What are you looking for?
pondělí 12. listopadu 2018

JINEJ ČLOVĚK



Když jsem na sebe minulý pondělí trošku zděšeně koukala do zrcadla a brácha mě u toho pohledu přistihl, postavil mě proti sobě a zeptal se mě, jestli si uvědomuju, proč se v těhlech vlasech cítím divně. S povytaženým obočím jsem čekala, co z něj vypadne, protože ne, fakt jsem nevěděla, proč (mimo to, že z blond je to prostě velká změna) je mi z toho tak zvláštně úzko. 

"Takhle jsi je nosila tak před pěti rokama. A před pěti rokama jsi ale byla uplně jinde, uplně jinej člověk, kterej chtěl uplně jiný věci a měl uplně jiný priority. A teď tak najednou zase vypadáš a přitom jsi dávno někde jinde. Proto ti to přijde divný." No... měl dost možná pravdu, ten můj malej brácha. Pár dní mi trvalo, než jsem se na tuhle svoji tmavou změnu naladila. Víte, jak se říká, že holky maj tendenci si barvit hlavu, když procházej nějakou velkou životní změnou? Možná na tom přece jen něco je. Sama u sebe bych jen těžko našla životní období, ve kterým jsem udělala víc zásadních změn v životě, než posledních pár týdnů (měsíců) a to ještě ani nejsme u konce všeho. Práce, bydlení, vztah, celkově moje vize, směřování a to, kam se vlastně chci ubírat. Co řešit a co konečně nechat být, co si brát k srdci a co nechat jít uplně mimo sebe. Koho si držet u těla a koho naopak nechat jít. Přátelsky, partnersky, pracovně, všelijak. 

A tak jsem teď tmavovlasá. Četla jsem, že přechod z světlých vlasů na tmavých značí z psychologickýho hlediska u žen určitou formu vyklidnění a touhy po usazení se. No, nevím, pod to bych se asi zatím tak uplně nepodepisovala. Sice už dávno nehrotím věci, co jsem dřív hrotila (díkybohu!), ale zase jsem ochotnější upsat se všemu možnýmu, sebešílenějšímu, jen proto, že prostě můžu a že prostě chci. Tak uvidíme, kam mě všechny ty nový dveře, co teď tak ráda otevírám, zavedou. 

Vy mi určitě v komentářích dejte vědět, co na fotky a tuhle vizuální změnu říkáte. Jsem zvědavá!



























Sako, top - STRADIVARIUS / kalhoty - ANSWEAR / boty - PUMA X KARL LAGERFELD / šperky - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. Pamatuju si ty časy, kdy ti všichni hatili tu změnu na blond a psali ti, že ti to nesluší. Já si osobně myslím, že jsi člověk, kterýmu sluší všechno a ta změna na blond byla sice nezvyk, ale líbila se mi. Teď musím říct, že jsem si na tebe jako na blondýnu tak strašně zvykla, že je tohle pro mě taky trochu šok! :D Skoro bych i řekla, že ti snad ta blond sluší víc. Jak říkám, je to jen o zvyku. Chvíli mi to ale bude trvat! :D Tím nechci říct, že ti to nesluší. Velké změny v životě občas vyžadují i velké změny zevnějšku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle me byla blond stokrat lepsi, ale tohle ti taky sedne :) jen zavidim, ze muzes mit obe barvy, ja jakozto hnedovlaska cernovlaska si blond nemuzu dovolit, ale hrozne moc bych ji chtela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se to moc líbí. S blížící se zimou je to skvělé propojení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Domco, ac normalne nikdy nekomentuji:), tahle zmena mi to neda, protoze mi prijde vazne super, urcite spravny krok! Za me je obecne odbarvena blond trochu tuctovejsi, i kdyz jsi ji take umela nosit. Tohle ti vsak vazne sekne a tyhle vlasy mi prijdou takove rafinovane sexy, tak v nich urcite vydrz a hlavne, aby ses ty sama citila nejlepe :)! Ja sama ted prochazim v osobnim zivote zmenami jako ty, ale vlasy uz mam po dlouhych snahach posledni dva roky sve prirodni hnede, i kdyz ta tmava brunet i cerna mi obcas chybi. Tak si aspon od mikada z minuleho roku nechavam vlasy zase dorust do dlouhych, no je to vecny "boj", co s temi vlasy :). Uzivej si zmenu, jsi krasna :). Eli.

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit BO-ŽÍ!!! Vlasy - barva je to krásná ale myslím, že světlá ti sluší víc. Osobně s blížící se třicítkou začínám trochu bojovat s pocitem (nebo skutečností :-D), že začínám vypadat tak nějak staře a striktně aplikuju jedno pravidlo: tmavé barvy od obličeje co nejdále. Čili kdybych "mohla" tak se odbarvím na tu nejblonďatější blond co existuje, ale "nemůžu", vlasy si nebarvím, myslím, že nejkrásnější jsou vždycky přirozené vlasy a sama sobě jsem slíbila, že dokud se neobjeví šedivá, zůstanu věrná svojí barvě. LUCA

    OdpovědětVymazat
  6. vazne moc ti to slusi, ale prijde mi zbytecny mit tolik stejnejch fotek v jednom clanku

    OdpovědětVymazat
  7. Toto je krásna farba - čokoládová... Ale súhlasím s článkom - od slova do slova - pretože teraz nosím účes, ktorý som sa nikdy neodvažovala si dať, ale skrátka...jedného dňa moje vnútorné "ja" prešlo toľkými zmenami, že práve to, čo mám teraz na hlave, jediné odrážalo, kým som sa stala.

    OdpovědětVymazat
  8. Hnědá je super, je to elegantní a máš v tom šmrnc!

    OdpovědětVymazat
  9. Vlasy se mi líbí moc.
    U mě to platí se stříháním vlasů i barvením, když procházím nějakou větší změnou, většinou partnerskou, beru do ruky i nůžky na vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  10. Hodně se mi na tobě líbí, asi i víc než blond a s tím barvením na tom asi něco bude, mě vždy něco chytne (a vždy je to v nějakém období) a pokaždé to odnesou vlasy - z vlasů do pasu mikádo, zrz, hnědá, blond ... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Podle me by bylo nejhezci si nechat svoji prirozenou barvu. Urcite by ti slusela. Vlasy budou o dost zdravejsi a lesklejsi a vic porostou, s tema vsema zmenama vypadaji hodne unavene. Marketa

    OdpovědětVymazat
  12. Domculi, teze jsem si uz na blond zvykla, az bych dokonce rekla, ze byla lepsi, nicmene- nejlepsi bylo to neco mezi, kdyz ses rozhodla jit z tehle tmave na svetlejsi. "Neco mezi" ti ladilo s pleti a vypadalas jak piskle, cemuz ja osobne fandim! :)) ale ted nech ty svy vlasky hlavne spocnout )

    OdpovědětVymazat
  13. Ty máš ale moudrého bráchu, to se musí nechat.

    Za mě je to tedy dost dobrý, určitě super rozhodnutí ! :-)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Domi, vlásky ti strašně sluší!! Popravdě nevím, jestli ses mi líbila víc blond či takhle, ale můžu říct, že obě barvy (blond i hnědá) ti sedí skvěle!! ;) Jo a ten outfit je skvělej!! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super fotky, moc moc ti to slusi podle me! Ja si taky nechala udelat novy vlasy a sice to potrebuje par dni na zvyknuti, ale za par tydnu uz si lidi nepamatujou jak si vlastne predtim vubec vypadala...

    OdpovědětVymazat
  16. Podle mě ti sluší snad úplně vše na hlavě, ale v hnědé seš to prostě ty. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Podle mě ti to časté střídání barvy a účesu nelichotí. Kiki

    OdpovědětVymazat
  18. Vždyť na tom přeci nezáleží, co si o Vaší barvě vlasů myslíme. :o) Jestli to vyhovuje a líbí se Vám, tak mějte třeba vlasy zelené a ostatní ať se třeba po... :-) Ale sluší Vám to, tak Vám přeji, ať se hlavně cítíte dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤