What are you looking for?
pondělí 1. října 2018

ZÁŘÍ V OBRÁZCÍCH



Čauky, vy moji věrní! ♥ Ani nevíte, jak jsem ráda, že sem čas od času zavítáte a doufám, že máte radost, když se tady objeví něco novýho. Moc ráda vám dnes vysvětlím, proč je tady zase pro změnu pusto prázdno a na novej článek se čeká tak dlouho. Mým životem se během září prohnal uragán, tak trochu předpovídanej a očekávanej, ale že bych na to byla uplně ready a uměla s tím pracovat, to evidentně ne. Takže vám dnes povím o tom, proč jsem se občas hroutila po všech stránkách a občas dělala, jakože nic, že vlastně žádný velký životní kroky nedělám a že jedu v zajetejch kolejích a jsem uplně v pohodě, zatímco se ve mě klepalo všechno, co se klepat mohlo. Ale navenek jsem kámen - to už umim a docela to oceňuju. A taky jsem si díky tomu zvládla užít pár super akcí.



Tohle místo mě bavilo vzhledem k mýmu rozpoložení, kdy jsem právě měla pocit, že vstupuju všude tam, kde bych neměla a že prostě nedokážu jít tou jednoduchou cestou bez překážek. Radši vlezu všude, kde nemám, hlavně, abych si to nedělala jednoduchý.



Většinu nehonorovanejch nabídek na blog jsem poslední měsíce a hlavně týdny odmítala, protože no money, no funny, v mým případě spíš no money, no life, ale to je zatím jedno. Když jsem ale měla možnost být na fotkách pro Bruxx a jejich chobotnicový menu, neváhala jsem ani chvilku a posnídala tak to, na co normálně lidi choděj na večeři a hrozně si to užila. No řekněte, vy byste to snad odmítli? :))





Jedno odpoledne jsem se taky nechala hýčkat v MACu na Václaváku a zas a znova si začala pohrávat s myšlenkou nějakýho vizážistickýho kurzu, protože tohle chci umět se sebou sama!! 



Tohle bylo nejspíš poslední venkovní acai v tomhle roce. Je to láska, ale byla mi pak samozřejmě celej den zima. Divný, ehm. 





To líčení v MACu nebylo jen tak. Bylo k příležitosti fashion weeku, kterej se v Praze začátkem září konal a já, přestože se na těhlech akcích cítím spíš nešťastně, než šťastně, jsem zase neodolala a na pár eventů v rámci toho vyrazila. Celý tyhle svý dojmy si šetřím do samostatnýho článku, ke kterýmu se pořád odhodlávám, ale chtěla jsem vám ukázat aspoň těhlech pár fotek, který jsme s holkama cvakly na akci s Nespressem.









Chybět jsem nemohla ani na kokteil párty s Karlem, protože týhle spolupráce si vážím tak moc, že chci bejt vždycky všude, což ale asi nikoho z vás nepřekvapí, co? :)





Hodně času jsem taky trávila v práci. V Sunu. V Sunu, kterej už momentálně není tak uplně moje práce, ale k tomu se dostanu později. Tady jsme ještě poslouchaly informace o teambuildingu, na kterej jsme se chystaly a já jsem byla evidentně s nějakým bodem programu nespokojená. :D 



Fakticky to ale byla naprostá bomba. A to taková, že to jen těžko mohlo být lepší. Měli jsme báječně vymyšlenej program, všechno zařízený, nic se nepokazilo, bylo nádherný počasí, spousta fajn sportovních aktivit a taky večerního programu = víno a zpěv. A když řeknu, že jsem cestou domů měla na krajíčku, tak ani trochu nekecám. Nebo možná jo, možná to neskončilo na tom krajíčku. 





Další věcí, co byla na tomhle měsíci dost boží, byly moje nový spolupráce, ze kterejch jsem uplně nadšená. Třeba Naked Juices nebo sportovní značka 4F. S každou novou parádní nabídkou, kterou bych si dřív ani neuměla představit, dostávám další drive do blogování a uplně mě sžírá, že na to teď nemám tolik času, kolik bych chtěla a potřebovala, protože musím řešit jiný - životně důležitější - věci. Tak už aby to bylo všechno za mnou!



Snídaňos, aneb na odlehčení moje aktuální lívancová obsese. Dávám si je všude a omlouvám si to tím, že hledám ty nejlepší v Praze. JASNĚ NO.



A taky teda zase makám. Touha po stojce mě stále neopustila a příjemný je, že se ty moje výkony opravdu zlepšujou a cítím naději, že už brzo budu tam, kde mám zatím nastavenej cíl. Olalá!





Tuhle miluju :D



 Po-fashion-week-ový basic outfity. Je potřeba to nějak vyvážit a odpočinout si od všeho a od všech.



Další milá zářijová spolupráce. Tentokrát s Fashion Arénou, kterou zná každej milovník nakupování. S holkama jsme si tam byly nazdobit džínový bundy v rámci denimovýho měsíce a byla to paráda. Víc takových promyšlených spoluprací!







Tradiční Grils, kde si s kamarádem vylejem srdíčka a je nám zase hej!





Minigolfista v akci. Nešlo mi to a prohrála jsem, jak jinak. :D



Na druhou stranu mám krásný nehty a to se taky počítá. Začala jsem totiž chodit do Atelier D'Estetique, kterej mám od bytu na skoro pěší dochoz a nemusím tak zajíždět do Karlína jako donedávna. Zatím jsem mega spoko, tak dám vědět i dlouhodobější dojmy.



Ještě zpátky k lívancům - ty nejlepší maj v Cobře. Ale pro jistotu stejně pořád pokračuju v testování! :D





Outfit, kterej byl vyhodnocen, jakože to vůbec nejsem já a já se v něm přitom cejtila strašně dobře. Je to zvláštní, jak se ty reakce okolí občas vůbec, ale vůbec neshodujou s tím, jak to vnímáte vy.







Na ochutnávce vína. Vždycky jsem se ho chtěla naučit pít, ale pokaždý to má nějaký ale. Třeba takový, že se nepije Pálava a to mi vadí. Asi jsem ještě málo dospělá na pořádný suchý vína, nedá se nic dělat.



Od tý doby, co začal fungovat Wolt, tak nevyužívám na rozvoz jídla po Praze nic jinýho. Miluju tu aplikaci, jak je vymyšlená, jak funguje, jak dokonale zákazníka informuje. Jestli ještě neznáte a chcete vyzkoušet, tak na první objednávku máte s kódem DOMBYDOM 150,- slevu.





Ale nenechávám se ochudit ani o snídaně venku.



Nebo svačiny.



Nebo obědy s dezertama...



A občas, velice velice občas, i něco sama uvařím. Třeba banánový lívance.



Nebo smoothie bowl. To je ovšem velký vaření! :D



No a nějaký takovýhle velký praštěný boty si musím na zimu pořídit. Tyhle jsou asi šílený až moc, ale uvidíme, na jaký nakonec padne volba.



Pro dm drogerii jsme s holkama fotily suprovou kampaň. Každým dnem bude venku, tak jsem zvědavá, co na to řeknete!





Domča the motorkář. Jako zvykla bych si, asi jo, ale na wishlistu mám po bytu asi spíš auto. Ehm. EHM. To mi připomíná...žádný boty si nekoupim, nic si nekoupim, už asi nikdy si nic nekoupim!!! :D



Můj oblíbenej kancl a fotky pro EOS.





A nejen pro EOS...



Ještě jedna fotka pro mami a babi... A dostáváme se pomalu k tý nejvážnější věci. 



Tahle fotka je památeční. V tenhle den jsem totiž podepsala smlouvu na byt. Můj byt. Můj uplně novej vyvoněnej byt, kde není ještě vůbec nic. Jen koupelna a jinak holý zdi. Takže teď se ukáže, jak dospělá jsem a co všechno vydržím. Několik dnů (možná týdnů) před podpisem jsem byla střídavě v ohromný euforii a střídavě si rvala vlasy a hroutila se navenek i tajně uvnitř. Podepisovala jsem to podle mě uplně bílá a pak...pak už jsem se sžila s vědomím, že je to moje. A že s tím budu mít dalšéch třicet let dost velký starosti. Ale je to moje. MOJE. Olalá! OLALÁ!



A tak nastal kolotoč cest do Ikey. A prouzdání po webu Ikey. A sledování všech možných inspirativních profilů s interiérovým designem. A Pinterestu. Aaaaa všeho možnýho. A taky kolotoč naprosto zoufalýho smíchu, když každej den zjistím, co všechno je k tomu potřeba zařídit a vymyslet a s čím vším si vůbec, ale vůbec nevím rady. 



Ale na svý oblíbený barevný kombinace už jsem přišla, takže aspoň něco si můžu odškrtnout ze seznamu. 



A že je ten seznam pěkně dlouhej. A škrtám v něm tolik, že jsem si potřebovala po několika letech založit penál! A tak jsem vyprázdnila kosmetickou taštičku, co mi v létě poslalo Notino jako parťáka na cesty a na festivaly a naplnili mi jí samejma suprovejma věcma a miniaturkama a udělala jsem si z ní penál. Multifunkční dárky mám ve finále nejradši! :D



A unicorní highlighter můžu klidně nosit i v penále, když už mám takhle hezkej a velkej, no ne? :))



No a to jsem zapomněla rozvinout tu linku s tím, že už vlastně nepracuju v Sunu. A že těch změn obecně je vlastně ještě víc a jedna je důležitější a větší než druhá. V podstatě jsem v životě měla na začátku září 4 stabilní věci a zbyla mi jedna jediná, hustý. Fakt hustý.

Tak uragánům v životě zdar a všem přeživším taky! 

Já se na to všechno, i přes ty nervy a strachy, těším jako blázen! A vás beru na tuhle svojí jízdu životem s sebou, jo? Tak držte palce!

Add your comment

  1. Domii, cheers na další životní etapy a nový zítřky?! ❤️ Hodně štěstí přeji!

    Jsem ráda za každý článek, který napíšeš a za každou věc, kterou sdílíš! Jsem ráda za inspiraci nejen v jídle nebo outfitech, ale i za tu životní!
    Jsem ráda, že jsem začala číst tvůj blog a sledovat tvůj instagram. Stále mě to baví a tak doufám, že to takhle ještě nějakou dobu zůstane!
    Joo, tak ať se Ti daří plnit si svý sny! ❤️
    A ikdyž tě neznám osobně, mám tě ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké čtyři stabilní věci?

    OdpovědětVymazat
  3. Chápu, že nechceš sdílet naprosto podrobně vše o soukromém životě, ale nechápu, proč na to nalákáš, celý článek je na tom prakticky založený, a pak nic kloudného nesdělíš... (o bytě i Sunu jsi psala už na instagramu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda nevím, ale přijde mi to konkrétní až až. Delší článek už by snad nikdo nečetl a je přece logický, že když to jsou pro mě důležitý témata, budu se k nim vracet i v dalších článcích. :)

      Vymazat
  4. Gratulace k bytu, užij si zařizování (a nespěchej na něj - do začátku stačí postel ;-)).A pak se pochlub výsledkem (MMCh - jaké jsou tvé oblíbené barevné kombinace, do kterých budeš byt ladit?). Trochu ti ho závidím - myslím zařizování v euforii z nového bytu. já sůj první byt zařizovala v době, kdy jsem nejen neměl moc peněz, ale navíc ještě nebl žádný výběr nábytku. Takže první čtvrt rok jsem žila s panelákovou kuchyňskou linkou, vestavěnou skříní, protekčně sehnanou lednicí, starou židli a postelí vypůjčenou od kolegyně. Místo sedačky jsem měla na zemi spacák :D. Jo, to už je dávno ...
    A držím palce, ať jsou všechny změny, pracovní i další, k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju, těším se na to hrozně moc a postel by mi teď ve finále taky stačila! :)))

      Vymazat
  5. Zase krásný shrnutí uplynulýho měsíce! :) Věřím, že teď toho máš opravdu hodně a stíhat do toho ještě blog je asi náročný. Každopádně Ti moc gratuluji k novému bytečku, ať se ti tam hezky bydlí a doufám, že nás necháš maličko nakouknout do nějakýho koutku, až si to tam pěkně zútulníš! :) Jinak tvůj výraz v Sunu mě opravdu pobavil, takhle se já tvářím 24/7, ale i ostatní se tváří velmi pěkně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju, rozhodně vás nakouknout nechám, sama se na to moc těším. :)

      Vymazat
  6. Ooo gratulujem k pozitívnym životným zmenám! :))
    Pripájam sa k tým, ktorých by zaujímalo zariaďovanie tvojho bytu a zároveň aj odchod zo Sunu - bola som na poslednom Social Date, tak ma to teraz trošku zaskočilo. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! O práci chystám celej článek, neskončila jsem úplně a třeba Social Date budu mít nejspíš na starosti i nadále. :)

      Vymazat
  7. Ahoj Domi, kvůli práci sleduji hodně blogů (hlavně teda fashion), ale i ten tvůj. Líbí se mi dlouhodobý vývoj u většině blogerek, jde to pěkně nahoru. Za poslední měsíce si dost změnila styl a píšeš i méně. V něčem velmi pozitivní vývoj, v něčem negativní, tak je to vždy. Co se mi nelíbí, že je ten tvůj blog ve všem takový napůl..nedotažený do konce poslední dobou. Co se týče ještě tvé sdílnosti ohledně osobních věcí, tam vidím negativní krok. Je naprosto v pořádku, že nechceš tolik sdílet své soukromí (i když jsi hlavně díky tomu získala spoustu čtenářů), ale nelíbí se mi, kterým směrem si sem vydala. Myslím, že si svůj blogový přístup momentálně sama hledáš. Vše jen naznačuješ ve článcích, často píšeš něco ve stylu "o tom příště" a celkově to na mě působí jako výsměch čtenářům "to byste chtěli vědět, co?" Tvůj blog byl dříve převážně zaměřený na tvůj osobní život, teď už není a je velmi těžké vést lifestylový blog bez konkrétního zaměření, ale jde to. Doporučuji o malinko jiný přístup a dát tomu hlavu a patu. Věřím, že najdeš svůj styl. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář a názor. Výsměch čtenářům to rozhodně není a jediný, co už nesdílím tak do hloubky, jsou moje vztahy, protože tady z toho nechci dělat bulvár. Až bude co sdílet, tak to ale rozhodně udělám. Nicméně děkuju za zpětnou vazbu, uznávám, že uplně dotažený to teď nemám a chvílema plavu v tom, jakým způsobem a jakým směrem blog vést. Zamyslím se nad tím, takže ještě jednou děkuju. :)

      Vymazat
    2. S tímto komentářem zcela souhlasím. Naprosto chápu a respektuji, že nechceš sdílet své soukromí - ale v případě, že to nechceš sdílet, tak si myslím, že bys o tom neměla psát vůbec.. V článku celou dobu píšeš, jak se toho hrozně moc změnilo, jak jsi udělala to a to, ale vlastně se téměř nic kloudného (kromě koupě bytu) nedozvídáme. V tom případě jsi to měla udělat jen na bázi každoměsíčního "září v obrázcích" a ukázat všechny pro tebe důležité věci, o které se chceš podělit - a o těch, se kterými se dělit nechceš, tak vůbec nepsat. Trošku to pak shodí celý ten článek.

      Vymazat
  8. Proč jsi skončila v Sunu? Platili málo? A jaké jsou ty 4 věci? A která ti zbyla? Otázky. Furt jenom otázky. Chudáci my čtenáři z toho máme hlavu v pejru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD Umírám. Abys neměl hlavu v pejru, tak ti na něco odpovím.
      Sun platil hodně, ale mně nejde o peňáze, přece! 4 věci jsou 4 věci a zbyla mi rodina, přece! V pátek mi dlužíš drink, pac a pusu.

      Vymazat
  9. Jako vzdy super fotky a uzasny jidlo, ja vzdycky dostanu takovy chutne pri tvych randomech... :)))))

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek Domi ! Do nového bytečku se stěhuješ s Kubou nebo sama ? :)
    D.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já nevím, mám ráda tvoje články a hlavně tyhle, ve kterých jsou převážne fotky a k nim popisky, ale jak už tu bylo naznačeno, nevím jestli je úplně dobře uchyceno, to napínání o “důležitých věcech”. Chápu je to tvoje soukroumí, ale rozhodla jsi ho sdílet a je jasné, že čtenáře to zajímá prostě nejvíc... Je to trošku nedotažené prostě, ale i tak... přeju úspěch v nové práci, nervy s vybavením bytu a doufám, že to další není ukončení vztahu, ale nějak to z toho cítím, i když doufám, že se pletu :).
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ono to nemělo vyznít jako napínání, k tomu není důvod, jsou to prostě fakta. Nicméně jsem možná špatě zvolila kombinaci měsíčního shrnutí s naznačením všech těch změn, protože se tím zbytečně motalo dohromady hodně témat. Chtěla jsem ale vysvětlit, proč jsem teď míň aktivní a nečekat s tím zas na další článek, ale chápu tvůj point i point ostatních, co podobnu zpětnou vazbu napsali. Takže děkuju :)

      Vymazat
  12. Tak myslím, že tvůj výraz z "team buildingu" by dokázal shrnout moje září v jedný fotce.
    Ale ta fotka je fakt supr! :D
    A celej článek.

    OdpovědětVymazat
  13. Sama v clanku zminujes, ze ted musis brat placeny spoluprace, no je to logicky, ale tvuj instagram je teda posledni dobou opravdu co prispevek-to reklama. Nuda, nuda, nuda... :(

    OdpovědětVymazat
  14. Já ty měsíce v obrázcích miluju ♥ Jsou tak vymazlený!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤