale aspoň jsem sáhla po všem třpytivým, co jsem měla k dispozici. A tenhle načervenalej look jsem si tak oblíbila, že jsem si ho od tý doby dělala na každou večerní akci, na kterou jsem šla. Naposledy třeba tento týden na YSL beauty párty. Mým největším favoritem jsou rozhodně metalický rtěnky, co držej jak přibitý i přes jídlo a pití a paletka s úžasnou pigmentací těch třpyteček. No a nejvíc cute jsou samozřejmě zajíčci, na který mi přišlo nejvíc dotazů - černej je jako báze a bílej je fixační sprej.

Tolik k mému beauty okénku. :)) Mrkněte na fotky a dejte vědět, jak se vám s holkama líbíme. 































Add your comment

Děkuju moc za všechny komentáře ❤